2060 το τέλος του κόσμου


ο πιο διάσημος επιστήμονας της Βρετανίας, ο θεμελιωτής της μοντέρνας επιστημονικής σκέψης, αλλά και παθιασμένος αλχημιστής, Ισαάκ Νεύτων (1642-1727), έχει προβλέψει το τέλος του κόσμου. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, οι οποίοι μόνο πρόσφατα βγήκαν στη δημοσιότητα, αυτό θα συμβεί το 2060.

 
Ο νεύτωνας ήταν θεολόγος, πέρα από ερευνητής και μελετητής των φυσικών φαινομένων (είναι ο πρώτος επιστήμονας που σχημάτισε μια θεωρία για την βαρύτητα και ένας από τους πρώτους μελετητές των ιδιοτήτων του φωτός).

Στην προσπάθειά του να αποκωδικοποιήσει τη Βίβλο και να εντοπίσει την ημερομηνία της Αποκάλυψης, έχει γράψει περισσότερες από 4.500 σελίδες σημειώσεων! Ο Μάλκολμ Νιούαμ, ο συγγραφέας του ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο ο Σκοτεινός Αιρετικός, το οποίο προβλήθηκε πρόσφατα και αναφερόταν στον μεγάλο επιστήμονα, δήλωσε ότι μέχρι τώρα ήταν άγνωστο ότι ο Νεύτωνας είχε φτάσει σε συγκεκριμένα αποτελέσματα για την Αποκάλυψη. Ελπίζουμε ότι ο μεγάλος επιστήμονας δεν ήταν απόλυτα σωστός στους υπολογισμούς του.

alito team.

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013