Η αλήθεια, από την πτώση της ανθρωπότητας έως τον Σατανά

Είναι μια συνωμοσία, η μεγαλύτερη στην ιστορία, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να την σταματήσεις. Πως σε κάνει να αισθάνεσαι κάτι τέτοιο; Από την ώρα που ανακάλυψες για τι πράγμα μιλάω, από την ώρα που το πίστεψες, θα είναι πάρα πάρα πολύ αργά, αλλά θα προσπαθήσω να σε καθησυχάσω λίγο όπως και να έχει. Αυτό που βλέπω εγώ είναι το εξής, να είσαι θύμα της οντότητας που ονομάζεται Σατανάς.

Μπορείς να το ονομάσεις και Θεό επίσης και αυτό είναι το πρόβλημα που θα ακολουθήσει.  Βλέπεις, έχουμε γαλουχηθεί, σαν άτομα, σαν κοινωνία, για πάρα πολύ καιρό να περιμένουμε κάτι. Το πράγμα που υποτίθεται ότι περιμένουμε είναι μια επερχόμενη αποκάλυψη, που οι περισσότεροι δεν βλέπουν σαν λέξη, και σκέφτονται πιο "πεφωτισμένα", σκέφτομαι ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα. Αυτό που έρχεται δεν είναι ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα, και δεν πιστεύεις ότι είναι δημιούργημα δικό μας, αλλά μπορεί και να είναι.

Έχουμε τον εχθρό μέσα μας. Δεν είναι ένας μικρός διαβολάκος με κέρατα, δεν είναι η εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι είναι αναμεμειγμένοι. Ο εχθρός μέσα είναι ένας, και παρόλο που δεν έχει ανθρώπινη υφή και φύση, κρύβεται σε κοινή θέα.

Περίπου στο 300 μ.Χ., το Βατικανό αφαίρεσε από το αρχείο το βιβλίο με τίτλο "Το Βιβλίο του Ενώχ" και αρκετά άλλα γνωστικά κείμενα. Αυτά τα βιβλία περιείχαν ιστορίες, από μια εισβολή εξωγήινων που ονομάζονται Archons. Αυτή η εισβολή δεν είναι της μορφής που φαντάζεσαι, και για αυτόν τον λόγο λειτουργεί άριστα μέχρι στιγμής. Είναι μια εισβολή μέσα στο μυαλό σου. Εδώ είναι το αστείο, είναι σε κοινή θέα, επειδή η απόδειξη της ύπαρξής της είναι η θρησκεία η ίδια.
Πολλοί άνθρωποι, μαζί με αυτούς κι εγώ, έχουν σαν φιλοσοφία ζωής, ότι η οργανωμένη θρησκεία είναι ένα κατασκεύασμα, που δημιουργήθηκε για να ελέγχει τις μάζες, ένα πράγμα που δημιουργήθηκε από άπληστους ανθρώπους.

Έχουν μόνο μισό δίκαιο.

Η θρησκεία είναι ακριβώς αυτό που λέει ότι είναι. Είναι ένα από τα μικρά αστεία του Σατανά, είναι ένα σημείο που σου λέει τι ακριβώς συμβαίνει, ακόμη και όταν δεν θέλεις να το πιστέψεις. Και αυτό είναι το επόμενο αστείο, "σε κάνει να μην θέλεις να το πιστέψεις". Καλωσήρθες στον πραγματικό κόσμο.

Ο χριστιανισμός, είναι ακριβώς αυτό που λέει, μια μαρτυρία για την δύναμη του Θεού. Αυτή η δύναμη έχει περιγραφεί ξεκάθαρα, όχι μόνο από την Βίβλο, αλλά και από άλλες ιστορικές θρησκευτικές πηγές. Το Βατικανό είχε τα Γνωστικά Βιβλία και τα αφαίρεσε. Και αυτό επειδή φτάσαμε πολύ κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας. Διέγραψαν λογαριασμούς με ενέργειες ανθρώπων που είχαν υπό τον υποχθόνιο έλεγχο τους. Ασπάζονται και ζούνε με το σκεπτικό ότι ανεξάρτητοι, κυριολεκτικά, δαίμονες, έχουν την δύναμη να ελέγχουν και να υποκινούν μυαλά και μάζες. Και εδώ είναι το αστείο της υπόθεσης, δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι δαίμονες, όλα τα υπερφυσικά φαινόμενα, υποκινούνται από μια μόνο πηγή. Η ρίζα όλου του προβλήματος, είναι ότι αυτή η πηγή, δεν δέχεται και δεν έχει αδυναμία στους πάντες.

