Ανάμεσα στα 2 Άκρα

Ο κόσμος που αντιλαμβανόμαστε είναι ψεύτικος και δημιουργημένος από τον Σαμαέλ Σατανά. Δεν αποτελεί παρά μία υπερ-ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα μέσα στην οποία παίζουμε, ελέγχοντας με την ψυχή μας έναν ψεύτικο σάρκινο σώμα , σαν να ελέγχουμε έναν χαρακτήρα σε
ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Στον κόσμο αυτό υπάρχουν 2 άκρα, όσον αφορά τον τρόπο ζωής , την νοοτροπία, που κάποιος παίχτης μπορεί να έχει.

Το ένα άκρο αποτελείται από τον ιδρυτή και κατασκευαστή αυτού του κόσμου , τον Σαμαέλ. Στο ακριβώς αντίθετο άκρο βρίσκεται ο Χριστός. Ο Χριστός είναι ο Υιός του Θεού μέσα σε ένα σάρκινο σώμα, που ήρθε απεσταλμένος από τον πραγματικό κόσμο και εισέβαλε μέσα στην εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούμε και παίζουμε, νομίζοντας ότι εδώ ζούμε πραγματικά για να μας δώσει τις οδηγίες εξόδου. Το πώς δηλαδή κάποιος μπορεί να σηκωθεί και να φύγει από την εικονική πραγματικότητα και να γυρίσει στον πραγματικό κόσμο του Θεού Δημιουργού που έφτιαξε για εμάς (δείτε στο τέλος αναλυτικά περι πραγματικού και ψεύτικου κόσμου)

Ήρθε λοιπόν ο Χριστός και με τον σταυρικό θάνατό Του πλήρωσε το αντίτιμο για την ελευθερία μας και μας έφερε τις οδηγίες εξόδου και μας είπε ότι του είπε ο Δημιουργός Πατέρας Θεός μας να μας πει

Ανάμεσα στα 2 άκρα βρίσκονται οι άνθρωποι οι οποίοι παίζουν το παιχνίδι που λέγεται ζωή ,
μη γνωρίζοντας ότι ζουν σε ένα ψεύτικο εικονικό περιβάλλον πιστεύοντας ότι όλοι οι στόχοι και τα άγχη τους και οι στεναχώριες και τα προβλήματά και οι χαρές τους υπάρχουν στα αλήθεια, με το ρολόι του καθενός να μετράει αντίστροφα προς την στιγμή που το παιχνίδι θα τελειώσει και θα μεταβεί στην οθόνη υπολογισμού του σκορ Από κει ή θα βγει από το εικονικό στούντιο του Διαβόλου και θα γυρίσει στον πραγματικό κόσμο , στην πραγματική ζωή απ την οποία τώρα είναι αποκομμένος, ή θα προχωρήσει στην επόμενη πίστα του ψεύτικου παιχνιδιού , η οποία θα είναι πιο δύσκολη αλλά και πιο επικίνδυνη.

Στο επίπεδο αυτό του παιχνιδιού η πραγματική μας υπόσταση , η πεμπτουσία της ύπαρξης μας , το αθάνατο τμήμα μας , η ψυχή είναι ασφαλής και το πολύ-πολύ, όπως ο Χριστός είπε (Λουκ. 12,4 Λουκ. 12,5 ) να σκοτώσουν τον χαρακτήρα μας , μέσα στην εικονική πραγματικότητα και να μας βγάλουν απ το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία μέσα στο ψεύτικο παιχνίδι θα μας σκοτώσουν. Στην επόμενη όμως πίστα του Διαβόλου θα κινδυνεύει η πραγματική μας υπόσταση να χαθεί
για πάντα και να αφανιστεί , γιαυτό ΤΩΡΑ πρέπει να φύγουμε από την εικονική πραγματικότητα του Διαβόλου και να ΜΗΝ ΠΑΜΕ στο επόμενο επίπεδο , και να γυρίσουμε πίσω στον πραγματικό κόσμο του Δημιουργού Πατέρα Θεού μας.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο μυστικό :

Είπαμε πως τα άκρα είναι δύο στον κόσμο αυτό. Άρα θα σκεφτεί κανείς υπάρχουν εκείνοι που είναι με τον Σαμαέλ, εκείνοι που είναι με τον Χριστό και κάποιοι που δεν είναι με κανέναν. ΛΑΘΟΣ.Ο Σαμαέλ τα έχει διαστρεβλώσει όλα ώστε κανείς να μην ελευθερωθεί. Η αλήθεια είναι πως όποιος δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στο άκρο του Ιησού Χριστού και είναι ενδιάμεσα στα άκρα είναι με τον Διάβολο. Αυτό σημαίνει ότι για να είναι κανείς με τον Διάβολο αρκεί να μην είναι στο άκρο του Χριστού. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό ; Είναι πολύ απλό :

Ο Χριστός είπε ότι για να είναι κάποιος μαζί Του , για να ελευθερωθεί δηλαδή μετά το τέλος του παιχνιδιού και να γυρίσει στον πραγματικό κόσμο, οφείλει να ακολουθήσει τις οδηγίες που Εκείνος ήρθε να φέρει. Οι οδηγίες αυτές συνοπτικά είναι :

Να απαρνηθεί τον κόσμο αυτό (αφού του Διαβόλου είναι η δημιουργία γύρω μας) , να μην θέλει τίποτα δηλαδή από τον κόσμο αυτό , να παραιτηθεί από αυτή την ζωή που ο Διάβολος θέλει να ζούμε (όχι να αυτοκτονήσει) , και να ζει βοηθώντας τους γύρω του και φερόμενος με αγάπη έως ότου τελειώσει το παιχνίδι για εκείνον.

