Belmez

Μια πολύ καλή περίπτωση φαντασμάτων είναι η περίπτωση ένος σπιτιου στο χωριό Μπελμέζ της Ισπανίας τον Αύγουστο του 1971.



σύμφωνα με την Maria Gomez Pereira ένα ανθρώπινο πρόσωπο εμφανίστηκε ξαφνικά στο πάτωμα του σπιτιού. παρόλο που το πάτωμα αλλάχτηκε από ένα γείτονα, ένα νέο πρόσωπο εμφανίστηκε.. Μετά από αυτό ο δήμαρχος απαγόρεψε την καταστροφή του πατώματος, αντιθέτως η μορφή κόπηκε από το πάτωμα...



Πιστεύετε ότι η οικία των Περέϊρα , χτισμένη γύρω στα 1830, είχε χτιστεί πάνω σε ένα νεκροταφείο που χρησιμοποιούταν από τους Ρωμαίους, Ισπανούς Μουσουλμάνους και Χριστιανους του Μεσαίωνα. Ανασκαφές απεκάληψαν ανθρώπινα οστά. Μορφές συνέχισαν να εμφανίζονται πάνω στο πάτωμα, μικρες μεγάλες από διάφορες ηλικίες και των δυό φύλων. Μερικές απο αυτές εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν μέσα σε λίγες ώρες. παράλληλα έγιναν και καταγραφες σε κασσέτες, μία γνωστη μέθοδος ανάλησης των κυνηγών φαντασμάτων. Κάποια στιγμή είχαν φτάσει να περιμένουν να δουν τα πρόσωπα γύρω στα 5000 άτομα ενώ το σπίτι φυλλασώταν επί 24ώρου βάσεως.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013