Ινδοί άρχισαν να πίνουν μολυσμένο νερό

Χιλιάδες Ινδοί συγκεντρώθηκαν σε μικρό όρμο στην Αραβική Θάλασσα μετά τις φήμες ότι το νερό απέκτησε γλυκιά γεύση και μπορεί να...θεραπεύσει όλες τις ασθένειες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Περίπου 5.000 άνθρωποι έφτασαν στην περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας και άρχισαν να πίνουν το βρώμικο νερό ή να το παίρνουν μαζί τους σε μπουκάλια και πλαστικές σακούλες. Πολλοί από αυτούς δεν δίστασαν να πέσουν στη θάλασσα, όπου επιπλέουν σκουπίδια. 

 Σύμφωνα με την αστυνομία, η φήμη εξαπλώθηκε όταν ένας ψαράς δοκίμασε το νερό και είπε στους κατοίκους ότι από αλμυρό έγινε γλυκό. 

 "Ο κόσμος έτρεχε σαν τρελός στον όρμο. Κοντά βρίσκεται ένα μαυσωλείο και όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για θαύμα", είπε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας. 

 Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν σήμερα το πρωί στην περιο& chi;ή και εμπόδισαν τον κόσμο να πλησιάσει την παραλία μετά τις προειδοποιήσεις των αρχών και των γιατρών ότι το νερό είναι μολυσμένο και επικίνδυνο, αφού στη θαλάσσια αυτή περιοχή χύνονται λύματα βόθρων και απόβλητα εργοστασίων. 

 Οι ειδικοί επισήμαναν πως το νερό μπορεί να έχασε προσωρινά την αλμυρότητα του εξαιτίας της μόλυνσης και επειδή αυξήθηκε η ροή των υδάτων πηγής που βρίσκεται κοντά στην ακτή. 

 Την περασμένη χρονιά τρεις άνθρωποι πνίγηκαν στον ίδιο όρμο, όταν χιλιάδες έσπευσαν στην Αραβική Θάλασσα πιστεύοντας της φήμες ότι στην παραλία βρέθηκαν διαμάντια..

Θρησκευτικη μανια η αγνοια;

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013