Απόκρυφη εκδοχή της ιστορίας της ανθρωπότητας

Η σειρά ύπαρξης είναι η εξής, πρώτα υπήρξε ο Θεός και στην συνέχεια δημιούργησε τα εξής με αυτήν την σειρά:
 

Θεός

Παλαιός όλων των ημερών

Ελοχίμ

Άγγελοι

( εννέα τάγματα αγγέλων

τα εξής:

1 Σεραφείμ

2 Χερουβείμ

3 Θρόνοι

4 Κυριότητες

5 Δυνάμεις

6 Εξουσίες

7 Αρχές

8 Αρχάγγελοι

9 Άγγελοι )

Οι ηγέτες των αγγελικών δυνάμεων είναι οι εξής:

1 Ουριέλ

Κόσμος και άβυσσος

2 Ραφαέλ

Πνευμάτων των ανθρώπων

3 Ραγουέλ

Τιμωρός του κόσμου και των φωστήρων

4 Μιχαέλ

Αγαθά των ανθρώπων

5 Σαφιέλ

Των πνευμάτων που αμαρτάνουν

6 Γαβριήλ

Παράδεισος, δράκοντες και χερουβείμ

7 Ραμεϊέλ

Για τους επαναστάτες

Οι Ελοχίμ έχουν και αυτοί 9 τάξεις

1 Ελ Ναρ

2 Ελ Λιν

3 Ελ Ζιν

4 Ελ Νιρ

5 Ελ Λαν

6 Έλ Σαν

7 ελ Τερτ

8 Έλ Γεν

9 ‘Ελ Ταν

Οπότε

Πρώτο γένος Ελοχίμ

Δεύτερο γένος Άγγελοι

Τρίτο γένος Άνθρωποι ( στόχος η εξέλιξη τους σε Ελοχίμ )

Ο Θεός έφτιαξε πρώτα το πρώτο Ελοχίμ που είναι ο παλαιός όλων των ημερών, μετά τα Ελοχίμ και μετά τους αγγέλους, τους ανθρώπους τους έφτιαξε σε συνεργασία με τα Ελοχίμ κατά εικόνα και ομοίωσιν τους με στόχο να εξελιχθούν και αυτοί σε Ελοχίμ!

Ο αρχάγγελος Σαμαέλ δυσαρεστήθηκε με το γεγονός ότι ο θεός ήθελε να εξισωθεί ο άνθρωπος με τα Ελοχίμ και έτσι στιγμιαία το ένα δέκατο των αγγέλων έχασε την χάρη του Θεού και εξέπεσε. Αυτή ήταν και η δημιουργία των δαιμόνων , κράτησαν και αυτοί την αγγελική ιεραρχία. Ο Σαμαέλ θέλησε να καταλάβει το συνεχές μέσα στο οποίο υπήρχαν τα δυο πρώτα γένη. Έγινε πόλεμος μεταξύ αγγέλων. Ο Θεός διέταξε τον παλαιό όλων των ημερών να πατάξει τον Σαμαέλ και όλους τους ομοίους του. Ο Σαμαέλ χωρίς την χάρη του Θεού έρεπε συνεχώς προς το κακό, το οποίο τότε κτίστηκε, το κακό είναι δηλαδή κτιστό ( δημιουργημένο ) από τον Σαμαέλ, οπότε είναι φθαρτό αφού είναι δημιούργημα των δημιουργημάτων του θεού. Το καλό αντίθετα είναι άφθαρτο γιατί είναι δημιούργημα του ίδιου του Θεού.

Ο Σαμαέλ ζήτησε από τον Θεό να είναι ελεύθερος να πηγαίνει κα να λέει ότι θέλει παντού, ήξερε ότι ο Θεός ως δίκαιος που ήταν δεν θα του το αρνιόταν.

Ο Θεός έφτιαξε το σύμπαν εκ του μη όντος. Δημιουργήθηκε μια τεράστια ποσότητα ενέργειας που θα υπήρχε με συγκεκριμένους κανόνες, δημιουργήθηκε και ο χρόνος και άρχισε να κυλά. Το υλικό σύμπαν άρχισε να εξελίσσετε. Ο Σαμαέλ και οι δαίμονες έκαναν φωλιές σε νεφέλες που έπαιρναν πράσινο χρώμα.

Ο άνθρωπος ως ανώτερο ον από τα ζώα ένοιωθε μοναξιά, γι΄αυτό φτιάχτηκε η Έυα. Πριν από την Έυα είχε φτιαχτεί η Λίλιθ που είχε και αυτή σώμα και πνεύμα αλλά πολύ μεγάλο εγωισμό. Μόνη της προσπάθησε να σκοτώσει τον Αδάμ! Αυτή είναι και το πρώτο ενσώματο δημιούργημα των Ελοχίμ που αποστάτησε αμέσως από τον Θεό!

