Η θεωρία της 'γνώσης' και της εξωγήινης εισβολής

Από την συντριβή του ufo το 1947 στο roswell, η κερδοσκοπία για θέματα όπως η εισβολή εξωγήινων στήν γή μας είναι ασυγκράτητη.πολλές θεωρίες υπάρχουν, αλλά υπάρχει μια θεωρία ακόμα που πρέπει να εξεταστεί σε βάθος.δεν προέκυψε μετά το 1947, αλλά 1600 έτη πρίν περίπου.για να είμαι ακριβής, τα στοιχεία αυτής της θεωρίας ήρθαν στο φως μέσω μιας ανακάλυψης στην αίγυπτο το δεκέμβριο του 1945, αν και η αναγνώριση του ευρήματος δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι - μαντέψτε πότε;το 1947.

εκείνη την χρονιά, Ο γάλλος μελετητής Jean Doresse ονόμασε το έυρημα του Nag Hammadi ως ''''κρύπτη των σπάνιων κειμένων''''.ο γνωστικισμός είναι ένας όρος που χρησιμοποιούσαν οι μελετητές για ένα εύρημα που προέρχονται από τα σχολεία μυστηρίου της προ-χριστιανικής αρχαιότητας.γνωστικιστές που διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στα χριστιανικά δόγματα όπως η θεία τιμωρία και η ανάσταση του Χριστού βρέθηκαν ως αιρετικοί και κυνηγήθηκαν άγρια από τους πρώτους νεοφώτιστους της μιας και αληθινής πίστης. Αυτή είναι η ανεξιστόρητη ιστορία για το πώς τελείωσαν τα μυστήρια.από εκείνη την σημαντική χρονιά του 1947, μερικές από τις χαμένες γνώσεις της σχολής μυστηρίου έχουν ανακτηθεί.

η γνώση ('εσωτερική γνώση') ήταν μια πορεία του πειραματικού μυστικισμού στον οποίο οι μεμυημένοι των σχολείων μυστηρίου ερεύνησαν την ψυχή και τον κόσμο κατά πολύ. Χρησιμοποιόντας ψυχοενεργειακές καταστάσεις, όπως η γιόγκα, και η μαγεία, αυτές τις αρχαίες τεχνικές τις δοκίμασαν σε πολλές χώρες του κόσμου και ανέπτυξαν τα siddhis, απόκρυφες δεξιότητες όπως η τηλεπάθεια και η διόραση.η''''γνώση'''' ήταν ένα είδος γοτθικο/νοητικής επιστήμης που συγχωνεύτηκε με την παραψυχολογία. Στην ανώτερη κλίμακα, οι ''''γνώστες'''' ανέπτυξαν ένα απέραντο κοσμολογικό όραμα που κεντροθετήθηκε σε μια θηλυκή θεότητα, ''''την θεία σοφία''''. Ο μύθος των ''''γνωστικών'''' είναι μοναδικός δεδομένου ότι περιλαμβάνει μια πραγματική εξήγηση για το πώς ανόργανα εξωγήινα οντα ήρθαν και είναι παρόντα στο ηλιακό σύστημά μας.

Το υλικό του Nag Hammadi περιέχει εκθέσεις παραισθησιακής εμπειρίας των μεμυημένων, συμπεριλαμβανομένων από πρώτο χέρι κάποια συνάντηση με τα ανόργανα αυτά οντα τα οποία αποκαλούνε άρχοντες. Η διδασκαλία της ''''γνώσης'''' εξηγεί ότι αυτές οι οντότητες προέκυψαν στο αρχικό στάδιο του σχηματισμού του ηλιακού μας συστήματος, προτού διαμορφωθεί η γη. Οι άρχοντες κατοικούν στο ηλιακό σύστημα, αλλά μπορούν όποτε θέλουν να εισβάλουν στη γη. Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, αυτή η διορατικότητα των γνωστικώς συμφωνεί πολύ με την άποψη του Ζακ Vallee, ο οποίος υποστηρίζει οτι πιθανόν οι εξωγήινοι αυτοί ανήκουν στην τοπική πλανητική σφαίρα. ο Vallee επίσης προτείνει ότι Το αίνιγμα των UFO είναι ένα 'πνευματικό σύστημα ελέγχου, 'ένα φαινόμενο που' συμπεριφέρεται όπως μια ρυθμιζμένη διαδικασία.'(Αγγελιοφόροι της εξαπάτησης). Αυτό είναι ακριβώς αυτό που είπαν οι ''''γνώστες'''' για τους άρχοντες: μπορούν να επηρεάσουν τον εγκέφαλο μας με τεχνικές συνειδήσεως. Η κύρια τακτική τους είναι το διανοητικό λάθος (διανοητικός ιός, ή ψεύτικη ιδεολογία, ειδικά θρησκευτικά δόγματα) και προσομοίωση. Οι άρχοντες είναι επιθετικοί, αντίθετα από ένα ευρύ φάσμα μη-ανθρωπίνων και οντων απο διαφορετικές διαστάσεις τα οποία ξέρουν οι ''''γνώστες'''', οντα που είναι φιλικά ή ουδέτερα προς την ανθρωπότητα.

Οι φυσικές περιγραφές των αρχόντων εμφανίζονται σε διάφορους γνωστκούς κώδικες. Δύο τύποι προσδιορίζονται σαφώς: ένα νεογνό ή ένας εμβρυικός τύπος, και ένας δρακοειδής ή ερπετοειδής τύπος. Προφανώς, αυτές οι περιγραφές εγκαθιστούν τους γκρίζους και τους ερπετοειδής των σύγχρονων θεάσεων σε ένα τ. Ή πρέπει να πω, ET;

Ερευνώντας τα υλικά των γνωστικών, απο μόνο του είναι ένα αρκετά μεγάλο σόκ, ανακαλύψαμε δηλαδή ότι οι αρχαίοι γνώστες ανίχνευσαν και ερεύνησαν το πρόβλημα της εξωγήινης επίσκεψης στην γη κατά τη διάρκεια του του πρώτου αιώνα μ.χ, και βεβαίως πολύ πιο πριν.αυτό που είναι καταπληκτικό στη θεωρία των αρχόντων είναι όχι μόνο το κοσμολογικό υπόβαθρο (που εξηγεί την προέλευση αυτών των οντοτήτων και το λόγο της ανάμιξης τους με την ανθρωπότητα), αλλά η ιδιομορφία των πληροφοριών για τους εξωγήινους , περιγράφουν πώς λειτουργούν και τι θέλουν από μας. Για ένα πράγμα, οι γνώστες μας δίδαξαν ότι αυτές οι οντότητες μας φθονούν και τρέφονται με το φόβο μας. Προ πάντων, προσπαθούν να μας κρατήσουν μακριά απο την εξέληξη του 'εσωτερικού φωτός μας, 'το δώρο της θείας νοημοσύνης μέσα μας. ένα πράγμα είναι σαφές: παρουσιάζουν μια συνεπή και περιεκτική ανάλυση της εξωγήινης ανάμιξης στη γη, όπως και συγκεκριμένες πρακτικές για να τους αντίσταθουμε . η θεωρία των γνωστικών είναι η πιο πληρέστερη και η πιο περίπλοκη από οποιαδήποτε θεωρία που συζητιέται σήμερα σε όλη την γη.


alito team 

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013