Κρατά κομμάτι από το κρανίο του

Ένας άντρας, από την Ινδία, έχει γίνει θέαμα εκατοντάδων ανθρώπων σε νοσοκομείο της χώρας αφού κρατά στα χέρια του ένα κομμάτι...από το κρανίο του. Ο Sambhu Roy, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, είχε την ατυχία, πριν μερικούς μήνες, να τον χτυπήσει ένα καλώδιο υψηλής τάσης καθώς προσπαθούσε να διορθώσει μια βλάβη.

. «Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο το κρανίο του είχε καεί σχεδόν ολόκληρο. Παρατηρήσαμε λίγο αργότερα ότι μέρος του κρανίου αποκολλούνταν καθώς δεν υπήρχε η απαραίτητη ροή αίματος, » είπε ο χειρούργος, Dr. Ratan Lal Bandyopadhyay. 

 «Όταν είδαμε να αποκολλάται κομμάτι του κρανίου νομίζαμε πως θα πεθάνει. Όμως το εσωτερικό του κρανίου, η μεμβράνη που το προστατεύει, δεν είχε πειραχτεί καθόλου και μάλιστα είχε αρχίσει να αναπτύσσει καινούργιο κρανίο. Μιλάμε για μια σπάνια περίπτωση, » πρόσθεσε ο κύριος Ratan Lal Bandyopadhyay. 

 Οι γιατροί αναφέρουν ότι το 80% του κρανίου έχει «θρέψει» και προβλέπουν ότι σε διάστημα τριών μηνών θα έχει αναπτύξει καινούργιο κρανίο!!! 

 «Οι γιατροί λένε πως το νέο κρανίο μου αναπτύσσεται αλλά εγώ θα κρατήσω αυτό κομμάτι, » είπε ο κύριος, Sambhu Roy, που αναγνωρίζει ότι το κρανίο του τον έκανε διάσημο.

Απιστευτο!!!

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013