Προπατορικό αμάρτημα είναι η αχαριστία, η αχαριστία του Αδάμ να κατηγορήσει την Έυα για την παρακοή, που την είχαν φτιάξει για αυτόν οι Ελοχίμ με αγάπη. Έτσι εξέπεσε και ο άνθρωπος.

Τότε ο Σαμαέλ ζήτησε τον αφανισμό του ανθρώπου, πλησίασε τότε ο πρώτος Ελοχίμ και ρώτησε τον Σαμαέλ τι αντίτιμο ήθελε για να συνεχίσει να υπάρχει ο άνθρωπος. Ο Σαμαέλ του είπε ότι αυτός φταίει για το λάθος του άνθρωπου ( ο πρώτος Ελοχίμ ) γιατί τον έκανε ευάλωτο και του ζήτησε να μπει σε ‘’στάση’’ μέχρι την δευτέρα παρουσία ( αργότερα ο Σαμαέλ ζήτησε και την σταύρωση του Χριστού και αυτός το έκανε για να μπορέσουν οι άνθρωποι να σωθούν και να ξαναγυρίσουν στον παράδεισο ). Ο πρώτος Ελοχίμ έμεινε σε ‘’στάση’’ για να εξαγοράσει το δικαίωμα να πάει στο βασίλειο του Σαμαέλ και να τον καταστρέψει. Ο πολέμαρχος του Θεού είναι ένα μικρό μέρος της αγάπης του θεού μέσα από το πρώτο Ελοχίμ που βρίσκετε σε ‘’στάση’’. Όταν βγήκε ο άνθρωπος από τον παράδεισο εξέπεσε και το φυσικό του σώμα, υπάρχουν όργανα στο σώμα μας σήμερα που ούτε καν ξέρουμε που χρησιμεύουν, είχαν κάποια ανώτερη χρήση τότε!

42.000 πριν μια ομάδα Ελοχίμ λύπησε τον θεό γιατί μετέτρεψαν το θείο ενεργειακό τους σώμα σε σαρκικό και ήρθαν σε συνεύρεση με ανθρώπινες γυναίκες, αρχηγός αυτών των Ελοχίμ ήταν ο Ελ-Ράχβ. Ο Σαμαέλ τους έβαζε σε πειρασμό και χαιρόταν να βλέπει και τους Ελοχίμ να εκπίπτουν, ο Σαμαέλ και οι δαίμονες του δεν μπορούσαν να πάρουν ανθρώπινο σώμα γιατί ήταν άγγελοι. Οι Ελοχίμ ποθούσαν τώρα γυναίκες και εξουσία και έτσι σκέφτηκαν να κυβερνούν τους ανθρώπους και παράλληλα να τους δίνουν γνώση . Ο Σαμαέλ τους ενθάρρυνε και τους έλεγε ότι αυτό είναι το δίκαιο για τους ανθρώπους αφού ο θεός τους έδιωξε από τον παράδεισο τους ανθρώπους ας τους έφτιαχναν αυτοί τώρα έναν νέο παράδεισο. Έθεσε ο Σαμαέλ όλο το δίκτυο των δαιμόνων του στον Ελ-Ράχβ για βοήθεια.

Οι άνθρωποι είχαν φτάσει σε ένα καλό σημείο πολιτισμού με θέρμανση, φωτισμό και επικοινωνίες. Η πιο μεγάλη πόλη τους ήταν η Αραντίς που απλώνονταν στον σύγχρονο θεσσαλικό κάμπο, τα Ελοχίμ που είχαν ενσαρκωθεί διάλεξαν τον Όλυμπο για κατοικία. Διέδιδαν πολύτιμες γνώσεις στον άνθρωπο και συνευρισκόντουσαν με τις γυναίκες των ανθρώπων, με τον καιρό όμως έχασαν πολλές από τις δυνάμεις τους και έτσι δεν μπόρεσαν να ξανακάνουν την γη παράδεισο.

Έγιναν πολλές επιμειξίες ανάμεσα σε Ελοχίμ και ανθρώπινες γυναίκες με κακά και καλά αποτελέσματα. Δημιουργήθηκε ένας ιστός από 201 Ελοχίμ, βοήθησαν τον άνθρωπο στην καλλιέργεια της γης, στην διατήρηση των τροφίμων, στην ιατρική, κανένας λόγος όμως για τον Θεό και αυτό ήθελε και πετύχαινε ο Σαμαέλ, να ξεχάσει ο άνθρωπος τον Θεό. Ο Σαμαέλ έβαζε διαφωνίες εντωμεταξύ ανάμεσα σε Ελοχίμ και ανθρώπους.

