Οι γιγάντιες μπάλες της Κόστα Ρίκα

 

Στην κεντρική αμερική στην κόστα ρίκα την δεκαετία το 1940 βρέθηκαν κατά την αποψίλωση τμήματος του τροπικού δάσους βρέθηκαν μερικές μεγάλες πέτρινες μπάλες. οι μεγαλύτερες απ'' αυτές υπολογίζεται ότι ζυγίζουν 16 τόνους. Οι μικρότερες είχαν περίπου 10 cm διάμετρο.

oι μπάλες αυτές ήταν σε ομάδες από 3 μέχρι 50 τεμαχίων. παρατηρώντας τους σχηματισμούς από αεροπλάνο διαπιστώθηκε ότι σχημάτιζαν ευθείες, τρίγωνα και άλλα γεωμετρικά σχήματα, χωρίς όμως κάποια εμφανή χρησιμότητα.


Ο σχηματισμός καλύπτει έκταση δεκάδων χιλιομέτρων! αρχικά θεωρήθηκαν έργα των ίνκα ή των μάγια, αλλά αργότερα χρονολογήθηκαν πολύ παλιώτερες και από αυτούς. σε ανασκαφές στην περιοχή δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο ανθρώπινης δραστηριότητας που να υποδηλώνει, ποιός, με ποιόν τρόπο και γιατί έφτιαξε όλες αυτές τις μπάλες από βράχο.


μετά την κόστα ρίκα σύντομα προστέθηκαν και άλλες περιοχές στο κατάλογο με τις παράξενες πέτρινες μπάλες. αίγυπτος, αυστραλία, βραζιλία, ΗΠΑ, καζακστάν, μεξικό, νεπάλ, ρωσία - Altay, κριμέα και καύκασος. Κάποιες παρόμοιες πέτρες από την γκουανταλαχάρα που αναλύθηκαν στην νέα υόρκη απέδειξαν παράξενη εσωτερική δομή φτιαγμένες με εντελώς άγνωστη σε μας τεχνολογία. ''Αλλοι επιστήμονες τις θεωρούν απλά τυχαία φυσική διαμόρφωση βράχων.


παράξενα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί συχνά γύρω από αυτές τις μπάλες, σαν να έχουν κάποιο άγνωστο ενεργειακό πεδίο. οργανα μετρήσεων έδιναν παράξενες ενδείξεις, ρολόγια σταμάτησαν αλλά και κάποιοι ασθενείς θεραπεύτηκαν. Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα πρός το παρόν, είναι ότι δεν έχουμε ιδέα για τις αιτίες πίσω από αυτά!
alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013