Πνεύματα στις πέτρες

Το καλοκαίρι του 2004 έχουν δει την δημοσιοτητα ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις στον Καναδά και την Ινδία που δίνουν έμφαση σε έναν νέο κλάδο της Αρχαιολογικης έρευνας την Αρχαιοακουστικη.

Ο έμπειρος γεωλόγος Paul Devereux εξηγεί πώς μπορούμε τώρα να είμαστε σε θέση να ακούσουμε την ηχητική λωρίδα της ηλικίας των πετρών.

Απο την μελετη ορισμένων γεωγλυφικων ευρυματων που ανακαλυφθηκαν προσφατα στον Καναδα και στην Ινδια, προκυπτει οτι οι Αρχαιοι μας προγονοι, ειχαν ανακαλυψει οτι ορισμενες συχνοτητες που προκαλουνταν απο την σφυρηλατηση των βραχων προφανως μπορουσαν να επηρεασουν τον εγκεφαλο.

Οπως διατινεται ο ερευνητης και συγγραφεας Devereux, η επιστήμη τότε είχε φτάσει σε σημείο να εξηγεί την επίδραση αυτών των ήχων στον ανθρωπο.

Οι αρχαιοι Ελληνες οπως και οι Ινδοι αργοτερα, πιστευαν πως η ηχω ηταν ο αντίλαλος των ηχων των πνευματων , που καλουν τους θνητους, ως απαντηση των δικων τους επικλησεων.


Τα παραξενα πετρογλυφικα που βρεθηκαν σε παρκο του Ονταριο, απεικονιζουν παραξενα ανθρωποειδη, που επικοινωνουσαν με τετοιους ηχους.

Προφανως ειχαν ασχοληθει με την επιροη των ηχων της ανθρωπινης φωνης αλλα και με φυσικους ηχους.

Οπως το κελαρισμα των νερων στις πηγες η και σε υπογειες ροες.

Μυστηριο..

Μαγεια.

Η και τα δυο;..
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013