Περίεργη Ανάσα, Μυρωδιά και Χτυπήματα


Πριν από 2 ημέρες επικοινώνησα τηλεφωνικά με τους θείους μου από την Ξάνθη όπου και μου είπαν το εξής περίεργο περιστατικό: Πριν μια εβδομάδα είχαν βγει για φαγητό έξω (σε κάποιο ταβερνείο η κουτούκι) με κάποιους φίλους τους και αργά το βράδυ επέστρεψαν στο σπίτι.

Αφού άλλαξαν μετά από κάποια ώρα έπεσαν για να κοιμηθούν. Κατά την διάρκεια που ήταν ξαπλωμένοι άκουγαν έναν θόρυβο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, χαμηλής έντασης όπως μου είπαν... Μετά άρχισαν να μυρίζουν έντονη <<σαπίλα>> απροσδιόριστου προέλευσης από τον χώρο.. Σηκώθηκε η θεια από το κρεβάτι και ενώ ήταν όλα σκοτεινά μέσα στο σπίτι είδε μια σκιά κοντά στην μπαλκονόπορτα.. Από ότι έλεγαν φοβήθηκαν αρκετά.. άναψαν τα φώτα και ο άντρας της προσπαθούσε να την ηρεμήσει στο ότι ήπιαν πολύ και λογικό ήταν να είναι ανήσυχη η ίδια....

Το επόμενο βράδυ κύλησαν όλα ομαλά.. Το τρίτο βράδυ όμως ο θόρυβος ξανάρχισε πριν ακόμη ξαπλώσουν και η μικρότερη κόρη τους είχε εντοπίσει ότι αυτός ο υπόκωφος θόρυβος προερχόταν από την αποθήκη τους. Άνοιξε την πόρτα της αποθήκης και πριν προλάβει να ανάψει το φως άκουσε και ένιωσε <<έντονες>> ανάσες βλέποντας παράλληλα και μια μαύρη μορφή. Μια έντονη εμπειρία σίγουρα για μια οικογένεια που έχει ξαναζήσει διάφορα περίεργα περιστατικά αλλά τα έχουν προσπεράσει μιας και όπως λένε η πίστη στα Θεία τους έχει βοηθήσει..

Πηγή

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013