Το στοιχειωμένο Σανατόριο του Waverly Hills


Το Waverly Hills Σανατόριο βρίσκεται στον λόφο του Λούισβιλ στο Κεντάκι και είναι το πιο διάσημο μερος με ιστορίες φαντασμάτων. Χτίστηκε για τη θεραπεία της φυματίωσης, η οποία ήταν πολύ διαδεδομένη στην περιοχή κατά τις αρχές του 1900.

Λέγεται ότι οι άνθρωποι που επισκέφθηκαν το παλιό ακατοίκητο νοσοκομείο έχουν ακούσει πόρτες που χτυπούν, ένα παιδί να κλαίει,όπως επίσης εχουν δει μια νεκροφόρα να εμφανίζεται στο πίσω μέρος του νοσοκομείου,φώτα στα παράθυρα κ.α. πολλά.

Τα περισσότερα παραφυσικά φαινόμενα εμφανίζονται στον 5 όροφο στο δωμάτιο 502, όπου έχουν ακούσει πολλούς ανθρώπους να κλαίνε και το περπάτημα μέσα από τις αίθουσες... Και στον 4 όροφο όπου εγιναν πολλά θανατηφόρα πειράματα με χειρουργικές επεμβάσεις στους ασθενείς.



6.000 άνθρωποι πέθαναν ως πειραματόζωα με φρικτό θάνατο. Αυτοίπου έχασαν τη ζωή τους.... το σώμα τους μεταφέρονταν μέσα από ενα τούνελ που οδηγουσε στο λόφο ετσι ωστε να μην το βλέπουν οι άλλοι ασθενείς . Λενε ακομα πως είναι στοιχειωμένο από ένα μικρό αγόρι που ονομάζεται "Timmy" και πως τον βλέπουν πολλές φορές να τρέχει γύρω από το Σανατόριο. Πολλοί άνθρωποι που επισκέφθηκαν τον τόπο έπαιξαν μαζί του με μια μπάλα. Η μπάλα κινηθηκε στο πάτωμα χωρίς βοήθεια απο τον 3 οροφο που κατέληγε στον 4 οροφο του σανατορίου.

Ένα άλλο φάντασμα ειναι της Mary Lee που ήρθε ως ένα υγιές παιδί,προσβλήθηκε από φυματιωση και πέθανε.
Εκτοτε μια λεπτή, μικροκαμωμένη φιγούρα περιφερεται στις γύρω αίθουσες του σανατοριου.

Μερικοί άνθρωποι ανέφεραν ότι είδαν με τα ματιά τους για λιγα λεπτα το φάντασμα της Mary στα παράθυρα του σανατόριου Waverly Hills



Η φωτογραφία της κοπέλας Mary ελήφθη το 2006

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013