Ο παράδεισος που χάνεται

Η ηγεμονικη διαθεση για παγκοσμια κυριαρχια των ΗΠΑ δεν ειναι τωρινο φαινομενο.

η χωρα που βοηθησε τοσο πολυ στην ανοδο των θετικων κυριως επιστημων, υπηρξε πρωτοπορα στις σσυνομωσιες και σε αποτροπεα πειραματα οχι μονο εις βαρος αλλων χωρων αλλα και στο εσωτερικο της...

και ιδου καποιες ανατριχιαστικες λεπτομερειες.... Αρχιζουμε με τα πυρηνικα πειραματα και εκρηξεις στα νησια Μαρσαλ καταμεσης του Ειρηνικου ωκεανου.

1946-1958 οι Ηπα πραγματοποιησαν 67 πυρηνικες και ατομικες δοκιμες στις ατολες.

Οι δοκιμες με το κωδικο ονομα Bravo,εστειλαν τεραστια συννεφα ραδιενεργου κονιοτου σε χιλιαδες ανυποψιαστους κατοικους αυτων των νησιων.

Η εκρηξη εκεινων των βομβων ηταν 1000 φορες ποιο ισχυρη απο τις βομβες στο Ναγκασακι και στην Χιροσιμα.

Και ο καταλογος αρχιζει με μια αναδρομη απο το παρελθον.

1931 ο Δρ Cornelius Rhoads, υπό την αιγίδα του ιδρύματος Rockefeller για τις ιατρικές έρευνες, μολύνει τα ανθρώπινα θέματα με τα κύτταρα καρκίνου.

διορίζεται στην Επιτροπή ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ατομικής ενέργειας.

Ενώ εκεί, αρχίζει μια σειρά πειραμάτων έκθεσης ακτινοβολίας στους αμερικανούς στρατιώτες και τους πολιτες ασθενείς νοσοκομείων.

1932 η μελέτη σύφιλης Tuskegee αρχίζει 200 μαύρα άτομα που εντοπίζονται με τη σύφιλη χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια προκειμένου να ακολουθηθούν η πρόοδος και τα συμπτώματα της ασθένειας.

Όλοι πεθαίνουν στη συνέχεια από τη σύφιλη.

1935 το γεγονός Pellagra. μετα το περας δύο δεκαετιών, η υπηρεσία ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ δημόσιας υγείας ενεργεί τελικά για να καταπολεμηθει η ασθένεια.

Ο διευθυντής της αντιπροσωπείας αναγνωρίζει ότι ήξερε τουλάχιστον πριν 20 έτη ότι Pellagra προκαλείται από μια ανεπάρκεια νιασινης αλλά αργει να ενεργήσει δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους θανάτους αντιστοιχουν στον μαυρο πλυθησμο.

1940 τετρακόσιοι φυλακισμένοι στο Σικάγο είναι μολυσμένοι με την ελονοσία προκειμένου να μελετηθούν τα αποτελέσματα των νέων ειραματικών φαρμάκων για να καταπολεμήσουν την ασθένεια.

Οι ναζιστικοί γιατροί έπειτα απο τη δοκιμή στη Νυρεμβέργη αναφέρουν αυτήν την αμερικανική μελέτη για να υπερασπίσουν τις ενέργειές τους κατά τη διάρκεια του ολοκαυτώματος.

1942 οι χημικές υπηρεσίες εχθροπραξίας αρχίζουν τα πειράματα αερίου μουστάρδας περίπου 4.000 εθελοντων.

Τα πειράματα συνεχίζονται έως το 1945.

1943 σε απάντηση στο πραγματικού μεγέθους πρόγραμμα εχθροπραξίας μικροβίων της Ιαπωνίας, οι ΗΠΑ αρχίζουν την έρευνα για τα βιολογικά όπλα στο οχυρό Detrick, MD.

1944 το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ναυτικό χρησιμοποιεί τα ανθρώπινα θέματα για να εξετάσει τις μάσκες αερίου και τον ιματισμό.

