Αντίστροφη Ομιλία



ολοι μας εχουμε ακουσει για τα κρυφα μυνηματα που βρισκονται μεσα στους στιχους γνωστων τραγουδιων ελληνικων μα κυριως ξενων.επισης πολλοι εχουν ανακαλυψει τετοια μηνυματα και σε δηλωσεις πολιτικων, οπως ο πρώην προεδρος των Η.Π.Α bill clinton.


Μεγαλοι επιστημονες εχουν την πεποιθηση πως τα μηνυματα αυτα επηρεαζουν το υποσυνειδητο του ανθρωπου χωρις οπως ειναι φυσικο να μπορει να τα αντιληφθει το συνειδητο.

Ποιος τα φτιαχνει, γιατι και πως ειναι ερωτηματα που βασανιζουν πολλους ερευνητες. Στον μουσικο τομεα κυριως τα μηνηματα αυτα εχουν αντιχριστιανικο περιεχομενο αφορουν πιο πολλυ θα λεγαμε την λατρεια του σατανα, υμνουν τον σατανα. Πολλα συγκροτηματα εχουν γινει γνωστα απο το θορυβο που εχει προκαλεσει η συζητηση γυρω απο τους αντιστροφους στιχους που περιεχουν.

Μηπως λοιπον το κανουν για διαφημιση.Αλλοι φανερα αλλοι πιο κρυφα υμνουν το σατανα, γνωστο εγινε το rock συγκροτημα ΕAGLES απο το θορυβο που ξεσπασε με το τραγουδι τους Hotel California, αλλοι θα αναρωτηθουν μηπως αυτη τους η συμπεριφορα ειναι το τιμημα της αναδου τους. Aκομα και μυθοι της POPular μουσικης οπως η Μadonna στο τραγουδι της Like A Prayer εβαλε ή εβαλαν αναστροφα μηνηματα, ομολογω οτι στην αρχη δεν το πιστεψα αλλα μετα το ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια.

Μηνυματα οπως

Save us Satan(at the very beginning, first couple of words)
hear us believe me now. we are modelled maximum, people. save us satan(practically the whole start of the song)
hear us now old man
evolute here without you
and if I had a prayer without you
he is next to us
hear us we hear the anthems
heal us
i have the answer

Στο επισης πολυ γνωστο τραγουδι Stairway to Heaven ενω ακουγετε κανονικα Theres still time to change αν ακουστει αναποδα εχουμε Here''s to my Sweet Satan. Ολα αυτα μπορειτε να τα δειτε και εσεις οι ιδιοι με την βοηθεια του Sound Recorder.Ακομα και σε Ελληνικα τραγουδια εχουν εχουν εμφανιστει μηνυματα οπως σε ενα τραγουδι Μαρινελλα-Χατζης στο οποιο λεει Ο Σατανας μας ζει.Στην πολιτικη τωρα ενω ο Clinton ακουγεται να λεει I try to articulate my position as clearly as possible για την υποθεση με την Μonica, αναποδα ακουγεται να λεει She''s a fun girl to kiss.

alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013