Οι απόγονοι των Ελοχίμ με τους ανθρώπους είναι οι νεφελίμ. Επειδή οι Ελοχίμ δεν αρκούσαν για να διοικήσουν έβαλαν υπαρχηγούς νεφελίμ. Οι Ελοχίμ είχαν πλέον όμως δυο εχθρούς, πρώτον τους ανθρώπους που δεν τους ήθελαν λόγω της κακής επιρροής του Σαμαέλ και δεύτερον τους νεφελίμ που επηρεασμένοι από τις γήινες μητέρες τους και επειδή το επιθυμούσαν οι ίδιοι, ήθελαν να γίνουν αυτοί αρχηγοί ( να τρώνε έτσι και άνετα όσους ανθρώπους ήθελαν, πράγμα που τους εμπόδιζαν οι Ελοχίμ να κάνουν ). Έτσι ξεκίνησαν οι Ελοχίμ να μαθαίνουν στους ανθρώπους τον πόλεμο και την μαγεία του Σαμαέλ για να αντιμετωπίσουν τα κακά νεφελίμ. Εντωμεταξύ ο Θεός δεν αναφερόταν πουθενά όπως επιθυμούσε και κατάφερνε ο Σαμαέλ, οι Ελοχίμ περίμεναν την επέμβαση του Θεού και ο Σαμαέλ την εξαφάνιση του ανθρώπου.

Οι Ελοχίμ έχαναν συνεχώς την δύναμη τους και αναγκάστηκαν να επιτρέψουν στους νεφελίμ έναν φόρο υποτελείας από τους ανθρώπους, να γίνονται θυσίες βρεφών και νέων για τροφή, παράλληλα υπήρχαν ανεξέλεγκτες αγέλες από νεφελίμ που έκαναν επιδρομές σε χωριά και όσους ανθρώπους δεν κατασπάραζαν τους έπαιρναν για εκτροφή. Άρχισαν τότε να εκτρέφονται άνθρωποι κυρίως από την φυλή Μαλτσέχ η οποία είχε τριχωτό σώμα ανθρώπου και κεφάλι τσακαλιού ή σκύλου με αρχηγό τον Ανούβη. Τα νεφελίμ με τον καιρό σταθεροποιήθηκαν σε 17 γένη. Οι Ελοχίμ έχαναν σταδιακά την δύναμη τους παρευρισκόμενοι στον υλικό κόσμο αλλά και πάλι ήταν πιο δυνατοί από τους νεφελίμ οι οποίοι τους υπηρετούσαν δουλικά για να ωφελούνται οι ίδιοι. Οι άνθρωποι έχασαν τον πολιτισμό τους και κρυβόταν σε σπηλιές για να σωθούν από το φάγωμα, είχαν γίνει τα απόλυτα θύματα.

Τότε ο Σαμαέλ ζήτησε απ τον θεό να καταστρέψει τους ανθρώπους που τον ξέχασαν και έτσι ο Θεός επέτρεψε να δράσουν ελεύθερα τα νεφελίμ για 40 ημέρες και έγινε μεγάλη σφαγή. Τότε θυμήθηκε και ύψωσε φωνή ο άνθρωπος προς τον Θεό , την πήρε ο Ελ-Σεντάϊ και την μετάφερε στους αρχάγγελους του θεού. Είπε τότε ο Ελ Σεντάϊ που μαζί με τον Ελ-Ελιόν είναι υπεύθυνος για τον πλανήτη μας : ο παλαιός όλων των ημερών βρίσκετε σε ‘’στάση'', τα καλά Ελοχίμ δεν επιτρέπετε να πλησιάσουν την γη, οπότε στους αγγέλους μένει να σώσουν τους ανθρώπους. Έτσι ο Ουριέλ, ο Ραφαέλ, ο Γαβριήλ και ο Μιχαέλ πήγαν να σώσουν τους ανθρώπους.

Αποφάσισε και είπε ο Θεός : ‘’Θα λυτρωθεί ο άνθρωπος από το γένος του Κρόνου, ο Ραφαέλ να συλλάβει τον Ραχβέλ να τον φυλακίσει στα τάρταρα και την ημέρα της κρίσης να τον ρίξει στο πυρ το εξώτερον, ο Γαβριήλ να κρατήσει σε στάση τους κακούς Ελοχίμ για να δουν την τιμωρία των απογόνων τους νεφελίμ και μετά στα τάρταρα και αυτοί. Δώστε εξουσία στο σπέρμα του Κρόνου να εξοντώσει το κακό και να επανέλθει δικαιοσύνη’’

Ο Ραχβέλ οδηγήθηκε στην ανατολική έρημο που σήμερα ονομάζετε Τακλαμακάν στην βόρεια Κίνα.