Τα άτομα κλειδώθηκαν σε μια αίθουσα αερίου και εκτέθηκαν στο αέριο μουστάρδας

1945 το πρόγραμμα Paperclip αρχίζει.

Το υπουργείο εξωτερικών, η νοημοσύνη στρατού, και οι ναζιστικοί επιστήμονες νεοσυλλέκτων CIA τους προσφέρουν την ασυλία και τις μυστικές ταυτότητες σε αντάλλαγμα της εργασίας για κορυφαία μυστικά κυβερνητικά πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

1945 "το πρόγραμμα φ" εκτελείται από την Επιτροπή ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ατομικής ενέργειας (AEC).

Αυτό είναι η πιό εκτενής ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ μελέτη των επιπτώσεων στην υγεία του φθοριδίου, το οποίο ήταν το βασικό χημικό συστατικό στην ατομική παραγωγή βομβών.

Μια από τις τοξικότερες χημικές ουσίες . χαρακτήρισαν δυσμενή αποτελέσματα στο κεντρικό νευρικό σύστημα αλλά ένα μεγάλο μέρος των πληροφοριών καταστέλλεται στο όνομα της εθνικής ασφάλειας λόγω του φόβου ότι οι δίκες θα υπονόμευαν την πραγματικού μεγέθους παραγωγή των ατομικών βομβών.

1946 οι ασθενείς στα νοσοκομεία VA χρησιμοποιούνται ως ινδικά χοιρίδια για τα ιατρικά πειράματα.

Προκειμένου να καθησυχαστούν οι υποψίες, η διαταγή δίνεται για να αλλάξει τη λέξη "πειράματα" "στις έρευνεσ" ή "τις παρατηρήσεις"

1947 ο συνταγματάρχης E.E. Kirkpatrick της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ατομικής ενέργειας Comission εκδίδει ένα μυστικό έγγραφο (έγγραφο 07075001, 8 Ιανουαρίου ..1947) που δηλώνει ότι η αντιπροσωπεία θα αρχίσει τις ενδοφλέβιες δόσεις των ραδιενεργών ουσιών στα ανθρώπινα θέματα.

1947 η CIA αρχίζει τη μελέτη lsd της ως πιθανό όπλο προς χρήση από την αμερικανική νοημοσύνη.

Τα ανθρώπινα θέματα (και πολίτης και στρατιωτικός) χρησιμοποιούνται με και χωρίς γνώση τους.

1950 το υπουργείο άμυνα αρχίζει τα σχέδια για να πυροδοτεί τα πυρηνικά όπλα στις περιοχές ερήμων και να ελέγχει τους κατοίκους για τα ιατρικά προβλήματα και τα ποσοστά θνησιμότητας.

1950 το ι ν ένα πείραμα για να καθορίσει πόσο ευαίσθητη μια αμερικανική πόλη θα ήταν στη βιολογική επίθεση, το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ναυτικό ψεκάζει ένα σύννεφο των βακτηριδίων από τα σκάφη άνω του SAN Franciso.

Οι συσκευές ελέγχου είναι τοποθετημένες σε όλη την πόλη προκειμένου να εξεταστεί η έκταση της μόλυνσης. Πολλοί κάτοικοι γίνονται άρρωστοι με τα πνευμονικα συμπτώματα.

1951 το υπουργείο άμυνα αρχίζει τις ανοικτές δοκιμές αέρα χρησιμοποιώντας τα βακτηρίδια και τους ιούς.

Οι δοκιμές διαρκούν μέσω του 1969 και υπάρχει ανησυχία ότι οι άνθρωποι στις περιβάλλουσες περιοχές έχουν εκτεθεί.

1953 σύννεφα του αερίου σουλφιδίου καδμίου ψευδάργυρου απελευθερωνονται πέρα από winnipeg, ST Louis, Μινεάπολη, οχυρό Wayne, η κοιλάδα ποταμών Monocacy στη Μέρυλαντ, και Leesburg, Βιρτζίνια.

