Περίεργα φαινόμενα και πειράματα στη Βουλγαρία

Ερωτηματικά και έντονες φήμες για απόκρυψη κάποιων παραφυσικών φαινομένων ή για «περίεργα» και μυστικά πειράματα που διεξάγει ο στρατός, κυκλοφορούν τα τελευταία δυο χρονια στη βουλγαρία

''Oλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια, σε μια περιοχή 30 χιλιόμετρα ΒΔ της Σόφιας, απο όπου κάποια ευαίσθητα και ενορατικά άτομα ένοιωθαν να πηγάζει μια πολύ έντονη ακτινοβολία. Αμέσως δημιουργήθηκαν ένα "κάρο φήμες" για πιθανή σύνδεση αυτού του σημείου με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό !!!

Οι φήμες ενισχύθηκαν απο το γεγονός ότι το μέρος ένα χωριό της περιοχής Carichina - αποκλείστηκε απο το Υπουργείο Εθνικής αμυνας της χώρας και άρχισαν ανασκαφές υπό τη διοίκηση ανώτερου βούλγαρου αξιωματικού. Στις ανασκαφές συμμετείχαν μόλις 7 άτομα μεταξύ των οποίων και η Maria Naplatanova, ένα γνωστό μέντιουμ η οποία όμως μετά από λίγο καιρό απεβίωσε (κάνοντας τις φήμες και τις υποψίες να οργιάσουν). Ο στρατός βέβαια διέψευδε τις φήμες, αλλά αυτό είχε σαν μόνο αποτέλεσμα, αυτές να φουντώνουν περισσότερο για κάτι μυστηριώδες, ασαφές και επικίνδυνο που συνέβαινε στην περιοχή. Για πολλούς ήταν κοινό μυστικό ότι, τα άτομα τις αποστολής πέθαιναν το ένα μετά το άλλο εξαιτίας κάποιου πειράματος που διεξάγονταν στην περιοχή, καθώς και ότι η σύνθεση της ομάδας είχε αλλάξει πολλές φορές.

Ο στρατός κράτησε σιγή ιχθύος, αν και σύμφωνα με δηλώσεις δημοσιογράφου, ο υπεύθυνος του πειράματος, στρατηγός Ljubomir Dinev, είχε κρατήσει μεγάλο όγκο πληροφοριών για τις λεπτομέρειες και τα αποτελέσματά του. Αν και τα γεγονότα ξεχάστηκαν με το πέρασμα του χρόνου, κάποιοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν πρόσφατα να βρουν μια άκρη και επισκέφτηκαν τη μυστηριώδη περιοχή.

Και βέβαια η έκπληξή τους ήταν μεγάλη, όταν σε μια υποτιθέμενη έρημη δασική περιοχή, ένας αστυνομικός που φαίνονταν να φυλάει σκοπιά στο πουθενά, τους κράτησε τα στοιχεία και τους ζήτησε να απομακρυνθούν και να μην ξαναπλησιάσουν !!! Το μυστήριο έγινε ακόμα πιο προκλητικό μετά τις δηλώσεις της Katerina Ivanova, που κι αυτή φημίζεται για τις παραψυχολογικές δυνάμεις, η οποία δήλωσε ότι δεν έχει το δικαίωμα να μιλήσει για το ζήτημα και γενικά « για κάτι που οι κοινοί άνθρωποι δεν μπορούν να δουν».

Υποστήριξε μάλιστα ότι η Maria Naplatanova (που συμμετείχε στο πείραμα) τιμωρήθηκε για την πολυλογία της! Το μόνο που αποκάλυψε η Ivanova είναι ότι η περιοχή συγκεντρώνει μεγάλη ενέργεια από το διάστημα (!) και είπε στο δημοσιογράφο ότι είναι τυχερός (!!!) που δεν μπόρεσε να προσεγγίσει την περιοχή που διεξήχθη το πείραμα.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013