Η εξωγήινη βροχή της Κεράλα



Στις 25 Ιουλίου του 2005, μια ασυνήθιστη κόκκινη βροχή, επεσε στην Κεράλα της Ινδίας.

Το ασυνήθιστο φαινόμενο συνεχίστηκε για δύο μήνες, καίγοντας τα φύλα στα δένδρα.

Οι επιστημονες ηταν συγκλονισμενοι.
Η κυβερνηση της Ινδιας διεταξε ερευνα.
.


Οι επιστημονες κατεληξαν στο συμπερασμα οτι η βροχη ηταν αποτελεσμα του ανεμου, που συμπαρεσυρε σκονη απο την Αραβικη ερημο.

Ομως  ο Δρ Godfrey Louis, ενας επιστημονας στο πανεπιστημιο Mahatma Gandhi, ειχε αντιθετη αποψη.
Σύλλεξε επιμελώς τα δείγματα βροχής και, μετά από τους μήνες της προσεκτικής έρευνας, ολοκλήρωσε: «Τα κόκκινα μόρια, που προκάλεσαν την κόκκινη βροχή του Κεράλα, είναι εξωγήινης προέλευσης.»

Ο Δρ Milton Wainwright του τμήματος μικροβιολογίας στο πανεπιστήμιο του Σέφιλντ στη Μεγάλη Βρετανί& alpha; έχει εξετάσει μερικα από τα μόρια των κόκκινων δειγμάτων βροχής που χτυπησαν την Κεράλα. Και έχει συμφωνησειί υπέρ της θεωρίας του Δρ Louis ότι οι βροχές θα μπορούσαν να ανήκουν σε μια αλλοδαπή μορφή ζωής.

Το συγκλονιστικωτερο απο ολα τα στοιχεια ειναι πως αν δει κανεις τα μορια της κοκκινης βροχης της Κεραλα σε μικροσκοποιο, μοιαζουν πολυ με βιολογικα κυτταρα.

Αλλά, παρά αυτές τις βιολογικές ενδείξεις, τα κύτταρα δεν παρουσιάζουν την παρουσία του DNA. Το γενετικό DNA μορίων είναι παρόν σε όλους τους οργανισμούς διαβίωσης που βρίσκονται στη γη, έτσι η απουσία του DNA μιλά ενάντια στη βιολογική φύση αυτών των κυττάρων.


Η θεωρια οτι προερχονται απο την γη, ειναι ανευ αξιας, αφου ποτε δεν εχει εντοπισθει παρομοιο δειγμα.
Ετσι η θεωρια της "Πανσπερμιας", και της προελευσης της ζωής εκτος της γης, μεταφερομενη απο καποιον κομητη, εχει καποια βαση.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013