Η πρόθεσή τους πρόκειται να καθορίσει πόσο αποτελεσματικά θα μπορούσαν να διασκορπίσουν τους χημικούς παράγοντες.

1953 Κοινά πειράματα πραγματοποιουνται.

Στρατός-ναυτικό-CIA .

Στα οποία οι δεκάδες χιλιάδων άνθρωποι στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο εκτίθενται στα αερομεταφερόμενα serratia μικροβία και τον βάκιλο glogigii.

1953 η CIA αρχίζει το πρόγραμμα MKULTRA.

Αυτό είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα ένδεκα ετών με σκοπό να παραγάγει και να εξετάσει τα φάρμακα και τους βιολογικούς παράγοντες που θα χρησιμοποιούνταν για τον έλεγχο μυαλού και την τροποποίηση συμπεριφοράς.

1955 η CIA, σε ένα πείραμα για να εξετάσει τη δυνατότητά της να μολύνει τους ανθρώπινους πληθυσμούς με τους βιολογικούς παράγοντες, απελευθερώνει τα βακτηρίδια που αποσύρονται από το βιολογικό οπλοστάσιο εχθροπραξίας του στρατού πέρα από τον κόλπο της Τάμπα, ΛΦ.

1955 το χημικό σώμα στρατού συνεχίζει την έρευνα lsd, μελετώντας την πιθανή χρήση του ως χημικό που καθιστα ανικανο τον ανθρωπο.

Περισσότεροι από 1.000 Αμερικανοί συμμετέχουν στις δοκιμές, οι οποίες συνεχίζονται έως το 1958.

1956 κουνούπια απελευθερώνονται απο τον στρατοπου μεταφερουν τον κίτρινο πυρετό πέρα από τη σαβάνα, το GA και Avon το πάρκο, ΛΦ. μετά από κάθε δοκιμή, πράκτορες στρατού που τιθενατι ως ανώτεροι υπάλληλοι δημόσιας υγείας εξετάζουν τα θύματα για τα αποτελέσματα.

1958 lsd χρησιμοποιειταιι σε 95 εθελοντές στα χημικά εργαστήρια εχθροπραξίας του στρατού για την επίδρασή του στη νοημοσύνη.

1960 βοηθητικός chief-of-Staff στρατού για τη νοημοσύνη (ACSI) εγκρίνει τη δοκιμή πεδίων lsd στην Ευρώπη και την Απω Ανατολή.

Η δοκιμή του ευρωπαϊκού πληθυσμού είναι ονομασμένη κώδικας ΤΡΙΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ προγράμματος η δοκιμή του ασιατικού πληθυσμού είναι ονομασμένη κώδικας ΚΑΠΕΛΟ ΝΤΕΡΠΙ προγράμματος.

1965 το έργο CIA και το υπουργείο άμυνας αρχίζουν το έργο MKSEARCH, ένα πρόγραμμα για να αναπτυχθεί μια ικανότητα να ελεγχθει η ανθρώπινη συμπεριφορά μέσω της χρήσης των φαρμάκων επιδρασης στον εγκεφαλο.

1965 οι φυλακισμένοι στην κρατική Holmesburg φυλακή στη Φιλαδέλφεια υποβάλλονται στη διοξίνη, το ιδιαίτερα τοξικό χημικό συστατικό που χρησιμοποιείται στο Βιετνάμ.

Τα άτομα μελετώνται αργότερα για την ανάπτυξη του καρκίνου.

1966 η CIA αρχίζει το έργο MKOFTEN, ένα πρόγραμμα για να εξεταστούν τα τοξικολογικά αποτελέσματα ορισμένων φαρμάκων στους ανθρώπους και τα ζώα.

1966 ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ στρατός διανέμει το βάκιλο subtilis σε όλο το σύστημα υπογείων πόλεων της Νέας Υόρκης.