Οι νεφελίμ έμειναν μόνοι τους χωρίς Ελοχίμ και είχαν οριστικοποιηθεί πλέον σε 17 γένη:

1 Κρόνιοι, ανθρωπόμορφοι

2 Μαλτσέχ, λυκάνθρωποι με αρχηγό τον Άνουβι

3 Ναρούντχ, σάτυροι

4 Βαλάχ, κεφάλι τράγου- σώμα ανθρώπου

5 Ρεβάχ, κένταυροι

6 Καχρέχ, κεφάλι ταύρου-σώμα ανθρώπου

7 Σλαβέχ, κόκκινο ανθρώπινο σώμα με κέρατα μπρός τα πίσω και μικρά κέρατα μπροστά

8 Ντουσβέχ, κύκλωπες

9 Λοσντβέχ, κεφάλι γάτας- σώμα ανθρώπου

10 Σαχερνέχ, κεφάλι πτηνού-σώμα ανθρώπου

11 Λαχμέχ, σώμα αίλουρου-φτερά και κεφάλι πτηνού ( γρύπες )

12 Καχσναχ, κεφάλι ερπετού-σώμα ανθρώπου

13 Μασραβέχ, σώμα φτερωτού ταύρου με κεφάλι ανθρώπου, όπως ο Άχουρα Μάζντα

14 Ζασχραντεχ, σώμα ανθρώπου με εκατό χέρια και πενήντα κεφάλια ( εκατόγχειρες )

15 Μπαχομέχ, νυχτεριδόμορφοι άνθρωποι ( βρυκόλακες )

16 Κασραμπαχ, ακέφαλοι άνθρωποι με τα όργανα του κεφαλιού στο στήθος

17 Βασρανέχ, γκρίζοι δούλοι

Όλοι αυτοί μαζί μοίρασαν τον πλανήτη και έβαλαν αρχηγούς τους κρόνιους που ήταν ανθρωπόμορφοι για να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους.

Ο Κρόνος βρισκόταν στον Όλυμπο και έτρωγε τα παιδιά του γιατί γνώριζε την προφητεία του θεού. Για χιλιάδες χρόνια εντωμεταξύ συνέχιζαν τα νεφελίμ να τρώνε τους ανθρώπους.

Πριν 35.000 χρόνια όμως γεννήθηκε ο Δίας - Ζευς που σώθηκε από τον Κρόνο, ελευθέρωσε τα αδέλφια του και φυλάκισε τον Κρόνο και τους συμμάχους του στην Ατλαντίδα. Ο Κρόνος επηρέασε τις εξελίξεις στο νησί και έγινε ο θεμελιωτής της κρόνιας νοοτροπίας ( μετά από χιλιάδες χρόνια οι άτλαντες τα τέκνα του Κρόνου πολέμησαν με τους έλληνες τα τέκνα του Δία ).

Τα νεφελίμ δεν ήθελαν καθόλου τον φιλάνθρωπο Δία που πήρε το προσωνύμιο ελ και είχε ως σύμβολο το ‘’Λ’’. Έτσι άρχισε η τιτανομαχία, από την μια οι Ελ, ανθρωπόμορφοι φιλάνθρωποι νεφελίμ που ορκίστηκαν πίστη στον Δία και το δίκαιο, και από την άλλη οι κακοί νεφελίμ από τους πιο παλιούς ως τους πιο καινούργιους.

Ο Δίας απέκτησε πολλά παιδιά με ανθρώπους και ήθελε να φτιάξει ένα πανίσχυρο γένος που θα ζούσε με τα δικά του πιστεύω. Με τον τρόπο ζωής ‘’λην’’ αυτό το γένος θα ονομάζονταν ‘’ελ-λην’’. Γύρω από τον Όλυμπο η γη ονομάστηκε Ελλάς, δηλαδή η γη των ελ. Εξαπλώθηκαν οι έλληνες σε όλη την ανατολική μεσόγειο, οι κακοί νεφελίμ ήθελαν πολύ να τους εξοντώσουν.

Η τιτανομαχία έγινε σε γη, διάστημα, άρη και σελήνη, την οποία οι ελ ( οι φιλάνθρωποι ανθρωπόμορφοι νεφελίμ ) ονόμαζαν σελήνη, οι άνθρωποι την ονόμαζαν μήνη και οι νεφελίμ λίλιθ, αυτή τότε κατοικούταν και είχε πολλές μεγάλες πόλεις.

Σε αυτόν τον πόλεμο ο Κρόνος κράτησε την Ατλαντίδα ουδέτερη, οι ‘’κακοί ’’ νεφελίμ επιτέθηκαν κυρίως στην Μακεδονία και στην μεσόγειο όπου ηττήθηκαν. Οι Ελοχίμ και οι άγγελοι δεν έλαβαν μέρος. Μόνο οι δαίμονες βοηθούσαν τους κακούς νεφελίμ. Οι Ρεβάχ ( κένταυροι ) και οι Ναρούντχ 9 σάτυροι )έμειναν ουδέτεροι.

