Τα Ερεθίσματα γύρω μας

Ανά πάσα στιγμή , όπου κι αν είμαστε , άλλοτε λιγότερο η περισσότερο , βαλλόμαστε διαρκώς από ερεθίσματα. Τα ερεθίσματα αυτά είναι διαφόρων μορφών και εκπέμπονται από πολλαπλές πηγές. Θα μπορούσαμε γενικά να τα χωρίσουμε στις παρακάτω κατηγορίες:

Τα ερεθίσματα που δίνονται από το ορατό περιβάλλον γύρω μας από το σύνολο των πραγμάτων που μπορούμε να αντιληφθούμε με τις 5 αισθήσεις μας ,μέσα στον ψεύτικο-ουσιαστικά ανύπαρκτο κόσμο που ζούμε, και αυτά που προέρχονται από όσα εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.Όλα όσα υπάρχουν γύρω μας, είτε τα αντιλαμβανόμαστε, είτε όχι μας επηρεάζουν με τόσους διαφορετικούς τρόπους, που ούτε καν πάει το μυαλό μας. Χωρίς πολλές φορές να το πολυκαταλαβαίνουμε και να το συνειδητοποιούμε. Απο μία απλή τηλεόραση μέχρι ένα ασώματο ενεργειακό ον, ακατάληπτο από εμάς.

Το σύνολο αυτών των ερεθισμάτων που λαμβάνουμε γύρω μας απ' τις αναλήψιμες και τις μη αναλήψιμες πηγές χωρίζεται σε 2 κατηγορίες :

Α) Τα ερεθίσματα που μας καλούν να γίνουμε ένα με τον κόσμο αυτό
Β) Τα ερεθίσματα που μας καλούν να αποκολληθούμε από τον κόσμο αυτό.

Ο κόσμος αυτός ανήκει στον Σαμαέλ Σατανά που είναι πιο γνωστός ως Διάβολος και αποτελεί στην ουσία ένα Μάτριξ , έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας ενός δημιουργήματος του Θεού, του Σαμαέλ, ο οποίος σε κάποια κομβική για την Δημιουργία στιγμή, πήγε κόντρα στο θέλημα του Θεού Δημιουργού λόγω εγωισμού και υπερηφάνειας , αποστάτησε από τον Θεό και στράφηκε εναντίων Του , και μαζί του πήγαν αρκετά αγγελικά πλάσματα.
Άπαξ λοιπόν και ο κόσμος αυτός ανήκει στον Σαμαέλ, τότε είναι λογικό αφού εδώ μέσα δικό του είναι το μαγαζί , και εμείς εδώ μέσα ζούμε , τα περισσότερα ερεθίσματα που παίρνουμε γύρω μας να ανήκουν στην πρώτη κατηγορία. Ερεθίσματα που μας καλούν να γίνουμε ένα με τον κόσμο του Διαβόλου.

Τι σημαίνει γίνομαι ένα με τον κόσμο του Διαβόλου ; Τι σημαίνει να ζεί κάποιος όπως θέλει ο Διάβολος ;

Πολλοί σκέφτονται σκοτωμούς , βιασμούς ,κεφάλια να γυρνάνε , κόκκινα μάτια κτλ. Όχι δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά. Γίνομαι ένα με τον κόσμο του Διαβόλου σημαίνει ζώ όπως θέλει ο Διάβολος. Και πώς θέλει ο Διάβολος να ζούμε ; Ζώντας μία φυσιολογική , κατα κόσμον ζωή. Προσοχή κατα κόσμον , ποιανού κόσμου ; Του διαβόλου. Άρα όταν κάποιος ζεί όπως θέλει ο κόσμος αυτός , ακολουθώντας τους στόχους που κάθε εποχή επιβάλει κτλ , τι κάνει ; ζεί όπως θέλει ο Σαμαέλ , ο Διάβολος.

Τι είπε ο Χριστός όταν ήρθε να ζήσει ανάμεσά μας ; Ο Χριστός ο Υιός του Θεού είπε πράγματα τόσο φευγάτα , τόσο μα τόσο απλά και την ίδια στιγμή, τόσο μα τόσο ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ (κρατήστε την λέξη στο μυαλό σας) δύσκολα να εφαρμοστούν. Ο Χριστός καταρχάς είναι Εκείνος που ήρθε να μας πεί την αλήθεια. (Αλήθεια=Α-λήθη= Αυτό που βγάζει από την λήθη). Ποια είναι η Αλήθεια ; Πρώτα απ όλα ξεκαθάρισε σε ποιανού κόσμου είμαστε :

