Μεταλλάξεις

Τα παρακάτω άρθρα είναι πέρα για πέρα πραγματικά και άλυτα. Αφορούν περιπτώσεις μετάλλαξης και είναι πολύ εντυπωσιακές.


 ένα μωρό που γεννήθηκε στο δυτικό γενικό νοσοκομείο του εδιμβούργου, ως αποτέλεσμα μια τεχνητής γονιμοποίησης, είχε στο μέρος του αριστερού του όρχι μια ωοθήκη, καθώς επίσης και ωοτόκες σάλπιγγες. Τα κύτταρα του μωρού είναι κατά ένα μέρος αρσενικά (ένα Χ και ένα Υ χρωμόσωμα) και κατά ένα μέρος θηλυκά (δύο Χ χρωμοσώματα). Αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση αναπτύχθηκε όσο ακόμη το έμβρυο ήταν μέσα στη μήτρα της μητέρας του.

 είναι ήδη γνωστός ανθρώπινος ογρανισμός του οποίου οι ιστοί ανήκουν σε δύο γενετικά διαφορετικά είδη. Αυτό συμβαίνει όταν ένα άτομο έχει δύο τύπους αίματος, που απορροφάται από δίδυμα έμβρυα, τα οποία βρίσκονται ακόμη στη μήτρα. Επίσης είναι γνωστό ότι τα πουλιά είναι κατά ένα μέρος θηλυκά και κατά ένα άλλο μέρος αρσενικά. Το φαινόμενο ονομάζεται «αμφίπλευρος γυνανδρομορφισμός».

 το πρώτο παγκοσμίως μπουφάν, που παράγει ενέργεια από τον ήλιο, κλάπηκε τον οκτώβριο του 1996 από μια έκθεση στο παρίσι. Το τζάκετ από νάιλον, δημιούργημα του σχεδιαστή μόδας ted lapidus, διέθετε ηλιακά πλαίσια στην πλάτη και στους βραχίονες, τα οποία μπορούσαν να τροφοδοτήσουν με ενέργεια ένα ραδιόφωνο ή έναν κινητό υπολογιστή.  

Ένας ηλικιωμένος άντρας από την ουγγαρία, ο οποίος απέκτησε μια νέα τεχνητή οδοντοστοιχία, την επέστρεψε στον οδοντογιατρό του επειδή εξέπεμπε μέρα – νύχτα ραδιοφωνικά προγράμματα μέσα από το στόμα του!!! Ο οδοντογιατρός ανακάλυψε ότι τα μεταλλικά τμήματα της οδοντοστοιχίας λειτουργούσαν σαν ραδιοδέκτες. Το πρόβλημα λύθηκε με το να δεθεί το στόμα του ανδρός με ένα εξαιρετικά λεπτό καλώδιο, ως ένα μικρού κυκλώματος τέχνασμα.  

κινέζοι επιστήμονες από το ινστιτούτο heilongjiang ανήγγειλαν ότι, για πρώτη φορά, ένα επικερδές μεταλλαγμένο φαρμακευτικό φυτό έχει δημιουργηθεί, αφού προηγουμένως ο σπόρος του εκτέθηκε στην ακτινοβολία του διαστήματος του διαστήματος. Οι σπόροι ανήκουν στο huangqin και ήδη η λαϊκή ιατρική της κίνας χρησιμοποιεί το 40% από όλες τις συνταγές, οι οποίες δημιουργήθηκαν με βάση μεταλλαγμένους σπόρους που υπήρχαν σε κινέζικο δορυφόρο πριν από χρόνια.

 στις 15-11-1996, κατά την διάρκεια των εργασιών καθαρισμού των χωρών της εταιρείας Delphi interior & lighting systems plant που εδρεύει στο άντερσον της ιντιάνα, οι εργαζόμενοι της general motors βρήκαν κάτι, που ένας 30 χρονος υπάλληλος περιέγραψε ως ένα «πλάσμα που μοιάζει με καλαμάρι». Έμοιαζε με σκουλήκι της γης, είχε μήκος 20 εκατοστά και διέθετε πλοκάμια, καθώς και πιθανά μάτια. Το πλάσμα παρέμεινε κουρνιασμένο για αρκετές μέρες σε αυτό το χώρο, πριν να κλαπεί στις αρχές του Δεκέμβρη. Στις 4 μαρτίου του 1997 η υπηρεσία περιβαλλοντικής προστασίας (ΥΠΑ) των ΗΠΑ και το τμήμα περιβαλλοντικής διαχείρισης της ιντιάνα ισχυρίστηκαν ότι ο ζωντανός οργανισμός που βρέθηκε στη λάσπη ήταν ένα «πλάσμα άγνωστου τύπου».

Η tamara ohl, αντιπρόσωπος της ΥΠΑ, είπε ότι η general motors υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση που ανακαλύψει ένα άλλο δείγμα αυτού του οργανισμού, θα τον παραδώσει για εξετάσεις.


alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013