Παράξενο ζώο σκοτώνεται στο Pollok στις Η.Π.Α.

Pollok, ΗΠΑ: Οι τοπικοί ζωωλόγοι εμπειρογνώμονες έχουν ένα δύσκολο έργο να κάνουν,να αναγνωρίσουν ενα παράξενο ζώο που βρήκαν σκοτωμένο την Παρασκευή στο πάρκο Angelina στο Pollok.

ένα ζώο που φαίνεται παρόμοιο με το μέχρι τώρα μη αναγνωρισμένο "κτήνος Elmendorf"που σκοτώθηκε κοντά στο SAN Antonio στις αρχές του τρέχοντος έτους. "Τι είναι αυτό;"είναι τα πρώτα λόγια που λένε οι απλοί ανθρώποι όταν τους δείχνουν τις φωτογραφίες του ζώου, σύμφωνα με τον Stacy Womack. Το μπλε-γκρίζο δέρμα του ζώου είναι σχεδόν άτριχο. Έαν κοιτάξετε το ζώο πιό κοντά στη γραμμή του σιαγώνα του αποκαλύπτεται ένα σοβαρό πρόβλημα με τα πίσω δόντια και βλέπετε οτι έχει τέσσερα τεράστια κυνοειδή δόντια.


Ο Womack - ο οποίος έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και εργάζεται στον ζωολογικό κήπο της Ellen Trout και για τοπικός κτηνίατρος - είπε οτι καθημερινά βλέπει και αντιμετωπίζει πολλά διαφορετικά ζώα, αλλά ποτέ του δεν έχει δεί παρόμειο ζώο σαν και αυτό. "Δεν είναι σκυλί,"είπε. "Θα στοιχημάτιζα και το λαχείο σε αυτό."

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013