Τρούνκο: το άγνωστο μαλλιαρό κήτος

Τον νοέμβριο του 1922,επισκεπτες στο μαργκετ της νότιας αφρικής έγιναν μάρτυρες μιάς μάχης ενός μεγάλου θαλάσσιου κήτους πού είχε μια μυστήρια χιονώδη-γούνα με δύο φάλαινες.

δυστυχώς για το μυστηρίο πλάσμα, οι φάλαινες το προκάλεσαν,σε μάχη, και η επιλογή που έκανε κόστισε στο πλάσμα τη ζωή του,η μάχη κράτησε τρείς ολόκρηρες ώρες,αργότερα εκείνη τη νύχτα το σώμα του πλάσματος ξεβράστηκε στην ξηρά, επιδεικνύοντας πόσο παράξενο ήταν.


μετρήσανε το πλάσμα και ήταν 47 πόδια μακρύ,το ονομάσανε τρούνκο,είχε μια ουρά 10 ποδιών και είχε μια άσπρη γούνα 8 ίντσες σε πάχος. απο τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του πλάσματος ήταν ότι δεν υπήρχε κεφάλι,το οποίο είχε αντικατασταθεί από ένα μακρύ λαιμό 5 ποδιών.κανένας επιστήμονας δεν πήγε να εξετάσει το πτώμα του πλάσματος που κείτονταν νεκρό για 10 ημέρες στην παραλία της μαργκάτ .τελικά η θάλασσα πήρε το σώμα του τρούνκο,και έτσι ένας επιστημονικός θησαυρός χάθηκε για πάντα.


δεν υπάρχει κανένα γνωστό ζώο που να μοιάζει με το τρούνκο και από το 1922 δεν υπάρχει καμία άλλη αναφόρα για παρόμοιο θαλάσσιο κήτος.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013