Μας είπε ότι είμαστε στον κόσμο του Διαβόλου (Κατα Ιωάννην 12,31, Κατα Ιωάννην 16,11 Κατα Ιωάννην 14,30 ,Προς Κορινθίους Επιστολή αναφέρει 4,4 , Προς Εφεσίους Επιστολή . 6,12).
Και ήρθε να μας πεί το πώς θα φύγουμε από τον κόσμο του Διαβόλου. Και όχι μόνο μας το είπε αλλά ο ίδιος με την ζωή Του μας έδειξε πως είναι δυνατόν κάποιος άνθρωπος να ζήσει έτσι. Ο Χριστός είπε ότι από τον κόσμο αυτό βγαίνεις κάνοντας 2 πράγματα. Το ένα είναι να φερόμαστε με αγάπη στους γύρω μας να τους φερόμαστε όπως θα θέλαμε να μας φερθούν εκείνοι, είπε ο Χριστός. Το άλλο είναι η απάρνηση του κόσμου αυτού στην πράξη. Όσον αφορά μάλιστα για την απάρνηση του κόσμου αυτού, ο Χριστός λέει όποιος θέλει να με ακολουθήσει , ας παρατήσει τα πάντα καταστάσεις , υπάρχοντα , συγγενείς κτλ και ας έρθει μαζί μου. Είναι πολύ απλό αυτό που λέει ο Χριστός. Λέει , θα τα αφήσεις όλα , θα απαρνηθείς το ψέμα και θα έρθεις με εμένα ; η θα επιλέξεις τον κόσμο αυτό ;

 Εκεί παίζεται το όλο παιχνίδι. Η ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ.

Είναι πολύ απλό...Είσαι εδώ για να επιλέξεις , θα επιλέξεις την απάρνηση του κόσμου αυτού ή τον κόσμο αυτό ;

Μπορεί λοιπόν τα ερεθίσματα που μας ωθούν στο να μείνουμε προσκολλημένοι στον ψεύτικο κόσμο του Διαβόλου να είναι περισσότερα αφού μέσα σε μια κόλαση , σε ένα χωροχρονικό συνεχές που κουμάντο κάνει ο Διάβολος ζούμε, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό :
Τα λόγια του Χριστού κάνουν όσα έχει ο κόσμος αυτός και φαντάζουν πολύτιμα να δείχνουν την πραγματική μορφή τους , να ξεθωριάζουν να φαίνονται απλά σκουπίδια , ανύπαρκτα σκουπίδια.

Τα ερεθίσματα του κακού λοιπόν χιλιάδες , τα ερεθίσματα που μας ωθούν στην απάρνηση του κόσμου αυτού λιγότερα ίσως και μηδαμινά κάποιες φορές. Όσα και αν είναι τα ερεθίσματα όμως , η επιλογή είναι μόνο δική σου , δική μου , του καθενός. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον να κάνει κάτι αν εκείνος επιλέξει να μην το κάνει. Ωστόσο τα ερεθίσματα του Μάτριξ του Σαμαέλ δεν μπορούν να είναι πανταχού παρόντα συνεχώς.

Μέσα στην ψυχή μας όμως υπάρχουν με ανεξίτηλο τρόπο οι οδηγίες του Χριστού για την απάρνηση του κόσμου αυτού. Υπάρχουν επίσης κάπου εκεί βαθιά οι μνήμες μας από το σπίτι μας , από την φωτεινή μας πατρίδα. Ξέρουμε οτι δεν καταγόμαστε από εδώ, αφού η γνώση είναι Ανάμνηση όπως έλεγε ο Πλάτων. Ωστόσο πέρα και πάνω απ όλα αυτά υπάρχει συνεχώς δίπλα μας ο ίδιος ο Χριστός που μας περιμένει. Μας περιμένει συνεχώς να του μιλήσουμε για να πάρει εξουσία μέσα στον κόσμο του Διαβόλου να μας πάρει το βάρος τον φόβο , το άγχος. Μας περιμένει να του εξομολογηθούμε τους βαθύτερους φόβους και ανησυχίες μας. Και μας περιμένει περιμένει εκείνη την κομβική στιγμή που θα απορρίψουμε τον κόσμο αυτό -την φυλακή μας- θα Του μιλήσουμε και θα Του ζητήσουμε ΜΟΝΟ την Ελευθερία μας , μόνο τον πραγματικό κόσμο

"ΠΑΡΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ , ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΔΩ"...Μια επιλογή , μια δήλωση.

Τότε δίνεις μια υπόσχεση στον Χριστό και στον εαυτό σου και ξυπνάς με αυτή και ζεις με αυτή και την υπερασπίζεσαι με κάθε ανάσα σου. Ζείς με την Αλήθεια πολεμώντας το ψέμα του κόσμου αυτού, αναμένοντας την λυτρωτική έξοδο από τον ψεύτικο κόσμο , και την επιστροφή στην επουράνια φωτεινή πατρίδα, δίπλα στον Αρχηγό της Ζωής , Πατέρα, και Δημιουργό μας, μέσα στην ανείπωτη πανδαισία ζωής, χαράς, ΕΛ ΕΦΘΕΡΙΑΣ , Ευτυχίας , και ΑΓΑΠΗΣ.

ΕΛ HUNTER 888

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013