Ο άνθρωπος - μαγνήτης

Ένας αγρότης απο την ταϊλάνδη ο Tan Kok Thai , έχει γίνει διάσημος στην Tanjung Rambutan με το σώμα του, γιατι;μπορεί να κολλήσουν επάνω του βράχοι, μέταλλα, πλαστικα, λάστιχα κομμάτια απο ξύλο ακόμη και τσαμπιά με μπανάνες.έχει αφήσει τους ανθρώπους κατάπληκτους στην πόλη που μένει με την δύναμη του νού του...

οι θεατές δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν έρχεται και κολλάει ένα μεγάλο κομμάτι βράχου στο στήθος του 66χρονού αγρότη. Ο 66χρονος έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει δύο ποδήλατα που δένονται σε έναν μπαλτά και να κολλήσουν στο σώμα του.ο tan συνειδητοποίησε ότι προσέλκυε μέταλλα πέρυσι όταν ένα νόμισμα που έπεσε απο την τσέπη του πουκάμισου που φορούσε, αντί να πέσει κάτω στο πάτωμα κολλήθηκε στο στήθος του, αλλά δεν του φάνηκε παράξενο και έτσι το αγνόησε.όταν όμως είδε στήν τηλεόραση ένα κινεζικό ντοκιμαντέρ που παρουσιάζε τον περασμένο μήνα ένα άτομο να κολλάνε νομίσματα στο σώμα του, προσπάθησε να τον μιμηθεί. "Σύντομα ανακάλυψα ότι μπορούσα να προσελκύσω και άλλα στοιχεία όπως τηλέφωνα, υπολογιστές, πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, βιβλία, μπισκότα, σανίδες, μπανάνες και λάμπες, είπε σε μια συνέντευξη.ο κατάλογος των στοιχείων που έχει πειραματιστεί επιτυχώς είναι μακρύς περιλαμβάνει τηλεχειριστήρια, ένα κλιματιστικό, μαχαίρια, κονσέρβες, και οδοντόπαστες. ο tan είπε ότι άρχισε να κολλά τις πέτρες στο σώμα του περίπου πρίν απο 10 ημέρες και, μετά από πολλή εξάσκηση, θα μπορούσε να κρατήσει ένα κομμάτι βράχου που ζυγίζει 38.5kg κολλημένο στο στήθος του.


εντούτοις, πρόσθεσε, η σύζυγος και τα παιδιά του δεν εντυπωσιάστηκαν από τη σπάνια δυνατότητά του. πιστεύουν ότι τρελλάθηκα αλλά δεν δίνω σημασία στα λόγια τους.ξέρω ότι έχω το χάρισμα αυτό αν και δεν ξέρω πώς και απο που ήρθε.

ο tan είπε επίσης ότι έπρεπε να κάνει κάποιες απλές ασκήσεις όπως το να αντλήσει νερό, για να θερμάνει το σώμα του πρίν εκτελέσει τους άθλους του. και πρόσθεσε, οτι τα στοιχεία ξεκόλανε όταν ιδρώνει.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013