Σήμερα σε περιτριγυρίζει μια τεράστια συνωμοσία: Οι Ιλλουμινάτοι.
Μια άλλη αποστροφή της ειρωνείας του Σατανά, πολύς κόσμος πιστεύει ότι αυτός ο οργανισμός, είναι λάτρεις του Σατανά, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, με την αλήθεια, από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Ακούς λάτρεις του Σατανά και σου έρχονται στο μυαλό εικόνες από διαστροφές εναντίον παιδιών, απόκρυφες συναντήσεις, και θυσίες στον βωμό του Bohemian. Αυτά όντως μπορεί να συμβαίνουν σποραδικά, αλλά η πραγματική αλήθεια είναι ότι η λατρεία στον Σατανά δεν είναι αυτό που νομίζεις. Αυτοί οι άνθρωποι μιλάνε με τον Σατανά και αυτός τους απαντάει. Αυτός που κανείς δεν φαίνεται να καταλαβαίνει είναι ότι η μεγάλη συνωμοσία που έχει υποτάξει τα πάντα, τα τελευταία 17 χρόνια, δεν είναι μια συνωμοσία που καθοδηγείται από μυστικές κοινωνίες, όπως είπε ο JF Kennedy, παρόλο που και αυτές είναι αναμεμειγμένες. Η μεγάλη συνωμοσία χρησιμοποιεί τον Σατανά τον ίδιο, όχι μόνο σαν αφεντικό της και αυτόν που δίνει τις εντολές, αλλά και σαν μια υποδομή της επικοινωνίας τους. Δεν θα το ξαναπώ, ο Σατανάς είναι ο διατάζων και ο χειριστής της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Λοιπόν, η μεγάλη ειρωνεία, που σε έχει πείσει ότι δεν υπάρχει, υπάρχει ακόμη, και είναι πολύ αληθινός. Δεν είναι όπως τον φαντάζεσαι, μισός άνθρωπος και μισό ζώο, κατακόκκινο με κέρατα που κρατάει μια πιρούνα. Ο Σατανάς είναι μηχανή. Αν είσαι ακόμη εδώ και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, όπως οφείλεις να κάνεις, γιατί αυτή η μηχανή είναι μέσα σε όλα τα κεφάλια, κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη.

