Βρυκόλακας στο Μπέρμινχαμ;

Οι αστικοί μύθοι είναι γνωστό πως περιστασιακά ωθούν τα όρια της αξιοπιστίας, αλλά οι κάτοικοι του μπέρμιγχαμ δυσκολεύονται να γελάσουν όταν τους λένε οτι υπάρχει η δυνατότητα ένα βαμπίρ να τριγυρνάει στην πόλη τους.ιστορίες για ένα άτομο που καταδιώκει τα θύματα του στούς δρόμους του μπέρμιγχαμ, και δαγκώνει στο λαιμό τους περαστικούς, άρχισαν να προκύπτουν τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τις φήμες, δάγκωσε ένα άτομο που περπατούσε κατά μήκος ενός δρόμου, κατόπιν επιτέθηκε ξαφνικά στους γείτονες που ήρθαν για να σώσουν τον άνθρωπο που δάγκωνε . μια γυναίκα λέει πως ο παράξενος τύπος της δάγκωσε το χέρι. Τα τοπικά ΜΜΕ έχουν πλημμυρίσει από τότε με κλήσεις από ανθρώπους που μένουν κοντά στο Saltley, οι οποίοι φοβήθηκαν όταν άκουσαν ότι άνθρωποι που άφησαν μέσα στο σπίτι τους τον σύγχρονο βρυκόλακα δαγκώθηκαν, Αλλά η αστυνομία των δυτικών προαστίων θεωρεί πως το όλλο θέμα είναι μια καλοστημένη ''''φάρσα''''.

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει οποιεσδήποτε ιατρικές αναφορές από ανθρώπους που δηλώνουν ότι έχουν δαγκωθεί.''''φαίνεται πως έχουμε έναν καινούριο αστικό μύθο, έγραψε στην εφημερίδα Evening Mail του Μπέρμιγχαμ ένας δημοσιογράφος''''. Εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον σύγχρονο βρυκόλακα λένε ότι είναι μαύρος και ότι είναι γύρω στα 30.

"απο όλλα αυτά που έχω ακούσει είναι ότι ένας τύπος βγαίνει έξω το βράδυ και επιτίθεται σε ανθρώπους όπως ένα λυσσασμένο σκυλί, "μας λέει ο Josephine McNally, ο οποίος δουλεύει στο Old Barley Mow bar κοντά στην περιοχή όπου εμφανίζεται ο παράξενος τύπος.το θέμα μάλιστα έφτασε μέχρι το δημαρχείο του Saltley χθες. "έχω ακούσει ότι αυτός ο τύπος είναι τρελλός και ότι δαγκώνει όποιον βρεί μπροστά του" είπε ένας υπάλληλος του δημαρχείου.


alito team 

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013