Τα τάγματα των δαιμόνων



Ανώτατος βαθμός είναι ο μεφιστοφέλης.βασιλιάς όλου του σκότους. ελέγχει τα τάρταρα. τα τάρταρα είναι στην «κόλαση» και η κόλαση είναι κάτω από την γή. εκεί υπάρχει μόνο πίσσα και μαύρο σκοτάδι.

δευτεροβάθμιος έρχεται στην ιεραρχία των δαιμόνων ο (Βεεζελβούλ). Αυτός είναι πολύ παμπόνηρος και πάρα πολύ κακός και μοχθηρός, όμως είναι υποταγμένος στον μεφιστοφελή.


τριτοβάθμιος μετά έρχεται ο (Ζένο). αυτός δαιμονική κατασκευή σαν τον Βεεζελβούλ, έχουν σχεδόν τις ίδιες κατατάξεις στην Δαιμονική Ιεραρχία. Αυτός έχει στην δικαιοδοσία του τα Τάρταρα. Ορίζει τάγματα δαιμόνων πιο χαμηλής υποστάθμης από τους προηγούμενους.


τεταρτοβάθμιος είναι ο (Ζώρ). Αυτός είναι Δαίμονας με κάποιες δαιμονικές αρχές. Πιο υποτελής από τον ζένο. Αυτός καθορίζει τις διαβολικές κολάσεις, στο πυρ και στο θειάφι. Δεν αφήνει ψυχή να του ξεφύγει. Στήνει όλα τα σατανικά δίχτυα που θα έστηνε ο Βασιλιάς τους ο Μεφιστοφελής, όμως είναι υποταγμένος στην Δαιμονική ιδιοτέλεια του ζένο. Αυτός πάντα κινείται με λάσπη στον αέρα. Κινείται δηλαδή, πιο αθόρυβα και πιο ύπουλα από τον ζένο. Αυτές είναι οι τέσσερεις τάξεις των δαιμόνων.


υπάρχει ακόμα μια τάξη Δαιμόνων τα (Λατάρ). Αυτοί είναι οι Δαίμονες που είναι ακυβέρνητοι. Δεν ελέγχονται από άλλους πιο μεγάλους στην Ιεραρχία Δαίμονες και αυτοί κάνουν ότι θέλουν. Πάνε σε όλα τα μέρη του κόσμου και κάνουν κακό στην Φύση και στις ψυχές των ανθρώπων. Τις προκαλούν άμεσα και μετά τις καταστρέφουν. Με την μέθοδο της αυτοκτονίας. Όσοι άνθρωποι αυτοκτονήσουν, ο Ορθόδοξος Τριαδικός Θεός δεν τους δέχεται στην Βασιλεία του, κατ΄ουδένα λόγο. Γι΄αυτό μόλις ξεψυχήσουν είναι εκεί αυτοί οι Δαίμονες και αρπάζουν τις ψυχές τους και τις παίρνουν σε κάποιο άλλο χώρο της Κολάσεως, τα ΖΕΜΗ (Ζέμη). Εκεί υπάρχουν καζάνια που θερμαίνονται με το πυρ των Δαιμόνων και μέσα βάζουν όλες τις ψυχές και κοχλάζουν αιώνια. Τίποτα δεν τους σώζει. Ούτε και στο Πενηνταήμερο, που οι ψυχές έχουν ανάπαυση από τις τιμωρίες, δεν εφησυχάζουν.


όλες οι τάξεις δαιμόνων κινούνται πάντα μέσω του μυαλού των ανθρώπων. Αν κάποιος άνθρωπος δεν είναι ικανός ν΄αντιληφθή τις παγίδες τους, τότε καταλαμβάνουν το μυαλό τους και γίνονται οι άνθρωποι δαιμονιζόμενοι, διότι μόλις αντιληφθούν ότι βρίσκουν εύφορο έδαφος, μπαίνουν κατά λεγεώνες. Αυτούς δεν μπορεί να τους βοηθήση κανένας θνητός. μόνον ο κύριος ιημών ιησούς χριστός, με άμεση ενέργεια του.

