Ανοίγουν οι φάκελοι x

Οι έρευνες της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας που αφορούν τα UFO έρχονται επιτέλους στην επιφάνεια!

Απ’ ότι φαίνεται τελικά η Κυβέρνηση έχει κάτι να κρύψει αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους “εξωγήινους” λέει ο Steven Aftergood, που διευθύνει τη σχετική μελέτη για τη μυστικότητα της κυβέρνησης, στο Ίδρυμα Αμερικανών Επιστημόνων στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Ένα έγγραφο με τη σφραγίδα “Top Secret Umbra” (ο κωδικός που προσδιορίζει την υψηλότερη, την πιο ευαίσθητη κατηγορία της υπηρεσίας επικοινωνιών) , ήρθε στην επιφάνεια.

Η κάποτε απόρρητη ένορκη βεβαίωση, συμπληρώθηκε αρχικά από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, (NSA) μετά από μια αγωγή για να δικαιολογήσουν την απόκρυψη αρχείων σχετικά με τους εξωγήινους. Έχει γίνει άρση του απορρήτου για το μεγαλύτερο μέρος του εγγράφου, με συγκεκριμένα αποσπάσματα να έχουν αφαιρεθεί, φαινομενικά για να μην αποκαλυφθούν ονόματα εργαζομένων, και να κρατηθούν οι τεχνολογίες και οι μέθοδοι της NSA , καθώς και οι εξωτερικοί της σύνδεσμοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το έγγραφο “In Camera Affidavit of Eugene F. Yeats: Citizens Against UFO Secrecy v. National Security Agency, October 9 1980 – δόθηκε στη δημοσιότητα σε διορθωμένη μορφή στης 3 Νοεμβρίου σαν απάντηση σε ανάλογη απαίτηση του ερευνητή Michael Ravnitzky της (FOIA) “Δράση Υπέρ Της Ελευθερίας Της Πληροφορίας“, και καταχωρήθηκε στο site του Ιδρύματος Αμερικανών Επιστημόνων.

Μια ανάγνωση του εγγράφου, μας δίνει μια ιδέα, σχετικά με το πώς μια σούπερ-μυστική υπηρεσία όπως η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA), κατάφερε να συμβαδίζει με το φαινόμενο των UFO.

Έχοντας ιδρυθεί τον Νοέμβριο του 1952 η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA)/ Κεντρική Υπηρεσία Ασφαλείας, είναι ο πιο απόκρυφος οργανισμός της Αμερικής. Συντονίζει, διευθύνει, και εκτελεί, υψηλά ειδικευμένες δραστηριότητες με σκοπό να προστατέψει τα συστήματα πληροφοριών της Αμερικανικής Κυβέρνησης και ανακινεί τα ξένα σήματα που αφορούν κρατικές πληροφορίες.

Καθώς είναι ένας οργανισμός με συστήματα υψηλής τεχνολογίας, η ΝSA αποτελεί ένα σημείο αιχμής, για ροή των πληροφοριών και την επεξεργασία δεδομένων. Είναι επίσης κέντρο ξενόγλωσσης ανάλυσης, και έρευνας εντός της Κυβέρνησης.

Το έγγραφο αυτό του 1980, που μέχρι πρόσφατα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, εξηγεί ότι συνολικά 239 έγγραφα που σχετίζονται με τα UFO, εντοπίστηκαν στα αρχεία της NSA, με 79 από αυτά να προέρχονται από άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες. Ένα από αυτά τα έγγραφα είναι ο λογαριασμός ενός ανώτερου υπαλλήλου της NSA ο οποίος παραβρέθηκε σε ένα συνέδριο με θέμα τα UFO. Μια μεγάλη “μερίδα“ των αναφορών αυτών εκδόθηκαν κατά τη χρονική περίοδο 1958 – 1979.

Παραπλανητικά δεδομένα

Οι τίτλοι δε των σχετικών με τα UFO κειμένων, που σημειώνονται στο γενικότερο έγγραφο του οποίου το απόρρητο έχει αρθεί, όπως “Η υπόθεση των UFO“ή “Ερωτηματικά Επιβίωσης“ εξάπτουν τη φαντασία.

Ένας ακόμη τίτλος που παρατίθεται είναι “Τα UFO και το «νεκρό σημείο» της κοινότητας των υπηρεσιών πληροφοριών, για αιφνιδιασμό και παραπλανητικά δεδομένα“. Σ’ αυτό το επτασέλιδο ενημερωμένο ανεπίσημο προσχέδιο μιας μονογραφίας γραμμένης από έναν ανώνυμο υπάλληλο της NSA, ο συγγραφέας υπογραμμίζει αναφορικά αυτό που θεώρησε σαν μια σοβαρή ανεπάρκεια των διαδικασιών υποκλοπών και αναφορών, της Υπηρεσίας Επικοινωνιών (COMINT), που αποτελούσε παρακλάδι της (NSA). Και αυτό είναι η ανικανότητα να ανταποκριθούν σωστά σε αιφνιδιαστικές πληροφορίες ή εσκεμμένα παραπλανητικά δεδομένα.

