Πλοίο φάντασμα ~ χωρίς πλήρωμα αλλά με ψάρια

Η αυστραλιανή αστυνομία ανακοίνωσε ότι ακινητοποιήθηκε από το πολεμικό ναυτικό ένα πλοίο ''''φάντασμα'''', γεμάτο ψάρια σε αποσύνθεση, στο οποίο δεν υπήρχε κανένα μέλος του πληρώματος, ούτε σωστικές λέμβοι. το πλοίο έπλεε ακυβέρνητο ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών της αυστραλίας.

Το μήκους 20 μέτρων ''''High Aim 6'''', νηολογίου Ταϊβάν, με σημαία Ινδονησίας, ακινητοποιήθηκε από το αυστραλιανό Πολεμικό Ναυτικό 300 χιλιόμετρα δυτικά του λιμανιού Μπρούμ, όταν εντοπίσθηκε να πλέει ακυβέρνητο.

Στην ευρύτερη περιοχή έγιναν έρευνες από το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά δεν εντοπίσθηκαν ναυαγοί, ούτε σωστικά μέσα του σκάφους. Ωστόσο στα αμπάρια του πλοίου βρέθηκαν τρεις τόνοι ψαριών (κολιοί και τόνοι) σε αποσύνθεση, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι το σκάφος χρησιμοποιείτο από αλιείς και όχι από δουλέμπορους.

''''Δεν υπήρχε καμμία ένδειξη στο πλοίο ότι συνέβη κάτι αιφνίδιο. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές'''', δήλωσε εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Αυστραλίας, στο Περθ. Το πλοίο, που εκτιμάται ότι είχε πλήρωμα 12 ατόμων, είναι καλά εξοπλισμένο και αξιόπλοο. Επιπλέον οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι πολύ καλές τις τελευταίες εβδομάδες.

Η αυστραλιανή αστυνομία προσπαθεί να έλθει σε επαφή με την πλοιοκτήτρια εταιρία για να διαπιστωθεί τί συνέβη στο σκάφος και πού είναι τα μέλη του πληρώματος.


alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013