Ο Ελ-Σεντάϊ είπε στον Δία ότι θα φτιάξει έναν χώρο για να φυλακισθούν εκεί όλα τα κακά νεφελίμ, επειδή δεν μπορούν να νικηθούν θα φυλακιστούν στην γη του Γώγ-Μαγώγ. Τα έθνη νεφελίμ θα χωριστούν σε 72 βασίλεια, τέσσερα για κάθε γένος, όσα και τα σημεία του ορίζοντα για να είναι διασκορπισμένα. Μόνο οι Μαλτσέχ θα χωριστούν σε 12 γιατί είναι τεράστιο γένος. Θα δημιουργήσει άνοιγμα στο εσωτερικό της γης , σαν μια δεύτερη εσωτερική γη όπου θα ζουν τα νεφελίμ και θα το καλύψει με χαλκό ώστε να μην μπορούν να βγουν. Θα φτιάξει 72 πύλες του κάτω με του πάνω κόσμου, μια για κάθε λαό. Αυτό έγινε και για να νικηθούν προσωρινά οι νεφελίμ και για να προφυλαχθούν οι ίδιοι από το μένος των ανθρώπων μέχρι να έρθει η ώρα να τους κρίνει ο Θεός. Ο Ελ-Ελιόν είπε στον Δία να διοικήσει για χίλια χρόνια τους ανθρώπους μετά τον εγκλεισμό των νεφελίμ.

Ο Δίας είχε δώσει πολύ μεγάλη μάχη με τα κακά νεφελίμ, η Άρτεμις καθάρισε την σελήνη, τόσο μεγάλη καταστροφή έγινε στην περιοχή των νεφελίμ που ο Ελ-Λιόν όρισε να μην φαίνετε πλέον από την γη αυτό το μέρος της Σελήνης. Ο Απόλλωνας εξόντωσε τους νεφελίμ στην ανατολική Ινδία και Κίνα με σύμβολο το δελφικό έψιλον )-(. Ο Δίας ήρθε σε σύγκρουση με τον Απόλλωνα για την κυριαρχία και τελικά επικράτησε το ‘’Λ’’ του Δία. Στην Αμερική ( Αμιάν ) εκστράτευσε η Αθηνά και βοήθησε και ο Απόλλωνας. Μετά τον μεγάλο πόλεμο όμως συνέχισαν να δημιουργούνται ιερατεία που εκμεταλλευόντουσαν τους ανθρώπους.

Ο Ελ-Ελιόν βοήθησε τον Δία στον πόλεμο, αλλά άφησε και ελευθέρους πάνω στην γη εκατό από κάθε γένος κακών νεφελίμ και 400 Μαλτσέχ επειδή αυτό ήταν το δίκαιο. Τους είπε να κρυφτούν ή να πάρουν ανθρώπινη μορφή και να μην ενοχλούν τους ανθρώπους. Μόνο οι κένταυροι και οι σιληνοί ερχόντουσαν κατά καιρό σε επαφή με τους ανθρώπους. Μοιράστηκε η βασιλεία στους Ελ και κυρίως στον Δία ο οποίος έπρεπε να υπακούει όμως στον Ελ-Σεντάϊ. Πέρασαν χίλια χρόνια και αν και είχε πει του Δία ο Ελ-Σεντάϊ να μην κάνει τον εαυτό του ή τους άλλους Ελ θεούς δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να νικήσει τα πάθη του, γενιά με γενιά χάθηκε η δύναμη των Ελ και το γαλαζωπό αίμα ( ιχώρ ) αφανίστηκε. Ο Δίας έφτιαξε παλάτι στα ουράνια και ένοιωθε σαν τέλειος βασιλιάς αφού οι άνθρωποι ήταν ευτυχισμένοι και έφτιαχναν εκατοντάδες ιερά προς τιμή αυτού και των Ελ. Έδωσε εντωμεταξύ γνώση πολύ υψηλής τεχνολογίας στους ανθρώπους.

Τότε εμφανίστηκε ο Ασκληπιός γιός του Απόλλωνα και μιας θνητής , οπότε αυτός ήταν εγγονός του Δία. Ο Ασκληπιός βρήκε τρόπο να κάνει τον άνθρωπο αθάνατο, έτσι όμως ο άνθρωπος πλησίαζε πλέον τα Ελοχίμ που ήταν ανώτερα των Ελ για αυτό και ο Δίας που δεν το ήθελε αυτό του αφαίρεσε την ζωή. Όταν το έμαθε ο Απόλλωνας αυτό γύρισε έκτακτα από τον βόρειο πόλο που είχε πάει για να εποπτεύσει την πύλη εξοργισμένος, ο Δίας όμως του είπε ψέματα ότι τον σκότωσαν οι κύκλωπες, τότε και αυτός τους αφάνισε στιγμιαία.

Ο Ασκληπιός όμως είχε επαφές εντωμεταξύ με τον άνθρωπο Ερμή που βρισκόταν στην νότια Ελλάδα, σημερινή Αίγυπτος, ο οποίος ήταν πολύ σοφός. Του μίλησε ο Ασκληπιός για τον ένα και μοναδικό τριαδικό θεό. Δεν ήθελε όμως ο Δίας να μάθουν οι άνθρωποι και κυρίως ο Απόλλωνας για την ύπαρξη του πραγματικού Θεού γιατί τότε θα έστρεφαν την λατρεία τους όλοι σε αυτόν και όχι στον ίδιο τον Δία. Αυτός ήταν άλλος ένας σημαντικός λόγος να αφανίσει τον Ασκληπιό. Αυτά γινόντουσαν περίπου 30.000 πριν.

