Φαντάσμα στο νεκροταφείο του Αγίου Βαρθολομαίου

Η εκκλησία του Αγ. Βαρθολομαίου και το νεκροταφείο, είναι μία ιστορική τοποθεσία και χτίστηκε το 1841 στα δυτικά του Σίδνεϊ.

Αυτή η φωτογραφία είναι απο τις αρχές του 1900 και μας δείχνει την εκκλησία πως έχει μείνει η ίδια για περισσότερα απο 170 χρόνια.



Αυτή η φωτογραφία μας δείχνει το εσωτερικό του παλιού κτηρίου, αφού είχε καταστραφεί απο μια μεγάλη πυρκαγιά το 1989.

Πολλοί κυνηγοί φαντασμάτων έχουν κάνει έρευνες , ωστόσο, μία ομάδα με την ονομασία "Sydney South West Paranormal Investigators", έχει στα χέρια της αποδεικτικά στοιχεία για την εμφάνιση φαντάσματος στην περιοχή.



Πάνω απο 300 φωτογραφίες τραβήχτηκαν αλλά συγκεκριμένα σε μία απο τις φωτογραφίες που έβγαλαν, δείχνει ένα φάντασμα πίσω απο έναν τάφο  να τρέχει πρός το μέρος τους.

Φαίνεται καθαρά το σχήμα χεριών και ποδιών.

Ένας απο τους επικεφαλής ερευνητές, είπε ότι άκουσε έναν ανεξήγητο θόρυβο καθώς πλησίαζαν στον χώρο ταφής.

Το προάστιο στην Blacktown όπου βρίσκονται το νεκροταφείο και η εκκλησία είναι ιστορικά σημαντική στην Αυστραλία, καθώς ήταν ένα απο τα πολλά μέρη όπου υπήρξαν μεγάλης κλίμακας συγκρούσεις μεταξύ  Αυστραλών και Βρετανών.

Η ξεναγός και τοπικός ιστορικός Hazel Magann μας λέει πως δεν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο, αλλά πάντα ένιωθε άβολα στην περιοχή και ειδικά στο νεκροταφείο.
συνεχίζει ...

'Συγκεκριμένα στο σημείο όπου φωτογραφήθηκε το φάντασμα είχα τρομακτικά συναισθήματα".


Πιστεύει επίσης πως κάποια άλλη φορά ένιωθε να την ακολουθεί ένα φάντασμα όταν περπατούσε στην συγκεκριμένη περιοχή και με κάποια έρευνα που έκανε για το στοιχειωμένο νεκροταφείο, δείχνει πως ήταν ένας Βρετανός με το όνομα James Willis του οποίου η μητέρα και η κόρη, είναι επίσης θαμμένες εκεί.


Εδώ επίσης, βλέπουμε μια άλλη φωτογραφία, απο την εκκλησία που μας δείχνει ένα φάντασμα να κοιτάζει απο το παράθυρο.

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013