Ο αγνώστου ταυτότητος συγγραφέας, χρησιμοποιεί το φαινόμενο των UFO για να εκθέσει τις απόψεις του σχετικά με το γεγονός ότι η ανικανότητα της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών να επεξεργαστούν αυτού του τύπου τα ασυνήθιστα δεδομένα, επηρεάζει δυσμενώς τις δυνατότητες συλλογής δεδομένων της Κρατικής Υπηρεσίας πληροφοριών.

Μέσα στις σελίδες αυτής της πρόσφατα δημοσιευμένης ένορκης βεβαίωσης, (και ανάμεσα στις παραγράφους ενός excised αντίγραφου), φαίνεται πως η NSA υπέκλεψε το 1971 την επικοινωνία μεταξύ δύο αεροσκαφών και ενός ελεγκτή εδάφους, που αφορούσε ένα “παράξενο φαινόμενο στον ουρανό”, καθώς και τις παρατηρήσεις μιας οθόνης ραντάρ που χαρακτήριζαν το φαινόμενο σαν αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα.

Σημειώνονται και άλλες αναφορές για λαμπερά φώτα, φωσφορίζοντα αντικείμενα και αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη, μαζί με επιμήκεις μπάλες φωτιάς , που διέσχιζαν τους ουρανούς χωρών εκτός της Αμερικανικής επικράτειας, αναφορές τις οποίες είχαν επίσης υποκλέψει και αποκρύψει.

Επιχειρήσεις υποκλοπής

Μέσα στην αναφορά αυτή των 21 σελίδων γίνεται ξεκάθαρο ότι η αποδέσμευση των εγγράφων αυτών στη δημοσιότητα , θα έβλαπτε για διάφορους λόγους την ικανότητα των Ηνωμένων Πολιτειών να συλλέξει στο μέλλον αυτές τις ζωτικές μυστικές πληροφορίες.

Επιπλέον ο τρόπος με τον οποίο η NSA συνεργαζόταν με ένα ολόκληρο δίκτυο από πηγές πληροφοριών από άλλες χώρες, οργανισμούς και άλλες κυβερνήσεις, για να εξασφαλίσει μυστικές πληροφορίες και δεδομένα, θα επηρεαζόταν δυσμενώς.

Η πλειοψηφία των αναφορών αυτών, όπως εξηγεί ο Eugene F. Yeates, ένας ανώτερος υπάλληλος της NSA, στην ένορκη βεβαίωση του 1980, αποτελούν αναφορές της Υπηρεσίας Πληροφοριών, οι οποίες είναι προϊόντα, διαφόρων επιχειρήσεων υποκλοπών, που διενεργούνταν ενάντια στα ελεγχόμενα συστήματα επικοινωνιών ξένων χωρών, μέσα στα ίδια τα χωρικά τους όρια.

Νέα επίγνωση

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Aftergood, η πρόσφατα αποδεσμευμένη ένορκη βεβαίωση του F. Yeats, ρίχνει νέo φως, στους τύπους των αρχείων που έψαχναν οι ερευνητές των UFO, τα οποία είχαν αποσιωπηθεί από την NSA.

Ακόμη και με όλα τα σημεία που έχουν διαγραφεί ή παραλειφθεί, δημιουργείται στον αναγνώστη η αίσθηση της τεράστιας κλίμακας (και της προφανούς επιτυχίας) των παγκόσμιων επιχειρήσεων ηλεκτρονικών υποκλοπών, που διενεργούνταν από την NSA, στη διάρκεια του “Ψυχρού Πολέμου”, υπογραμμίζει ο Aftergood.

Δυστυχώς δε γίνεται ξεκάθαρο στην ένορκη κατάθεση αν, και με ποιόν τρόπο τα αποσιωπημένα έγγραφα σχετίζονται με τα UFO μας λέει ο Aftergood. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ τους για να βρίσκονται μέσα στο σύνολο των αιτημάτων της FOIA, αλλά δεν έχουμε ιδέα ποια είναι αυτή.

Σ’ αυτούς όμως που ανυπομονούν να δείξουν ότι μια μεγάλη συνομωσία της Κυβέρνησης βρίσκεται σε εξέλιξη, και ότι αεροσκάφη που “πιλοτάρονται” από εξωγήινους εκτελούν πτήσεις ρουτίνας στους αιθέρες μας, το έγγραφο που μόλις πρόσφατα ήρθε στο φως δεν θα προσφέρει την παραμικρή βοήθεια.

Η έγγραφη ένορκη κατάθεση δε αψηφά ούτε απορρίπτει το φαινόμενο των UFO, απλά δεν αναφέρεται σ’ αυτό με κανέναν τρόπο, συμπεραίνει ο Aftergood. 

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013