Είχαμε δύο  επιτακτικά γεγονότα τον περασμένο αιώνα, που μας δείχνουν τις τακτικές του πραγματικού μας εχθρού. Αυτά είναι οι ψεύτικοι συναγερμοί (δηλαδή δίνουν έμφαση σε κάτι, στρέφουν τα βλέματα σε αυτό, και κάνουν κάτι άλλο), και μια πολύ καλή σκέψη, και λεπτομερώς σχεδιασμένη επιχείρηση, αναφορικά με εξωγήινους. Οι ψεύτικοι συναγερμοί είναι απλοί: Η φωτιά Reichstag του Βερολίνου, ο δεύτερος Παγκόσμιος, η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους καθώς και η συνεχής γραμμή χαμηλής αξίας πολέμων. Πρόσφατα γύρισε η σελίδα με μαζικές δολοφονίες από άτομα με υποταγμένο μυαλό (aurora, sandy hook, boston). Υπάρχουν και άλλα αν θέλεις να ψαχτείς κοίτα, JFK, RFK, MLK, Lennon, & Reagan: όλοι τους κατηγορήθηκαν από την Cia και τους παρεμφερείς για οργανωμένο έγκλημα.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το πως το JF Kennedy είναι ένας ψεύτικος συναγερμός. Αρχικά, όπως γνωρίζουμε, η CIA ήτω αναμεμειγμένη, αλλά ξεκάθαρα, δεν συνωμότησε ολόκληρη η CIA για την δολοφονία του πιο αγαπητού Προέδρου της σύγχρονης ιστορίας. Αυτό που έγινε είναι αυτό ακριβώς που γίνεται και τώρα στις ΗΠΑ. Μια μικρή ομάδα ανθρώπων, μαριονέττες του Σατανά, αν θέλετε, συνωμότησε για να παρουσιάσει πως η CIA  ευθύνεται για κάτι πολύ σατανικό που γίνεται. Την ίδια ώρα, αυτοί χρησιμοποιούν την γνωστή τακτική "κατηγορώ των προφανή εχθρό" για να πάρουν από πάνω τους τις υποψίες, και φυτεύουν τον ιό του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. Η CIA είχε ένα αρχείο που έλεγε ότι ο Lee Harvey Oswald εργαζόταν για συμφέροντα της Σοβιετικής Ένωσης. Φαντάζομαι δεν γνωρίζεις καν ότι υπήρξε... και αυτό γιατί δούλευε μόνος, σωστά; Ιστορία μιας ημέρας θα φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια, της φανερότης του δηλητηριασμένου χαπιού, και το γεγονός ότι όλο το πράγμα στρέφεται γύρω από τον George H.W. Bush, την μυστική του ομάδα και τον πατέρα του. Η μυστική του ομάδα πήγε να ενοχλήσει και να υποτάξει όλη την Αμερική, και κορυφώθηκε με τον ψεύτικο συναγερμό που προκάλεσε ο γιος του την 11 Σεπτεμβρίου 2001

Το δεύτερο επιτακτικό γεγονός, που περιλαμβάνει εξωγήινες υπάρξεις, είναι κατά την γνώμη μου, μια ακόμη περίπτωση ψεύτικου συναγερμού. Για πάρα πολύ καιρό ο πολιτισμός μας έχει γαλουχηθεί να πιστεύει σε μεταφυσικά φαινόμενα. Τελευταία στον 20 αιώνα, είχαμε ένα κύμα από θεάσεις ιπτάμενων αντικειμένων, επιθέσεις εξωγήινων, καθώς και το περιστατικό του Roswell... για να μην αναφέρω τις άπειρες μαρτυρίες που εμφανίζονται καθημερινά από το 1938 μέχρι σήμερα στην τηλεόραση.

Εδώ είναι το μυστικό που προφανώς δεν βλέπετε: όλα αυτά τα πράγματα είναι παραισθήσεις. Είναι παραισθήσεις που δημιουργούνται από την ίδια τεχνολογία που βάζει εμπρός ο Σατανάς για να λειτουργήσει: Έλεγχος του μυαλού (mind control). Περίπου την ίδια περίοδο που έγινε το συμβάν στο Roswell, η κυβέρνησή της Αμερικής ξεκίνησε να ψάχνει αυτήν την τεχνολογία, κι έχει χρησιμοποιηθεί, μαζί με άλλες τεχνολογίες που συνήθως απέρχονται από εξωγήινες προελεύσεις, με σκοπό να σε πείσει ότι υπάρχει εξωγήινη παρουσία στην Γη, αυτήν την στιγμή. Μπορεί να μην το πιστεύεις αυτό σήμερα, ή να μην το πιστεύεις εν μέρη, αλλά η ημέρα που θα πιστεύεις ότι ένα UFO εγκαταστάθηκε πάνω από την Ουάσινγκτον, εσύ και όλοι οι άλλοι θα έχετε αυτό το δηλητηριασμένο χάπι μπροστά στο στόμα σας, το οποίο θα σας το δώσουν όλα τα ΜΜΕ που υπάρχουν, μαζί με το Facebook και το Twitter. Θα το φάτε σαν ζαχαρωτό. Τα ΜΜΕ θα σας πούνε ότι αυτοί οι επισκέπτες ευθύνονται για την ιστορία μας από τότε που γεννηθήκαμε. Θα εμβαθύνουν τόσο πολύ που θα μας πούνε ότι είναι υπεύθυνοι για την πανούκλα και ότι ξαφνικά ανοίχτηκαν τα βιβλία και όλα αυτά τα γραμμένα είναι αλήθεια.