Οι Ελ με τον καιρό ξέχασαν την καταγωγή τους και καλοπερνούσαν. Οι άνθρωποι εντωμεταξύ χωρίζονταν σε δύο κατηγορίες σε αυτούς που ήθελαν τους Ελ και σε αυτούς που ήταν εναντίον τους, αυτοί ήταν συνήθως επηρεασμένοι από την κρόνια νοοτροπία και ερχόντουσαν σε αντίθεση με την νοοτροπία φωτός του Απόλλωνα, που τώρα έκφραζε καλύτερα από τον Δία το καλό.

Η κατηγορία ανθρώπων που είχε κρόνια νοοτροπία λεγόταν Εβρέ και αυτοί που προερχόταν από κακά νεφελίμ αλλά είχαν και ανθρώπινη μορφή πλέον ( την απέκτησαν από τις διασταυρώσεις με ανθρώπους, κρατώντας στην ζωή μόνο τους ανθρωπόμορφους απογόνους, διατηρώντας όμως την ικανότητα να αλλάζουν μορφή με την θέληση τους )λεγόταν Ραν. Αυτοί οι δύο μισούσαν τους καλούς Ελ και τους απογόνους τους, τους έλληνες και άρχισαν να συγκεντρώνονται στην Ατλαντίδα. Εκεί υποχθόνια δημιούργησαν ιερατεία και καλλιεργούσαν την κρόνια νοοτροπία. Λάτρευαν τον Βάαλ και τον Μπαχωμέτ και πρόσφεραν ανθρωποθυσίες σε αυτούς και τα κακά νεφελίμ που είχαν καταφύγει εκεί.

Ο Δίας και οι άλλοι ολύμπιοι εκτός από τον Απόλλωνα, την Άρτεμη και την Αθηνά, καταδυνάστευαν πλέον τους ανθρώπους. Οι Ελ έκαναν χιλιάδες παιδιά κατά την διάρκεια της χιλιετιών ζωής τους και υπήρχε πλέον πρόβλημα υπερπληθυσμού, έστω και αν είχαν κατοικηθεί πλέον και η σελήνη και ο άρης. Κάλεσε ένα συμβούλιο λοιπόν ο Δίας και ήρθαν αντιπρόσωποι από όλα τα γένη, μεταξύ αυτών και ο Προμηθέας γιός του τιτάνα Ιαπετού του γένους των Ραν. Αυτός όμως είχε αποστατήσει από τους Ραν και επιθυμούσε την πλήρη ανεξαρτησία των ανθρώπων. Χωρίς να το καταλάβει ο Δίας ο Προμηθέας πέρασε ευνοϊκούς νόμους για τους ανθρώπους, όταν το κατάλαβε όμως αυτό έκοψε το ρεύμα στην ανθρωπότητα με ολέθρια αποτελέσματα γιατί ο πολιτισμός τότε ήταν σε πολύ ανώτερα τεχνολογικά επίπεδα και εξαρτιόταν πλήρως από τον ηλεκτρισμό. Παρά ότι η Αθηνά και άλλοι διαμαρτυρήθηκαν ο Δίας επέτρεψε να φυλάγονται μόνο οι 72 πύλες της κοίλης γης. Ο Προμηθέας όμως ξεγέλασε τον Ήφαιστο και έμαθε στον άνθρωπο πώς να παράγει ηλεκτρική ενέργεια και έτσι σώθηκε. Νομίζοντας οι άνθρωποι ότι τους έσωσε ο Δίας του έδειξαν μεγαλύτερη λατρεία, αυτός κολακεύτηκε και τελικά τιμώρησε μόνο τον Προμηθέα να δεσμευτεί στα Τάρταρα και να του τρώει καθημερινά το συκώτι ένας αετός. Ο Δίας συνέχιζε να παρακούει τον Ελ-Σεντάϊ και να κυβερνά τους ανθρώπους χωρίς να αναφέρει πουθενά τον πραγματικό Θεό. Πέρασαν έτσι 5.000 χρόνια και παράλληλα οι νεφελίμ στην επαρχία ίδρυαν κρόνια ιερατεία όπως του Μολώχ.

