Η ταφόπετρα της Rhoda

Αυτή η ταφόπετρα που βρίσκεται σε ένα οικόπεδο, μεταξύ του Trenton και του Λιβάνου έχει αποτελέσει το αντικείμενο των πολυάριθμων "αγροτικών μύθων" για τη συμπεριφορά της γυναίκας που θεωρείται ότι έχει θαφτεί εκεί. Η κορυφή της πέτρας γράφει "Rhoda σύζυγος του John C. Calbreath.". Τα μυστήρια και οι εικασίες του "τάφου Rhoda" μπορεί να μην είναι τόσο απαίσια όσο κάποιοι πιστεύουν.

Κάπου μεταξύ του Λιβάνου και του Trenton, ένα μικρό οικογενειακό νεκροταφείο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον για διάφορες γενεές των τοπικών λαών. Ο "τάφος Rhoda" είναι από καιρό μια εμμονη ιδέα για τους έφηβους ψαράδες. Όλοι έχουμε ακούσει για τους "αστικούς μύθους." Αυτό, είναι ένας "αγροτικός μύθος."

Εάν υπάρχει ή όχι οποιαδήποτε πραγματική βάση για τις ιστορίες ότι η "Rhoda" δολοφόνησε τα παιδιά της, ή όλη την οικογένειά της, ή έκανε οποιεσδήποτε απάνθρωπες πράξεις είναι ασαφής και οι ταφόπετρες στην περιοχή έχουν διαφορετικές ημερομηνίες θανάτου. Οι «κυνηγοί» θρύλων έχουν λίγη ανάγκη από αποδεικτικά στοιχεία, εντούτοις, η οικογενειακή ιστορία και οι διάσπαρτες ταφόπετρες καθιστούν την περιοχή αρκετά ανατριχιαστική να μην στηρίξει τους θρύλους.

Όλες οι ιστορίες και όλες οι τρομερές προειδοποιήσεις σχετικά με αυτό που θα συμβεί σε εκείνους που επισκέπτονται τον "τάφο Rhoda" είναι ανεξήγητες, σύμφωνα με την παραφυσικό ανακριτή Sara Richter, που επισκέφτηκε την περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα.

«Είχα την αίσθηση, καθώς στεκόμουν και κοιτούσα τον τάφο της Rhoda, ότι κάτι πίσω από το δέντρο εκεί γύρω, με κοιτούσε, είπε η Richter, αλλά δεν υπήρχε τίποτα εκεί γύρω. Με διακατείχε μια υπερφόρτωση εκείνη την ημέρα. Υπήρξαν πολλές αποσπάσεις της προσοχής, έβρεχε και, γενικώς, οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες». Στον προκαταρκτικό της λόγο η Richter έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι φήμες που συχνάζουν στον τάφο Rhoda είναι κατά ένα μεγάλο μέρος στα μυαλά εκείνων που έχουν επισκεφτεί την περιοχή.

Το ενδιαφέρον της για τον τάφο της Rhoda οφείλεται στον φίλο της, james Harrawood του Trenton, ο οποίος είχε ακούσει φήμες για τον τάφο στην εργασία του. "Οι συνάδερφοί είπαν στον Jimmy ότι δεν μπορεί κανείς να πάρει μια φωτογραφία του τάφου και να φύγει, αλλά ειπώθηκε έτσι ούτως ώστε να φαίνεται σαν μύθος. Μερικοί άνθρωποι είπαν ότι όταν φτάνει κάποιος εκεί, αισθάνετε ότι κάτι τραβά το πόδι του"

Υπάρχουν διάφοροι ιστοχώροι που φέρουν διαφορετικές ιστορίες για τον τάφο της Rhoda. "απολαμβάνω πραγματικά τις ικασίες," είπε η Richter, για την οποία εικάζετε ότι είχε προβλέψει μια συντριβή αεροπλάνων στον ποταμό potomac κοντά στο ΣΥΝΕΧΈΣ ΡΕΎΜΑ της Ουάσιγκτον όταν ήταν παιδί. Και ήταν τα προμηνύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου ..2001. "είδα τη συντριβή αεροπλάνων, είδα το ΣΥΝΕΧΈΣ ΡΕΎΜΑ της Ουάσιγκτον, και είδα το πρόσωπο του Οσάμα μπιν Λάντεν," εν λόγω Richter. "Παντρεύτηκα εκείνον τον χρόνο και το είπα στο σύζυγό μου. Πήγε στο ταχυδρομείο και είπε μερικούς από τους συναδέλφους του ότι είχα προβλέψει τα αεροπλάνα που θα συντρίβουν και επίσης τους είπε να μην πετάξουν οποτεδήποτε σύντομα.
alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013