Περισσότεροι από ενα εκατομμύριο πολίτες εκτίθενται.

1967 η CIA και το υπουργείο άμυνα εφαρμόζουν το πρόγραμμα MKNAOMI, διάδοχος σε MKULTRA και σχεδιασμένος για να διατηρήσουν, να συσσωρεύσουν και να εξετάσουν τα βιολογικά και χημικά όπλα.

1968 πειράματα CIA με τη δυνατότητα του πόσιμου νερού δηλητηρίασης με την έγχυση των χημικών ουσιών στην παροχή νερού του FDA στην Ουάσιγκτον.

1970 το Ταμείο για το συνθετικό βιολογικό παράγοντα λαμβάνεται κάτω από H.R. 15090.

Το πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη της CIA, εκτελείται από το ειδικό τμήμα διαδικασιών στο οχυρό Detrick, η κορυφαία μυστική βιολογική δυνατότητα όπλων του στρατού.

Η κερδοσκοπία αυξάνεται ότι οι μοριακές τεχνικές της βιολογίας χρησιμοποιούνται για να παραγάγουν ενίσχυση-όπως οι ρετροιοι.

1970 οι Ηνωμένες Πολιτείες εντείνουν την ανάπτυξη "εθνικών όπλων" (στρατιωτική αναθεώρηση, ο νοεμβρης 1970), με σκοπό να στοχεύσει επιλεκτικά και να αποβάλει στις συγκεκριμένες εθνικές ομάδες που είναι ευαίσθητες οφειλόμενες στις γενετικές διαφορές και παραλλαγή στο DNA.

1975 το τμήμα ιών του κέντρου Detrick οχυρών για τη βιολογική έρευνα εχθροπραξίας μετονομάζεται τις ερευνητικές εγκαταστάσεις καρκίνου Fredrick και τοποθετείται υπό την επίβλεψη του εθνικού ιδρύματος καρκίνου (NCI).

Είναι εδώ ότι ένα ειδικό πρόγραμμα καρκίνου ιών αρχίζει από το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ναυτικό, για να αναπτύξει με νόημα τους καρκινογόνους ιούς.

Είναι επίσης εδώ ότι τα retrovirologists απομονώνουν έναν ιό στον οποίο καμία ασυλία δεν υπάρχει.

Ονομάζεται αργότερα HTLV (ανθρώπινος με κύτταρο Τ ιός λευχαιμίας).

1977 οι ακροάσεις Συγκλήτου στην υγεία και την επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνουν ότι 239 εποικημένες περιοχές είχαν μολυνθεί με τους βιολογικούς παράγοντες μεταξύ 1949 και 1969.

Μερικές από τις περιοχές περιέλαβαν το Σαν Φρανσίσκο, την Ουάσιγκτον, , την πόλη του Παναμά, τη Μινεάπολη, και το ST Louis.

1978 οι πειραματικές δοκιμές εμβολίων ηπατίτιδας β, που πραγματοποιούνται από το CDC, αρχίζουν στη Νέα Υόρκη, το Λος Αντζελες και το Σαν Φρανσίσκο.

Οι αγγελίες για τα υποκείμενα έρευνας ζητούν συγκεκριμένα από τα ομοφυλοφιλικά άτομα.

1981 οι πρώτες περιπτώσεις του AIDS επιβεβαιώνονται στα ομοφυλοφιλικά άτομα στη Νέα Υόρκη, το Λος Αντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, που προκαλούν την κερδοσκοπία ότι το AIDS μπορεί να είχε εισαχθεί μέσω του εμβολίου ηπατίτιδας β

1985 σύμφωνα με την επιστήμη περιοδικών (227:173177), HTLV και VISNA, ένας μοιραίος ιός προβάτων, είναι πολύ παρόμοιος, δείχνοντας μια στενή ταξονομική και εξελικτική σχέση.

