Η δαιμονισμένη Clara Germana Cele

Λένε ότι ήταν δεμονισμένη από τα δεκαέξι της, όταν πήγαινε στο σχολείου του Αγ. Αποστόλου Μιχαήλ στο Natal της Νότιας Αφρικής. Το κορίτσι ήταν ένα ορφανό αφρικανικής καταγωγής και βαφτίστηκε από όταν ήταν νήπιο. Στην ηλικία των 16, το κορίτσι έκανε συμφωνία με τον Σατανά και αυτή ειναι η αιτία του δεμονισμού της. Η Clara αργότερα αποκάλυψε αυτήν την πληροφορία στον εξομολογητή της, πατήρ Hörner Erasmus. Στο ημερολόγιο μίας καλόγριας, γράφει ότι η Clara μπορούσε να μιλήσει γλώσσες, που δεν είχε διδαχθεί και δεν γνώριζε στο παρελθόν.

Το γεγονός αυτό έχει αρκετούς μάρτυρες, ο οποίοι ανέφεραν ότι καταλάβαινε Πολωνικά, Γερμανικά, Γαλλικά καθώς και όλες τις άλλες γλώσσες. Η καλόγρια επίσης ανέφερε ότι η Κλάρα, επιδείκνυε μαντικές ικανότητες, αποκαλύπτοντας, τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά, καθώς και τις αμαρτίες ανθρώπων, με τους οποίους ποτέ δεν είχε έρθει σε επαφή. Επίσης η Κλάρα δεν άντεχε την παρουσία ευλογημένων αντικειμένων, και φαινόταν να διακατέχεται από υπερφυσική δύναμη και αγριότητα, ρίχνοντας κάτω τις καλόγριες και χτυπώντας τες. Η καλόγριες ανέφεραν ότι το κλάμα του κοριτσιού ήταν τερατοειδές και άφηνε άναυδους όλους γύρω της. Σχετικά με την φωνή του κοριτσιού μια καλόγρια που ήταν παρούσα έγραψε:

Κανένα ζώο ποτέ, δεν έχει βγάλει τέτοιους ήχους. Ούτε καν τα λιοντάρια της Αφρικής, ούτε οι αγριεμένοι ταύροι. Μερικές φορές ακουγόταν σαν μια πραγματική αγέλη από άγρια τέρατα, που είχαν ενορχηστρωθεί από τον Σατανά, και είχαν σχηματίσει χορωδία από την κόλαση
Σύμφωνα με κάποιους, το κορίτσι, αιωρήθηκε 5 πόδια στον αέρα, μερικές φορές κάθετα, και μερικές φορές οριζόντια. Όταν την ράντιζαν με αγιασμό, το κορίτσι έβγαινε από αυτήν την δαιμονισμένη κατάσταση. Σύμφωνα με το προσωπικό αρχείο ενός Λιθουριανού Πάστορα, κάποιος που φέρει αυτά τα συμπτώματα, είναι ένδειξη ότι πάσχει από δαιμονισμό κι όχι από κάποιο ψυχικό νόσημα.

Συνεπώς δυο Ρωμαίοι Καθολικοί Ιερείς, ο Rev. Mansueti (Επικεφαλής της μονής Αγ. Μιχαήλ) και ο Erasmus (ο εξομολογητής της), κλήθηκαν να κάνουν έναν εξορκισμό στην  Clara Germana Cele, ο οποίος είχε διάρκεια δυο ημέρες.
Κατά την διάρκεια του εξορκισμού, η πρώτη αντίδραση της Clara ήταν να πετάξει την Αγ. Γραφή από τα χέρια του Ιερέα,  και τον άρπαξε από το επιτραχήλιο προσπαθώντας να τον πνίξει. Με το πέρας του εξορκισμού λέγεται ότι ο δαίμοντας αναγκάστηκε να εγκαταλήψει και το κορίτσι θεραπεύτηκε.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013