Αν κανείς δεν απαρνηθεί τον κόσμο αυτό , τότε θα ζει όπως ο κόσμος αυτός θέλει να ζει ζώντας μία "φυσιολογική ζωή" , με τις χαρές , τα άγχη , τα προβλήματα , τις στεναχώριες , τους στόχους κτλ , όταν κάποιος ζει μια "φυσιολογική" κατά κόσμον ζωή , ζει όπως θέλει ο Διάβολος αφού δεν ζει όπως είπε ο Χριστός . Είναι πολύ απλό και μαθηματικό το όλο πράγμα.

Ο Διάβολος δεν θέλει κάποιος να σκοτώνει και να βιάζει και να κλέβει για να είναι μαζί του. Με τον Διάβολο είναι όποιος απλά ζει μια φυσιολογική ζωή , χαλαρά λέγοντας "Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν, ζώ τη ζωούλα μου". Απ την άλλη σε αντίθεση με την θρησκευτική προπαγάνδα που έχει δυστυχώς βαθιά ριζώσει ο Χριστός δεν μας ζητάει ούτε τυπολατρικές νηστείες ούτε τυπολατρικούς κανόνες , ούτε κάθε κυριακή στην εκκλησία , ούτε τίποτα από αυτά.

Ο Χριστός μας λέει όποιος θέλει να ελευθερωθεί ας ζήσει όπως είπα, έδειξα, εγώ. Ο Χριστός δεν ήρθε να μας δείξει τι μπορεί να πετύχει ως Θεός, άλλα τι μπορεί να πετύχει ένας άνθρωπος όταν πιστεύει (εμπιστεύεται) στον Θεό και τα λόγια που μας είπε μέσω του Υιού Του.Αυτή η ζωή που έκανε ο Χριστός , είναι η οδός που κάθε άνθρωπος πρέπει να βαδίσει , να ζήσει δηλαδή έτσι , ώστε να ελευθερωθεί από τον κόσμο αυτό.Σας λέω την αλήθεια μας λέει ο Χριστός, και που οδηγεί αυτή η οδός; Οδηγεί στην Ζωή στον πραγματικό δηλαδή κόσμο , εκεί που ανήκουμε !!!!

Ο κόσμος αυτός είπαμε ανήκει στον Διάβολο , επομένως όσο τα πράγματα στην εικονική ζωή κάποιου είναι ήρεμα και όλα πηγαίνουν καλά εκείνος ο κάποιος είναι καλό παιδί για το Μάτριξ. Αντιθέτως όσο πιο πολύ αντιδρά κανείς τόσο περισσότερο τον χτυπάνε, με διαφόρους τρόπους.
Όσο προχωράει κανείς προς το άκρο της ζωής που ο Χριστός μας ζητάει , την πλήρη απάρνηση τόσο πιο δύσκολο γίνεται το παιχνίδι για κείνον αφού οι άρχοντες του Μάτριξ νιώθουν ότι τον χάνουν αφού οδεύει προς το άκρο του Χριστού.

Όσο δύσκολο όμως κι αν γίνει το παιχνίδι πρέπει εκείνες τις στιγμές να ακούμε τι μας λέει ο Χριστός που είναι διαρκώς δίπλα μας : "Εγώ Άνοιξα τον Δρόμο , Εγώ τον Έδειξα ,Για σένα Τα πέρασα και εγώ τα νίκησα και με την δύναμη μου θα το κάνεις και εσύ. αρκεί να το επιλέξεις.Πάντα μαζί σου ήμουν και θα είμαι."

Μόνοι μας δεν έχουμε καμία δύναμη αλλά με τον Χριστό μπορούμε να κάνουμε τα πάντα αφού κάθε δύναμη και εξουσία από Εκείνον εκπορεύεται.

Ιδού λοιπόν το τεστ που ο καθένας μπορεί να κάνει , μας λέει ο Χριστός ότι όσοι θα βαδίζουν την οδό που εκείνος έδειξε :

Ιω. 16,33 ἐν τῷ κόσμῳ θλῖψιν ἕξετε· ἀλλὰ θαρσεῖτε, ἐγὼ νενίκηκα τὸν κόσμον.
Ιω. 16,33 Εις τον κόσμον θα έχετε θλίψη, αλλά να έχετε θάρρος. Εγώ νίκησα τον κόσμο

Ακόμη και λίγες θλίψεις να έχουμε οι περισσότεροι ανήκουμε στον Διάβολο, αφού ζούμε μία "φυσιολογική ζωή" όπως μας έμαθαν. Δεν είναι αργά όμως για κανέναν μας να αλλάξει γνώμη και να μεταστρέψει το νου του. Να διεκδικήσει τη θέση του πίσω στην πραγματική δημιουργία ως πλάσμα ελεύθερο, κοντά στο Χριστό που όλους μας αγκαλιάζει με την άπλετη αγάπη Του ακόμα και αν εμείς τον στεναχωρούμε.

Ποτέ δεν είναι αργά, ωστόσο το ρολόι του καθενός τρέχει σιωπηλά και κάποια στιγμή, ξαφνικά θα μαυρίσουν όλα και θα δεί την οθόνη τερματισμού " ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ" και μετά θα έρθει η ώρα της κρίσης από τον Ιησού Χριστό, στην λεγόμενη Δευτέρα Παρουσία, όσον αφορά το αν θα γυρίσει ή όχι πίσω στον πραγματικό κόσμο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στον κόσμο αυτό , ποιος τον δημιούργησε , και πως βρεθήκαμε εδώ διαβάστε αυτό :

EΛ ΗUNTER 888

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013