1986 σύμφωνα με τα πρακτικά της εθνικής ακαδημίας των επιστημών (83:40074011), οι HIV και VISNA είναι ιδιαίτερα παρόμοιοι και μοιράζονται όλα τα δομικά στοιχεία, εκτός από ένα μικρό τμήμα που είναι σχεδόν ίδιο με HTLV.

Αυτό οδηγεί στην κερδοσκοπία ότι HTLV και VISNA μπορεί να είχαν συνδεθεί για να παραγάγουν νέο έναν ρετροϊό στον οποίο καμία φυσική θεραπεια δεν υπάρχει.

1986 μια έκθεση στο συνέδριο αποκαλύπτει ότι η τρέχουσα παραγωγή της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ κυβέρνησης των βιολογικών παραγόντων περιλαμβάνει: τροποποιημένοι ιοί, τοξίνες φυσικά εμφάνισης, και πράκτορες που αλλάζουν μέσω της γενετικής εφαρμοσμένης μηχανικής για να αλλάξουν τον ανοσολογικό χαρακτήρα και να αποτρέψουν την επεξεργασία από τα υπάρχοντα. εμβόλια

1987 το υπουργείο άμυνα αναγνωρίζει ότι, ενανται στην συνθήκη που απαγορεύει την έρευνα και την ανάπτυξη των βιολογικών παραγόντων, συνεχίζει να ενεργοποιεί τις ερευνητικές εγκαταστάσεις σε 127 εγκαταστάσεις και πανεπιστήμια γύρω από το έθνος.

1990 σε περισσότερα από 1500 εξάμηνιτικα μαύρα και ισπανικά μωρά στο Λος Αντζελες δίνουν ένα "πειραματικό" εμβόλιο ιλαράς που δεν είχαν χορηγήσει άδεια ποτέ για τη χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το CDC αργότερα αναγνωρίζει ότι οι γονείς δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι το εμβόλιο που εγχέεται στα παιδιά τους ήταν πειραματικό.

1994 με μια τεχνική αποκαλούμενη η "καταδίωξη γονιδίων," ο Δρ Garth Nicolson στο κέντρο καρκίνου MD Αντερσον στο Χιούστον, TX ανακαλύπτει ότι πολλοί παλαίμαχοι απο την επιθεση με το ονομα θύελλα ερήμων είναι μολυσμένοι με το mycoplasma του incognitus, ένα μικρόβιο που χρησιμοποιείται συνήθως στην παραγωγή των βιολογικών όπλων.

Ενσωματώνονται στη μοριακή δομή του 40 τοις εκατό του πρωτεϊνικού παλτού HIV, δείχνοντας ότι ήταν προερχομενο από τον άνθρωπο.

1994 ο γερουσιαστής John D. Rockefeller παρουσιάζει μια έκθεση που αποκαλύπτει ότι για τουλάχιστον 50 έτη το υπουργείο άμυνα έχει χρησιμοποιήσει τις εκατοντάδες χιλιάδες του στρατιωτικού προσωπικού στα ανθρώπινα πειράματα και για τη σκόπιμη έκθεση στις επικίνδυνες ουσίες.

Τα υλικά περιέλαβαν το αέριο μουστάρδας και νεύρων, την ακτινοβολία ιονισμού, τα psychochemicals, τα παραισθησιογόνα, και τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου.

1995 ο Δρ Garth Nicolson, αποκαλύπτει τα στοιχεία ότι οι βιολογικοί παράγοντες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου ήταν κατασκευασμένων στο Χιούστον, TX και Boca Raton, ΛΦ και ήταν εξετασμένα στους φυλακισμένους στο τμήμα του Τέξας.

1996 το υπουργείο άμυνα αναγνωρίζει ότι οι στρατιώτες της θύελλας ερήμου εκτέθηκαν στους χημικούς παράγοντες.

1997 ογδόντα οκτώ μέλη του συνεδρίου υπογράφουν μια επιστολή και μια έρευνα σχετικά με τη χρήση bioweapons & το πολεμικό σύνδρομο του Κόλπου
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013