Ο Σαμαέλ ήταν πολύ ευχαριστημένος γιατί κανένας δεν θυμόταν τον Θεό. Αποφάνθηκε σε Αυτόν και τον ρώτησε πως μπορούσε να αγαπάει αυτούς τους ανθρώπους που τον είχαν ξεχάσει εντελώς και λάτρευαν τους Ελ. Ακόμη όργισε περισσότερο τους Ελ ώστε να καταδυναστεύουν ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους. Ο Ελ-Σεντάϊ ζήτησε την παρέμβαση του Θεού και αυτός έδωσε διαταγή όλα τα Ελ να φύγουν από την γη σε τρείς ημέρες. Ο Δίας κάλεσε συμβούλιο τους Ελ και εξήγησε την κατάσταση, τότε εμφανίστηκε ο καταραμένος ο Σαμαέλ και του πρότεινε να εξαφανίσει το ανθρώπινο γένος γιατί αυτό έφταιγε για όλα και ο Δίας τον άκουσε. Ο Ελ-Σεντάϊ δεν μπορούσε να παρέμβει γιατί ο θεός είχε δώσει εξουσία στους Ελ και τον Δία πάνω στους ανθρώπους. Ο Απόλλωνας έφυγε γιατί διαφωνούσε και πήγε στο τριπλό άστρο του Σείριου. Ο Δίας έπνιξε με κατακλυσμό τους πάντες, 30.000 χρόνια πριν. Μαζί με τον Απόλλωνα έφυγαν η Άρτεμης, Δήμητρα, Αθηνά και η Εστία. Στην γη έμειναν μαζί με τον Δία, ο Ποσειδώνας, Ήφαιστος, Ερμής και ο Άρης. Τα δύο τρίτα των Ελ έκαναν για πρώτη φορά το θέλημα του θεού. Γέμισε το ηλιακό σύστημα με λογής-λογής αστρόπλοια με το δελφικό έψιλον για έμβλημα, έφυγαν από την πατρώα γη με την ελπίδα της επιστροφής.


Ο Δίας είχε κάποιες τύψεις για τον καταστρεπτικό κατακλυσμό και για αυτό ανάθεσε στον Προμηθέα να σώσει κάποιους ανθρώπους και λίγα είδη ζώων, ήθελε οι άνθρωποι να ξεχάσουν τους Ελ και τους νεφελίμ και για αυτό τους χώρισε με γενετική μετάλλαξη σε 4 φυλές σε 4 ηπείρους, την κόκκινη φυλή στην Αμερική, την κίτρινη φυλή στην Ασία, την μαύρη φυλή στην Αφρική και την λευκή στην Ευρώπη, έτσι θα ήταν διαιρεμένοι και ελεγχόμενοι χωρίς τεχνολογία και επικοινωνίες ώστε να μην μπορούν να αποκτήσουν την ανεξαρτησία τους και να λατρέψουν τον πραγματικό Θεό. Ο Δίας είπε στον Ελ-Σεντάϊ ότι όλα είναι όπως πρέπει και έτσι κύλησαν άλλα 5.000 χρόνια. Στην αρχή οι Ελ βοηθούσαν τους ανθρώπους χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά αργότερα άρχισαν πάλι να ζητάνε λατρεία.

Ο Απόλλωνας και η Αθηνά έστελναν κάποιους αντιπροσώπους στην γη για να μάθουν τι συνέβη γιατί νοσταλγούσαν την πατρίδα και έμαθαν ότι ο Δίας και οι υπόλοιποι δεν είχαν καταστραφεί από τον Ελ-Σεντάϊ . Εντωμεταξύ αυτοί είχαν αποικήσει επιτυχημένα τον Σείριο. Όταν γύρισαν οι αντιπρόσωποι είπαν ψέματα στον Απόλλωνα και την Αθηνά όπως τους είχε δασκαλέψει ο Δίας ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα προβλήματα στην γη. Τον Απόλλωνα δεν τον ενδιέφερε τόσο να επιστρέψει στην γη η Αθηνά όμως αποίκησε σε έναν δορυφόρο της που περνάει κάθε 5.000 χρόνια από την γη.

Στην γη κάποια κακά νεφελίμ και οι απόγονοι τους είχαν επιζήσει του κατακλυσμού και κατέφυγαν κυρίως στην βόρεια Κίνα και στην Ατλαντίδα καλοπιάνοντας τον Δία πολλαπλασιάστηκαν και κρατούσαν μόνο τα παιδιά που είχανε ανθρώπινη μορφή, παράλληλα κάνανε ανθρωποθυσίες στους αρχηγούς νεφελίμ. Στόχος τους ήταν να κυβερνήσουν ολοκληρωτικά την γη και να βγάλουν τα υπόλοιπα κακά νεφελίμ από την κάτω γη. Ο Σαμαέλ εννοείτε τους πρόσφερε πάντα την βοήθεια του.

