Οι αφροδισιανοί του George Adamski

Στις 20 Νοεμβρίου του 1952, ένας πολωνός μετανάστης με το όνομα George Adamski και έξι φίλοι του κάνανε μια αποστολή να εξερεύνησουν την έρημο Mojave της καλιφόρνιας των ΗΠΑ για ατια. αμέσως μετά το μεσημεριανού γεύμα, δεδομένου ότι η ομάδα ανίχνευε τον ουρανό για τυχόν ατια, ένα γιγάντιο ατια σε σχήμα πούρου φάνηκε στόν ουρανό.θέλωντας ο adamski να πάει πιό κοντά καθώς επίσης και για να έχει ένα καλύτερο σημείο για φωτογραφίες, ο Adamski και δύο από τους φίλους του πήγανε βαθιά μέσα στήν έρημο.ο Adamski κατόρθωσε να βγάλει διάφορες φωτογραφίες μέσω του τρίποδου φορητού τηλεσκοπίου του, και περιπλανηθηκε μόνος μέσα στήν έρημο σε μιά προσπάθεια να βγάλει καθαρότερες φωτογραφίες. μετά απο λίγο ο σιωπηλός ασημένιος δίσκος σηκώθηκε επάνω στον ουρανό και χάθηκε στο διάστημα, αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος ήταν μόνο η αρχή. .

''''φωτογραφία ενός απο τα ατια του adamski''''




λίγα λεπτά αργότερα άλλο ένα μικρότερο ατια εμφανίστηκε, και πέταξε μεταξύ δύο βουνών που ήταν μπροστά απο τον Adamski.ο adamski παρατηρούσε το ατια για λίγα λεπτά όταν ξαφνικά είδε ένα άτομο να τον χαιρετάει περίπου απο 400 μέτρα μακριά.αλλά όταν πήγε πιο κοντά και τον είδε, δεν ήταν βέβαια άνθρωπος. "Η ομορφιά του πλάσματος αυτού ήταν απαράμιλη, είπε ο"Adamski.ο εξωγήινος είχε ύψος 1, 6 μέτρα περίπου, με μακριά ξανθά μαλλιά και απαλό μαυρισμένο δέρμα. φορούσε ένα καφετί ολόσωμο κοστούμι με μια μεγάλη ζώνη, και κόκκινα παπούτσια.τον εξωγήινο τον είδαν επίσης και οι φίλοι του adamski που στέκονταν μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.o Adamski έδωσε το χέρι στόν εξωγήινο και του το κούνησε, και άρχισαν να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλον με τηλεπάθεια και με νοήματα.

ο επισκέπτης είπε ότι καταγόταν από την αφροδίτη, και το όνομά του ήταν Orthon.ήρθε στήν γή για ένα μήνυμα να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για τους κινδύνους της πυρηνικής ενέργειας και της ρύπανσης.εξέφρασε επίσης πίστη στο Θεό και υποστήριξε ότι αυτός και οι σύντροφοι του οι Venusians έζησαν μια καθαρή και πνευματική ζωή.μετά απο την άρνηση του να φωτογραφηθεί, περπάτησε πίσω στο σκάφος του και πέταξε στο διάστημα. η πρώτη επαφή είχε γίνει.

αυτη δεν ήταν βέβαια η πρώτη επαφή του George Adamski με εξωγήινους.υποστήριξε ότι είχε δει ένα ατια επάνω απο το σπίτι του στην καλιφόρνια τις 9 Οκτωβρίου του 1946, αυτό έγινε εννέα μήνες πριν από τη θρυλική αναγνώριση των ατια απο τον Kenneth Arnold.


τις 26 φεβρουαρίου του 1965, όταν ο Adamski έμενε στο Silver Spring του κολοράντο, αυτός και ένας φίλος, του ο Madeleine Rodeffer, είδανε άλλο ένα άλλο ατια.ο admaski με μία κάμερα που είχε κινηματογράφησε το αντικείμενο, o William T.Sherwood, ένας οπτικός φυσικός και πρώην διεύθηντής ανάπτυξης προγράμματων της Kodak, ξόδεψε πολύ χρόνο αναλύοντας αυτό το φίλμ. Τα συμπεράσματά του ήταν ότι δεν υπήρξε κανένα σημάδι απάτης, και καθόρισε ότι το αντικείμενο ήταν περίπου 8 μέτρα σε μήκος Οι αναλυτές δεν μπορούν να εξηγήσουν ακόμα πώς ή γιατί το σκάφος διαστρεβλώνεται από καρέ σε καρέ. ο βετεράνος μηχανικός-αεροναυπηγός Leonard Cramp προτείνε ότι αυτό το φαινόμενο προκλήθηκε απο έναν ισχυρό τομέα βαρύτητας που παρήχθη από το ατια.δυστυχώς κάθε αντίγραφο της ταινίας έχει κλαπεί, έτσι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να μάθουμε την αλήθεια.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013