Εξόρυξη μυστηριωδών αντικειμένων

Η ύπαρξη ενός μεγάλου αριθμού αντικειμένων που έχουν βρεθεί ανά τον κόσμο, θέτει σε αμφισβήτηση τις ιστορικές μας γνώσεις και αποτελεί δυσεπίλυτο το αίνιγμα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της ιστορίας, απλά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Προκειτε για αντικείμενα αρχαιότατα, τα οποία ομως φαινονται ως συγχρονα. Αρκετοι υποστηριζουν οτι προκειται για συσκευες αγνωστης προηγμενης τεχνολογιας.

Ενδεικτικα.

Το 1961 οι ιδιοκτητες ενος μαγαζιου με δωρα στην Καλιφορνια, κοβοντας στα δυο εναν γεωλιθο βρηκαν μεσα του ενα αντικειμενο φανερα τεχνιτο. Αποτελειτο απο εναν μεταλλικο πυρηνα τον οποιο περιεβαλλαν στρωματα ενος υλικου που εμοιαζε κεραμικο, ενω ειχε και ενα εξαγωνικο περιβλημα απο ξυλο. Οταν υποβληθηκε σε εξεταση ακτινων Χ το αντκειμενο εμοιαζε με καλωδιο ή καποιο αλλο ηλεκτρονικο εξαρτημα. Ειχε εγκλωβιστει μαζι με καποια απολιθωματα μεσα στο γεωλιθο, τα οποια εκτιμηθηκε οτι ηταν 500, 000 ετων παλια.

Το 1851 η εφημεριδα Illinois sprigfield Rebublican δημοσιευσε οτι ενας επιχειρηματιας βρηκε ενα μεγαλο κομματι χρυσοφορου χαλαζια σε ενα ταξιδι του σε καποιο ταξιδι του στην Καλιφορνια. Καποια στιγμη του επεσε και σπαζοντας πεταχτηκε ενα σιδερενιο καρφι. Το αξιοσημειωτο ειναι οτι ο χαλαζιας ηταν 1.000.000 ετων.

Το 1786 εργατες που εσκαβαν βρηκαν μεσα σε ενα στρωμα αμμου κατω απο το εδαφος νομισματα, απολιθωμενες λαβες σφυριων, καθως και διαφορα απολιθωμενα εργαλεια. Η αμμος μεσα στην οποια βρεθηκαν τα αντικειμενα, διαπιστωθηκε οτι ηταν 300.000.000 ετων.

Τον Ιουνιο του 1851 το Scientific American δημοσιευσε οτι βρεθηκε ενα μεταλλικο βαζο το οποιο αποτελειτο απο κραμα ψευδαργυρου και ασημιου. Στην επιφανεια του υπηρχαν εικονες λουλουδιων διακοσμημενες με καθαρο ασημι. Το βαζο βρεθηκε μεσα σε εναν βραχο ηλικιας 21.000.000 ετων.



alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013