Καταραμένη λίμνη

 Οι κάτοικοι του Union, ενός μικρού χωριού της νότια καρολίνα των ΗΠΑ αποκαλούν τη λίμνη τους «καταραμένη», έπειτα από τους πολλαπλούς πνιγμούς που συνέβησαν εκεί στη διάρκεια των τελευταίων ετών.



Η λίμνη του john d long άρχισε να θεωρείται καταραμένη από τους κατοίκους της περιοχής, όταν η susan smith δολοφόνησε τα δύο νεαρά της αγόρια στις 25 οκτωβρίου 1994. συγκεκριμένα η smith εγκλώβισε τα δύο της παιδιά μέσα στο νοικιασμένο αυτοκίνητό της και το άφησε να κατρακυλήσει στο βυθό της λίμνης. Στην αρχή προσπάθησε να καλύψει την εγκληματική της πράξη, αλλά στις 3 νοεμβρίου ομολόγησε και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η πλέον πρόσφατη τραγωδία, που αφορά 7 ακόμη θανάτους, συνέβη στις 31 Αυγούστου 1996, όταν 10 άνθρωποι έκαναν μπάρπεκιου στις ακτές της λίμνης, 10 χλμ. έξω από το χωριό union. Είχαν παρκάρει κοντά στην εξέδρα των πλοίων και τα φώτα των αυτοκινήτων τους φώτιζαν το μνημείο των δύο άτυχων παιδιών της smith. Πέντε ενήλικες ήταν έξω από το αυτοκίνητο, όταν αυτό άρχισε να κυλά προς τη λίμνη.

Μέσα του βρισκόταν ο tim Phillips και τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων τα τρία ήταν δικά του. Δύο ενήλικες της άτυχης παρέας, που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα θύματα από το αυτοκίνητο, πνίγηκαν και αυτοί. Οι δύτες ανακάλυψαν τελικά το μοιραίο αυτοκίνητο σε βάθος 24 μέτρων στο βυθό της μοχθηρής λίμνης. Οι πόρτες του ήταν κλειστές και μόνον ένα παράθυρο ήταν ανοικτό. «μοιάζει σαν η λίμνη να κυνηγάει κάποιον και για αυτό συνεχίζει να παίρνει ζωές», λέει ο tommy vinson κάτοικος της περιοχής.


alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013