Η πυρηνική καταστροφή των Σουμέριων




Στο τελος της 3ης χιλιετιας πχ, ο μεγαλος πολιτισμος των Σουμεριων τερματιστηκε αποτομα.
η μεγαλη αυτη καταστροφη αποτυπωνεται στα πολυαριθμα αρχαια κειμενα που αναφερονται στο γεγονος με πολλους θρηνους.




Τα κείμενα απέδωσαν την καταστροφή σε έναν κακό αέρα που προήλθε από τη δύση (από την κατεύθυνση της Μεσογείου).

ένα νεκρικό σύννεφο που προκάλεσε το βασανιστικό θάνατο σε όλα τα ζωντανούς οντα, τους ανθρώπους και τα ζώα , καθως επισης οι εγκαταστασεις καταστραφηκαν και δηλητηριασθηκαν τα ύδατα.

Στο βιβλιο οι Πολεμοι των Θεων και των ατομων, γνωστο στους ερευνητες ως Erra Epos, αφηγειται πως χρησιμοποιηθηκαν τα 'οπλα τρομου ', απο τους αντιτιθεμενους γιους των Anunnaki.
Ετσι αποκαλουνταν αυτοι που ηρθαν απο τον ουρανο στην γη.

Με βάση τις περιγραφές των όπλων στο Erra Epos και στα κείμενα θρήνου, ο Zecharia Sitchin κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα όπλα του τρόμου ήταν πυρηνικά όπλα.

Εκτός από τον ισχυρισμό ότι τα πυρηνικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν αρχικά στη γη όχι στη δεκαετία του '40 στη Χιροσίμα αλλά χιλιάδες έτη νωρίτερα στην Εγγύς Ανατολή, ο Zecharia επισήμανε επίσης την ημερομηνία: 2024 Π.Χ.!



Απο το 1999 μελετητες ειδικευμενοι στους πολιτισμους της Ανατολης, επεσημαναν το γεγονος της αποτομης μεταβολης του καιρου, με την περιοδο αυτη της εξαφανισης του πολιτισμου των Σουμεριων.

Δεν γνωριζουμε ποσο προφητικη ειναι η ημερομηνια 2024.
Εκεινο που ειναι ομως βεβαιο ειναι πως ο μεγαλος αυτος πολιτισμος καταστραφηκε απο την χρηση Πυρηνικων οπλων χιλιαδες χρονια πριν την ανακαλυψη και χρηση τους στην Χειροσιμα και στο Ναγκασακι.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013