Ο Σαμαέλ παραπονιόταν συνεχώς στον Θεό για τους άχρηστους ανθρώπους και του ζήτησε 666 νεφελώματα που να μην έχουν πρόσβαση ούτε οι άγγελοι ούτε οι Ελοχίμ, εκεί από την κακία χάθηκαν όλα τα χρώματα και έμεινε μόνο το πράσινο τότε οι δαίμονες ονομάστηκαν ναχρμπεν. Όρισε νέο αρχηγό τον Αζαέλ και ανακοίνωσε τα νέα καταχθόνια σχέδια του, να καταστρέψει τον άνθρωπο, τους αγγέλους, τα Ελοχίμ και τον ίδιο τον Θεό. Αυτό έγινε 20.000 χρόνια πριν. Ο Δίας εντωμεταξύ βρισκόταν σε λήθαργο από τις απολαύσεις. Ο Σαμαέλ μάζεψε τους κακούς νεφελίμ και τους κακούς κρόνιους απογόνους τους και τους μίλησε για τα σχέδια του και όρισε ως αρχηγό τον Μολώχ, γνωστό και ως Βάαλ στην μεσόγειο, όλοι αυτοί δήθεν υποτασσόταν στον Δία για να καλοπιάνουν τους Ελ. Άλλωστε ο Σαμαέλ ήξερε ότι ο Ελ-Σεντάϊ σύντομα θα κατέστρεφε τους Ελ επειδή παράκουαν το θέλημα του Θεού και τότε θα κυριαρχούσε στους ανθρώπους πιο εύκολα. Οι άνθρωποι απομονωμένοι συνέχιζαν την ζωή τους και την λατρεία των Ελ.

Ο Σαμαέλ έκανε φιλία με τον Άρη και τον παρακίνησε σε ερωτική σχέση με την Αφροδίτη την σύζυγο του Ηφαίστου, όταν το έμαθε ο Ήφαιστος ο Άρης αναγκάστηκε να μετοικήσει στην Ερυθραία που τότε ονομάστηκε Άρης. Ο Σαμαέλ είπε επίσης ψέματα στον Άρη ότι κινούνται εχθρικά εναντίον του ο Απόλλωνας και η Αθηνά, αυτοί με την σειρά τους εξοργίστηκαν μαζί του γιατί δεν ήξεραν για ποιον λόγο κινείτε και αυτός εχθρικά εναντίον τους. Έτσι ο Άρης εχθρευόταν και τον Ήφαιστο και τον Απόλλωνα και την Αθηνά και ο Δίας όλους! Μια χαρά τα κατάφερνε ο Σαμαέλ, τους έπεισε μάλιστα ότι αιτία όλων των κακών είναι ο άνθρωπος και έτσι ο Δίας άφησε ελευθέρα τα νεφελίμ για 40 ημέρες και κατασπάραξαν τους ανθρώπους. Τότε ο Ελ-Λιόν με τον Ελ-Σεντάϊ απευθύνθηκαν στον θεό να σώσουν τους ανθρώπους και έτσι έκαναν, διέταξε τον Δία και όλους τους νεφελίμ να φύγουν σε τρείς ημέρες, αυτοί αποφάσισαν να τους πολεμήσουν αλλά ήταν πολύ αδύναμοι μπροστά τους. Ο Δίας, ο Ποσειδώνας, ο Ερμής, ο Ήφαιστος και ο Άρης τέθηκαν σε ‘’στάση’’ στην Δαδουέλ και όλοι οι υπόλοιποι χιλιάδες Ελ μεταφέρθηκαν στο τριπλό άστρο, οι χιλιάδες νεφελίμ μεταφέρθηκαν στα Τάρταρα. Επάνω στην γη έμεινε μόνο ο Βάαλ και 1900 ακόμα Ελοχίμ όπως όρισε ο Θεός, αυτά τα αδύναμα πλέον Ελοχίμ βοήθησαν την ανθρωπότητα ξανά να εξελιχθεί και να γνωρίσει τον αληθινό Θεό υπό την αρχηγία του Ελ-Σεντάϊ και 20 ακόμα καλών Ελοχίμ.

Η δεύτερη καθοδήγηση των Ελοχίμ είχε πολύ καλά αποτελέσματα! Η σελήνη και ο άρης εντωμεταξύ έμειναν τώρα ακατοίκητοι. Ο Σαμαέλ όμως δεν είχε ησυχία, έβαλε πάλι σε πειρασμό τους ανθρώπους να αμφισβητούν την εξουσία και την δικαιοσύνη των Ελοχίμ, παράλληλα τα κρόνια ιερατεία σε βόρεια Κίνα και Ατλαντίδα ευημερούσαν και όλο και περισσότεροι άνθρωποι λάτρευαν τον Βάαλ. Οι άνθρωποι είχαν από τον Θεό ελεύθερη βούληση, έτσι δεν μπορούσαν να επέμβουν οι Ελοχίμ παρά μόνο να τους συμβουλεύουν. Γι’ αυτό 3.000 χρόνια πριν οι Ελοχίμ αποφάσισαν μόνοι τους να εγκαταλείψουν την γη, και αφού δεν έπαιρναν απάντηση από τον Θεό πήραν από μόνοι τους την πρωτοβουλία να εξαφανίσουν όλους τους κρόνιους, οι νεφελίμ που βρισκόταν στα Τάρταρα εξοντώθηκαν και έσβησαν την μνήμη των ανθρώπων για τα τελευταία 3.000 χρόνια έτσι ώστε να διδαχθούν από την αρχή τον λόγο του Θεού. Επιτέλους οι άνθρωποι έμειναν μόνοι, αυτό περίμενε όμως ο Σαμαέλ!
 

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013