τάξεις των διαβόλων
 
Α΄ τάξη: είναι τα (υδώρ). Αυτά έχουν στην εξουσία τους σατανικές ψυχές που η αρχική μύηση τους είναι η σατανολατρεία, δηλαδή με θυσίες προς τιμήν του.

Β΄τάξη: είναι τα (λόμαρ). Αυτά έχουν να κάνουν με τις τάξεις των ανθρώπων που εγκληματολογούν. Με τα εγκλήματα δίνουν οι άνθρωποι το άμεσο δικαίωμα στους διαβόλους να ελέγξουν το μυαλό τους. εκτός κι αν μετανοήσουν για το στυγερό έγκλημά τους. οπότε με την κάθετη και άμεση ενέργεια του αγίου πνεύματος, δίδει ο ορθόδοξος τριαδικός θεός συγχώρεση για το λάθος τους. αν όμως δεν μετανοήσουν, τότε δίνουν το δικαίωμα στον βεελζεβούλ να ορίζη το μυαλό τους και τότε σωτηρία δεν έχουν στον αιώνα τον άπαντα. διότι δεν θα έχουν πλέον καθαρό μυαλό και δύναμη ψυχής να ζητήσουν μετάνεια και συγχώρεση.

Γ΄ ΤΑΞΗ διαβόλων είναι τα ΚΑΚΙΡ (κακίρ): Αυτά είναι πιο μικρά διαβολάκια, που με τις σκανταλιές τους, επηρεάζουν το μυαλό των ανθρώπων για μικρολάθη. Όπως π.χ (παραδείγματος χάριν), τα ψέματα, τα μίση, οι συκοφαντίες, οι προσωπολατρείες, οι έχθρες. Με αυτά τα λάθη οι άνθρωποι δίνουν την ευκαιρία στους πιο μεγάλους, στους ΔΑΙΜΟΝΕΣ, να ελέγξουν το μυαλό τους για περισσότερα λάθη, ώσπου να φτάσουν σε κάποιο έγκλημα. Αυτοί εάν δεν αντιληφθούν τις σκανταλιές και ζαβολιές των Διαβόλων, που στην ουσία, οι Διάβολοι προετοιμάζουν το έδαφος στους Δαίμονες ΖΕΝΟ και ΖΩΡ, για να αναλάβουν αυτοί για πιο μεγάλα κακουργήματα. Και τότε πάλι, δεν υπάρχει σωτηρία στους αιώνας τους άπαντας, διότι και πάλι δεν θα έχουν ξεκάθαρο μυαλό για να ζητήσουν ΜΕΤΑΝΟΙΑ και κατ΄επέκτασιν ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ από τον Παντοδύναμο Ορθόδοξο Θεό.

Υπάρχει και μια τελευταία τάξη, η τάξη των ΝΟΔΑΡ (Νόδαρ). Αυτοί έχουν εντολές από τους Δαίμονες ΖΕΝΟ και ΖΩΡ να παρενοχλούν το μυαλό των ανθρώπων, μόνο με την σκέψη, όχι με πράξεις. Όμως κι αυτά είναι πολύ επικίνδυνα για τους ανθρώπους,. Γιατί αν αφήνουν τις κακές σκέψεις να στροβιλίζουν στο μυαλό τους, εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε πράξεις και λόγια που πληγώνουν τους άλλους. Οι άλλοι θ΄αντιδράσουν και εύκολα μπορούν να γίνουν πράξεις και οι πράξεις έργα καταχθόνια και σκευωρίες δόλιες, σατανικές που φθάνουν στα εγκλήματα. Και τότε δεν υπάρχει σωτηρία στον αιώνα τον άπαντα, διότι δεν θα έχουν οι άνθρωποι ξεκάθαρο μυαλό να ζητήσουν έλεος και μετά να έλθη η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ από τον Ορθόδοξο Δημιουργό.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013