Η καταγωγή της ναζιστικής τεχνολογίας

Τον Δεκέμβριο του 1919 συναντήθηκαν σε ένα δασαρχείο στην περιοχή ramsau, μέλη της οργάνωσης θούλη, της οργάνωσης vrill και της οργάνωσης ¨Die herren vom schwarzen stein¨, μαζί με ένα ισχυρότατο μέντιουμ, τη ΜΑΡΙΑ ORSTSCH, η οποία ήταν γνωστή και ως sigrum.

Όλοι πίστευαν ότι στο μέντιουμ αυτό είχαν μεταδοθεί αρχαία μυστικά κείμενα στα οποία υπήρχαν πληροφορίες για την κατασκευή ιπτάμενων μηχανών!
Σύμφωνα με τα κείμενα της Οργάνωσης θούλη, αυτές οι γνώσεις ελήφθησαν τηλεπαθητικά από το ηλιακό σύστημα του aldebaran, το οποίο απέχει από τη Γη 68 έτη φωτός, και συγκεκριμένα από τον αστερισμό του Ταύρου.

Σε αυτό το σημείο ας προσθέσουμε ότι ο ήλιος του ηλιακού συστήματος του aldebaran περιβάλλεται - σύμφωνα με τη θεωρία των vrill- από δύο κατοικημένους πλανήτες οι οποίοι σχηματίζουν την αυτοκρατορία των sumeran. Η ανθρωπότητα του ηλιακού αυτού συστήματος αποτελείται από θεανθρώπους (ARIEL) και από διάφορες άλλες φυλές, οι οποίες δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα αρνητικών μεταλλάξεων αυτών των θεανθρώπων κατά τη διάρκεια κλιματολογικών αλλαγών. Η ανώτερη φυλή των θεανθρώπων πρέπει να είχε ξεκινήσει πριν από 500 εκατομμύρια χρόνια την αποίκηση άλλων κατοικήσιμων πλανητών όμοιων με τη Γη, όταν άρχισε η έκρηξη του aldebaran και η θερμότητα που δημιουργήθηκε κατέστησε μη κατοικήσιμους τους υπόλοιπους πλανήτες. 

Πιστεύεται ότι πρώτα αποίκησαν τον πλανήτη Mallona ή malden ή Marduk - κατά τους Ρώσους, phaethon - ο οποίος θα πρέπει να βρισκόταν μεταξύ Άρη και Δία. Κατόπιν αποίκισαν τον Άρη, όπου κατασκεύασαν τις πυραμίδες και το γνωστό πρόσωπο στο έδαφος του Άρη το οποίο φωτογραφήθηκε από τον δορυφόρο vinking το 1976. Πιστεύεται επίσης ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα ήρθαν και στη Γη οι ανώτερες φυλές από τον sumeran - aldebaran η και την αποίκησαν. Τα μέλη της οργάνωσης θούλη πίστευαν ότι οι κάτοικοι του aldebaran που ήρθαν στη Γη προσεδαφίστηκαν πρώτα στη Μεσοποταμία. Επίσης ότι η γερμανική γλώσσα και η γλώσσα των κατοίκων του sumeran (απ' όπου προήλθε και το όνομα ¨Σουμέριος¨), είχαν την ίδια ¨συχνότητα¨ και συνεπώς ήταν σχεδόν όμοιες. Γεγονός είναι πάντως ότι οι άνθρωποι της Οργάνωσης κατάφεραν με τις γνώσεις τις οποίες λένε ότι τηλεπαθητικά πήραν από τους εξωγήινους αυτούς, να κατασκευάσουν ιπτάμενα σκάφη, χρησιμοποιώντας την επονομαζόμενη «εναλλακτική μορφή ενέργειας¨ ή αλλιώς την «άλλη επιστήμη¨!

Οι σημαντικότερες όμως σχετικές αποκαλύψεις που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, προέρχονται από τον Αμερικανό ερευνητή Γουίλιαμ Χάρμπινσον. Σύμφωνα με το βιβλίο του genesis; project saucer,part II, στην Ανταρκτική θα χτίζονταν - πάντοτε κάτω από τη γη - οι νέες εγκαταστάσεις της Αρίας Φυλής. Περίπου 400.000 τετραγωνικά μίλια κατελήφθησαν από τις αποστολές. Πολλοί μάλιστα σύγχρονοι Γερμανοί επιστήμονες και ερευνητές που τάχθηκαν στο πλευρό του Χάρμπινσον, δήλωσαν δημόσια πως ακόμη και σήμερα υπάρχει μία σήραγγα που ξεκινά από τα βουνά της περιοχής Κάχλα και φτάνει μέχρι τις υπόγειες εγκαταστάσεις «των Αρίων» στην περιοχή Κουίν Μόουντ Λάντ, στην Ανταρκτική!
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013