Ο μπιλ γκειτς είναι διάβολος;

Ένα άρθρο για να χαλαρώσουμε και λίγο...

Σύμφωνα με τους χάκερς του ίντερνετ, ο μπίλ, ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους του κόσμου (και σίγουρα αυτός που κατέχει τη μεγαλύτερη στρατηγική δύναμη) μπορεί να είναι ο Διάβολος μεταμφιεσμένος. Και αυτό γιατί έχουν βρει σκοτεινές αριθμητικές αντιστοιχίες στα γράμματα του ονόματος του και στα windows. Λένε πως ο 40αρης γκέιτς και η Microsoft του συνδέονται με τον ακατονόμαστο αριθμό 666. Στον κόσμο των κομπιούτερ, κάθε γράμμα και κάθε σύμβολο του πληκτρολογίου ενός υπολογιστή αντιστοιχεί σε έναν αριθμό στο διεθνή ηλεκτρονικό κώδικα ASCII.

Το πλήρες όνομα του γκέιτς (με το οποίο και υπογράφει) είναι: BILL GATES III. Αν το υπολογίσουμε αριθμητικά σε ASCII μας δίνει B=66, I=73, L=76, L=76, G=71, A=65, T=84, E=69, S=83, I=1, I=1 I=1. προσθέστε το σύνολο των γραμμάτων και το σύνολο θα είναι 666!

Η πάρτε τον τίτλο του λειτουργικού συστήματος της microcoft: MS DOS 6.21. στον διεθνή κώδικα ASCII που χρησιμοποιούν τα κομπιούτερ μας, μετατρέπεται στους αριθμούς: 77+83+45+68+79+83+32+54+46+50+49 = 666! Αν κάνετε το ίδιο και με τον τίτλο windows 95 θα βρείτε =665. θέλει ένα ακόμη για να κάνει 666.

Βέβαια η αναβάθμιση σε windows 96, θα μας έδινε 666, αλλά πριν πάθει υστερία όλη η υφήλιος, η Microsoft φρόντισε να ονομάσει την αναβάθμιση windows 98. άλλωστε, δε μοιάζει να έχει και ιδιαίτερη ανάγκη από τις συμβολολογίες, αφού μέχρι σήμερα τις χρησιμοποίησε πολύ καλά, βάζοντας επί χρόνια εκατομμύρια χρήστες των pc να γράφουν στις οθόνες τους “win” δέκα φορές την ημέρα, (win δηλαδή «κερδίστε») για να φορτώσουν τα windows, κάνοντας έτσι μια κολοσσιαία μαγική επίκληση ενίσχυσης στον πόλεμο της Microsoft εναντίον της macintosh. Τελικά κέρδισαν, κι έτσι τώρα τα windows 95 φορτώνουν αυτόματα, προβάλλοντας το «λάβαρο» της Microsoft να ανεμίζει νικηφόρα.

Η daily express βγήκε με μια πρωτοσέλιδη ερώτηση: «είναι ο μπιλ γκέιτς ο διάβολος;» ο εκπρόσωπος της Microsoft στα ΜΜΕ δήλωσε ψύχραιμα τις προάλλες, χαμογελώντας καθησυχαστικά: μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν είναι ο διάβολος.


alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013