Υπόγεια βάση ufo μεταξύ Κίνας-Ινδίας, υπάρχει;

το la Kongka είναι ένα χαμηλό πέρασμα απο κορυφογραμμές των Ιμαλαίων.είναι στην αμφιλεγώμενη παραμεθώρια περιοχή Ινδίας-Κίνας στο Ladakh.στο χάρτη η κόκκινη ζώνη είναι η συζητημένη περιοχή που είναι ακόμα κάτω υπό κινεζικό έλεγχο η περιοχή Aksai chin.



Το κινεζικό ελεγχόμενο βορειοανατολικό μέρος είναι γνωστό ως Aksai chin και το ινδικό νοτιοδυτικό σημείο είναι γνωστό ως Ladakh. Αυτή είναι η περιοχή όπου οι ινδικός και κινέζικος στρατός διεξήγαγαν πόλεμο το 1962. Η περιοχή αυτή είναι μια από τις λιγότερες προσεγγισμένες περιοχές απο ανθρώπους στον κόσμο και με συμφωνία των δύο χωρών δεν επιτηρείται αυτό το μέρος των συνόρων. Σύμφωνα όμως με πολλούς τουρίστες, βουδιστές μοναχούς και ντόπιους απο το Ladakh, ο ινδικός άλλα και κινέζικος στρατός διατηρούν τη γραμμή ελέγχου. Αλλά υπάρχει κάτι σοβαρότερο που συμβαίνει σε αυτήν την περιοχή

Σύμφωνα με τους λίγους ντόπιους που ζούνε στην περιοχή εκείνη στήν ινδική και κινέζικη πλευρά, σύμφωνα με πολλούς, οι υπόγειες βάσεις UFO είναι σε αυτήν την περιοχή και οι δύο χώρες η ινδία και η κίνα το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά .

Πρόσφατα, μερικοί ινδοί προσκυνητές στο δρόμο τους για το βουνό Kailash από το δυτικό πέρασμα, συνάντησαν κάποια παράξενα φώτα στον ουρανό. Οι ντόπιοι οδηγοί της κινέζικης περιοχής τους είπανε ότι αυτό δεν ήταν τίποτα το καινούριο, είναι ένα καθημερινό φαινόμενο σε αυτη την περιοχή να βλέπεις τριγωνικά φώτα να βγαίνουν κάτω απο τα βουνά και να πετάνε κατακόρυφα επάνω.




Μερικοί από τους τολμηρούς προσκυνητές θέλησαν να εξετάσουν την περιοχή. Τους γύρισαν αρχικά πίσω οι κινέζοι φρουροί δεδομένου ότι αρνήθηκανε να μπούνε από την κινεζική πλευρά. Όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν την περιοχή από την ινδική πλευρά, η ινδοί συνοριοφύλακες τους γύρισε επίσης κάτω παρά την άδειά τους για ταξίδι μεταξύ των δύο χωρών.

Οι προσκυνητές σε εκείνο το σημείο άρχισαν να ρωτάνε τούς ινδούς συνοριοφύλακες γιατί δέν τούς άφησαν να περάσουν την περιοχή αφού είχανε άδεια. Το προσωπικό ασφάλειας τους είπε ότι διατάζονται απο την κυβέρνηση να μην επιτρέψουν σε οποιοδήποτε να περάσει κοντά απο εκείνη την περιοχή και είναι αλήθεια ότι παράξενα αντικείμενα βγαίνουν κάτω από το έδαφος με ενισχυμένα παράξενα φώτα. Οι ειδικές δυνάμεις ασφαλείας και και η ερευνητές για εξωγήινη νοημοσύνη είναι υπεύθυνοι για εκείνη την περιοχή.

οι ντόπιοι αρχίζουν να γελάνε σε εκείνη την περιοχή όταν τους ρωτάνε για τα φαινόμενα ufo.δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί οι κυβερνήσεις είναι τόσο πρόθυμες να κρύψουν αυτά τα προφανή γεγονότα. Σύμφωνα με αυτούς η εξωγήινη παρουσία είναι ευρέως γνωστή και είναι μέσα βαθιά στο έδαφος.

θεωρούν οτι η ινδία και η κίνα δεν θέλουν να εκθέσουν το γεγονός για κάποιους λόγους. Όταν θέτουν αυτό το θέμα στις τοπικές κυβερνήσεις, τους λένε να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να ξεχάσουν το θέμα. Αυτό είναι η περιοχή όπου η τεκτονκές πλάκες της ευρασίας και της ινδίας ενώνονται.

οι συγκλίνουσες τεκτονικές πλάκες διαμορφώνονται όταν μια τεκτονική πλάκα εισχωρεί κάτω από μια άλλη. Συνεπώς, αυτη είναι μια από τις πολύ λίγες περιοχές στον κόσμο όπου το βάθος της γήινης κρούστας είναι δύο φορές πυκνότερο απ'' ό, τι σε άλλες τεκτονικές πλάκες. Το αντίθετο συμβαίνει στο Stone National Park της Αμερικής όπου η γήινη κρούστα εκεί είναι η πιό λεπτή στον κόσμο.

Η διπλή παχιά γη-κρούστα επιτρέπει τη δημιουργία υπόγειων βάσεων πολύ βαθιά στις τεκτονικές πλάκες. Το Λα Kongka έχει όμορφους βράχους και γρανίτες. για κάποιον παράξενο λόγο ούτε οι κινεζικές άλλα ούτε και οι ινδικές αρχές δεν έχουν ανασκάψει η έχουν κάνει κάποιο ορυχείο σε αυτήν την περιοχη. Η περιοχή είναι πολλύ παλιά άλλα άθικτη.

Πρόσφατα, και η Ινδία και η Κίνα έχουν προωθήσει κάποιο σχέδιο για να λύσουν όλες τις διαφωνίες που έχουν με τα σύνορα τους.άλλα Η περιοχή Aksai Chin είναι ακόμα υπο συζήτηση.


alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013