Περίεργα φαινόμενα στο σπίτι της Meryl Streep


Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα στο εξοχικό σπίτι της Meryl Streep είναι λίγο περίεργα.. . Όλο και περισσότεροι καλεσμένοι της κάνουν λόγο για κάτι περίεργους ήχους που ακούγονται κατά διαστήματα μέσα στο σπίτι. Η γνωστή ηθοποιός δεν είχε η ίδια την εμπειρία μιας συνάντησης με τα περίεργα πνεύματα που ίσως κατοικούν στο σπίτι της και γι'' αυτό προς το παρόν δηλώνει επιφυλακτική ως προς το τι μπορεί να συμβαίνει.

Πρόσφατα όμως το σπίτι επισκέφτηκε ένας φίλος της Streep, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν συνειδητοποίησε ότι μέσα στο σπίτι τελικά δεν ήταν μόνος του, αλλά είχε για παρέα μια ωραιότατη φιγούρα, ναι ένα φάντασμα εννοώ, η οποία τον υποδέχτηκε απευθύνοντάς του χαιρετισμό μέσα από μουγκριτό αγελάδας!

Όπως είναι φυσικό, ο φίλος έσπευσε να αναφέρει το συμβάν στη φίλη του, η οποία του παραχώρησε το σπίτι με όλη την καλή διάθεση. Τώρα η Streep δηλώνει ότι πρέπει να πάει για να διαλευκάνει το ζήτημα, να διαπιστώσει δηλαδή με τα μάτια και τα αυτιά της αν το εξοχικό της διαθέτει αόρατο συγκάτοικο...
alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013