Είναι οι εγκαταλελειμμένες φυλακές στοιχειωμένες ή απλά φρικιαστικές;


Η παλιά Κρατική Φυλακή του Burlington είναι τώρα ένα μουσείο. Άνοιξε το 1811 και κατά την πάροδο των χρόνων αρκετοί έγκλειστοι φυλακίστηκαν πίσω από αυτούς τους σταθερούς πέτρινους τοίχους. Αρκετοί κρεμάστηκαν από τις αγχόνες. Μερικοί πιστεύουν ότι για τα φαντάσματα είναι το τέλειο μέρος για περιπλάνηση.

Μέλη της ερευνητικής ομάδας μεταφυσικής του Νότιου Τζέρσευ - κυνηγοί φαντασμάτων - ενσωματώθηκαν με την αποστολή του Strug στο κυνήγι πνευμάτων.

Είμαστε σε αποστολή κυνηγιού, και ψάχνουμε πνεύματα και ενέργειες.  είπε η Debra Thornton.  Βασικά ενσωματώθηκα με το SJPR για να το διαψεύσω, αλλά δεν μπορώ.

Υπάρχουν άνρθωποι που με λένε φαντασμένο. Αυτό είναι τρελό. Είπε ο Strug

Το καταλαβαίνω, αλλά είμαι ένας απλός και λογικός άνθρωπος. Έχω οικογένεια, εργάζομαι, και αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ κουλ χόμπυ. Είπε η Susan Bove.



Όταν κλείνεις τα φώτα στην 200 χρονη φυλακή, είναι φρικιαστικό. Αλλά οι κυνηγοί φαντασμάτων θέλουν να μάθουν αν όντως είναι στοιχειωμένη. Καθώς βιντεοσκοπούσαν, ο Strug ένιωσε ότι "πιάσανε" κάτι.
Γύρισέ το πίσω. Τί ήταν αυτό η θολή κουκίδα που μόλις πέρασε από τον δεξί μου ώμο; Ρώτησε ο Strug.

Είναι ενέργεια; Εννοώ, εμείς το αποδίδουμε σε ενέργεια πνευμάτων, αλλά ξέρετε ότι είναι ενέργεια. Συνήθως κινούνται αστραπιαία, αλλά όχι πάντοτε. Δηλαδή μερικές φορές πιάνουμε μερικές στην κάμερα, που σταματούν και αλλάζουν κατεύθυνση, και φαίνονται να κινούνται με κάποιον σκοπό. Είπε η Bove

Ακούγεται τρομακτικό. Είναι τρομακτικό. Θα είμαστε ψεύτες αν πούμε ότι δεν τρομάζουμε μερικές φορές. Είπε ο Thornton.


Με τους κυνηγούς φαντασμάτων να περιπλανιούνται οπουδήποτε μέσα στο σκοτάδι, αρκετές φορές τρομάζουν μεταξύ τους. Αλλά η Marisa Bozarth, που είναι η ξεναγός του μουσείου, και όχι ένας κυνηγός φαντασμάτων, είπε ότι κάτι μεγαλύτερο από σφαίρες ενέργειας υπάρχει στην παλιά φυλακή.

Δύο φορές είδα αυτό που αποκαλούν σκιάνθρωπο. Είπε η Bozarth. Την πρώτη φάνηκε να τρέχει και να ανεβαίνει τα σκαλιά... Ήταν μετά από ώρες. Ο δεύτερος σκιάνθρωπος που είδα, έμοιαζε να με κοιτάζει, κάτι που σου τεντώνει τις αισθήσεις. Και σε παραλύει. Μην μπορώντας να κουνηθείς. Ήμουν πίσω από το γραφείο μου. Αυτό περπάτησε μέσα στο κατάστημα των σουβενίρ, γύρισε το κεφάλι του, κοίταξε, και συνέχισε. Έφτασε στην πόρτα κι εξαφανίστηκε. Κι εγώ έφυγα.

Η Bozarth, δεν φαίνεται σίγουρη αν είδε φάντασμα ή κάτι άλλο.


Δεν ξέρω τι είδα για να είμαι ειλικρινής. Έμοιαζε με μια φυσιολογική σκιά, ενός ατόμου, αλλά ήμουν μόνη εκεί και δεν έμοιαζε να είναι η δική μου.

Η εταιρεία της κάμερας Canon εξηγεί στον ιστότοπό της, ότι σφαιρίδια μπορεί να εμφανιστούν στο καρέ των φωτογραφιών, σε μερικές λήψεις που έχουν φλας. Εξηγεί ότι το φλας μπορεί να κάνει αντανάκλαση στα μόρια της σκόνης που βρίσκονται στον αέρα. Αλλά αυτό δεν εξηγεί που οφείλονται τα στίγματα φωτός που κινούνται στον αέρα, ή την ύπαρξη σκιανθρώπων, ή τις φωνές που οι κυνηγοί φαντασμάτων αναφέρουν ότι ακούγονται στις ηχητικές λήψεις.

Ζητούσα από τα μέλη να είναι ήσυχα, όταν στοιχειώθηκα από ένα φάντασμα. Είπε ο Thornton. Ήμασταν μόνο δύο από εμάς εκεί κάτω. Αυτό ήταν πραγματικά απίστευτο.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013