Ο δαίμονας του Ντόβερ

Ο δαίμονας του ντόβερ, που θεάθη στήν μικρή κοινότητα του ντόβερ κοντά στήν μασαχουσέτη μπήκε σαν φαινόμενο στην κρυπτοζωολογία στις 27 απριλίου, του 1977 κατά τις 22:30 περίπου, με τρεις χωριστές αναγνωρίσεις ενός παράξενου πλάσματος, που οναμάστηκε "ο δαίμονας του ντόβερ", φαινόταν εντελώς παράξενο από οτιδήποτε είχε αναφερθεί πιο πριν στήν κρυπτοζωολογία. .

κατά τις 22:30 το βράδυ της 21ης Απριλίου, του 1977, ένας 17χρονός ο Bill Barlett και δύο φίλοι του, πήγαιναν με ένα αγροτικό απο την φάρμα τους στο ντόβερ της μασαχουσέτης.οδηγούσαν κατά μήκος ενός χωματόδρομου που στα αριστερά είχε(ένα πέτρινο χαμηλό τοίχο)όταν ο Barlett παρατήρησε κάποια μετακίνηση στις πέτρες του τοίχου.σε μιά στιγμή είδε ένα παράξενο ζώο να κοιτάζει επίμονα τους προβολείς του αυτοκινήτου, αυτό που είδε ο Barlett δεν θα το ξεχνούσε ποτέ πια.το παράξενο ζώο είχε δύο τεράστια πορτοκαλί μάτια, ένα μεγάλο σε σχήμα οβάλ κεφάλι.το πλάσμα ήταν πολύ αδύνατο με μεγάλα χέρια και πόδια.ήταν άτριχο και άχρωμο.ο Bill έκανε αργότερα ένα σκίτσο του πλάσματος που είδε (το οποίο σας δείχνουμε ακριβώς απο κάτω).

περίπου δύο ώρες αργότερα, ένας 15χρονός ο John Baxter είδε το πλασμα στόν δρόμο.καθώς το πλάσμα πλησίασε είδε τον John, σταμάτησε για λίγο, και ύστερα τράπηκε σε φυγή και μπήκε ανάμεσα σε κάτι ξύλα στην πλευρά του δρόμου.ο John ακολούθησε τό μικρό πλασματάκι στα ξύλα, το μικρό πλάσμα καθόταν και κοίταζε ένα δέντρο για λίγο, και μετά έτρεξε και χάθηκε μέσα σέ ένα δάσος, ο John περιέγραψε ένα παρόμοιο πλάσμα.η περιγραφή του πλάσματος ήταν σχεδόν ίδια με αυτήν του Barlett.

το επόμενο βράδυ, είδαν και πάλι το πλάσμα η Taintor και Abby Brabham.είδαν ένα πλάσμα που έμοιαζε πολύ σαν πίθηκος αλλά δεν είχε τρίχες.ήταν αδύνατο και καθόταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου.ο Brabham επέμεινε ότι τα μάτια του πλάσματος ήταν πράσινα, αλλά αργότερα είπε ότι ήταν πορτοκαλί.

η υπόθεση ερευνήθηκε αρχικά από Loren Coleman, Walter N. Webb, και Εd Fogg.και δέν μπόρεσαν να αποδείξουν οτι ο "δαίμονας του ντόβερ"μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα μιας φάρσας ή εξαπάτησης.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013