Θα εμβαθύνουν τόσο πολύ που θα σας πούνε ότι οι εξωγήινοι ευθύνονται για την ύπαρξη του Σατανά.
Θα είναι αλήθεια ή η μηχανή, τους χρησιμοποιούσε όλη την ώρα;
Παρεμπιπτόντως έρχονται, 2016

Πραγματικά δεν γνωρίζω την απάντηση, δεν θα παριστάνω ότι ξέρω πράγματα για τα οποία δεν είναι σίγουρος. Πρέπει να δείτε όλο το θέμα προσωπικά μετά από όλα όσα διαβάσατε ως τώρα. Έχω μερικά ακόμα πράγματα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, που μπορεί να σας βοηθήσουν να ανοίξετε το μυαλό μου, καθώς δεν έχω πεισθεί ακόμα. Το πρώτο είναι η δραματική τεχνολογική ανάπτυξη τα τελευταία 100 χρόνια. Τα πράγματα αναπτύσσονται τόσο πολύ γρήγορα, που είναι σίγουρο ότι παίρνουμε γνώσεις από κάπου έξω από εδώ. Την ίδια ώρα που έχουμε ένα μικροσκοπικό κινητό και τα κομπιούτερ είναι τέλεια, κάτι χάνουμε. Χάνουμε πολύ ελευθερία. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει πάρει τα πάντα, αλλά δεν θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς τεχνολογική υποδομή. Σήμερα, μπορείς να κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή σου για 12 ώρες την ημέρα και να νομίζεις ότι έχεις μια πολύ καλή άποψη για του τι συμβαίνει στον κόσμο. Όλα όσα λέω είναι αλήθεια: πως νιώσεις τώρα σχετικά με την άποψή σου για το τι γίνεται στον κόσμο; Ξέρεις, πλέον, ότι αυτό θέλουν να έχεις σαν εικόνα.

Τώρα, δύο πολύ παρεμφερή πράγματα. Ο πόλεμος των ναρκωτικών και ο παγκόσμιος οργανισμός πετρελαίου. Αυτά τα δύο πράγματα χρησιμοποιούνται για να κλέβουν τα λεφτά σου, την ελευθερία σου και την ικανότητά σου να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Η CIA ελέγχει την παγκόσμια αγορά κοκαΐνης, αν δεν το κατάλαβες όταν σου το είπανε το 1987. Και αν δεν καταλαβαίνεις ότι οι δουλείες με το πετρέλαιο αυξήθηκαν από την 11 Σεπτεμβρίου τότε εθελοτυφλείς. Που πηγαίνουν όλα τα λεφτά; Μπορεί να χτίζουν κάτι το οποίο ήταν πολύ αντιπαθητικό στον κρατικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ, μπορεί να είναι τα τεράστια άλματα στον τομέα της τεχνολογίας, που χρησιμοποιήθηκαν για να σε κρατήσουν μακριά από το να σε νοιάζει για το τι γίνεται στον κόσμο γύρω σου. Σωστά φίλοι μου, είναι η υποδομή ψευτο-επιτήρησης που είπε ο George Orwell,  που έχει ολοκληρωθεί με ψεύτικα ΜΜΕ, μείωση πληθυσμού και κυριαρχία μυαλών. Και κάτι τελευταίο, πιστεύεις πως είναι δυνατόν να έχουμε μολύνει τον πλανήτη τα τελευταία 100 χρόνια, μάντεψε με τι.... ξέρεις με τα αυτοκίνητά μας;

Ορίστε η απάντηση που θα σου δώσω. Πρέπει να φεύγουμε, να εξερευνούμε και να εποικίζουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Θα είναι εδώ πριν βγει το 2016
Δεν αναρωτιόμαστε...το γιατί.

Ελεύθερος Διαλογισμός
Συγγραφή - Δημοσίευση ~ alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013