Η καταραμένη πέτρα της Καρλάιλ

Πλημμύρες, λοιμός, ασθένειες, και ο υποβιβασμός της ομάδας ποδοσφαίρου απο το football league.σημαίνει ένα πράγμα μόνο.oι κάτοικοι της Καρλάιλ είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η γρανιτένια πέτρα είναι " η αιτία όλων των κακών" μετά από όλες αυτές τις καταστροφές που συνέβησαν στην πόλη τους.


όλα τα δάχτυλα των κατοίκων δείχνουν στην αναθεματιζμένη πέτρα. αυτό το έργο τέχνης που στοίχησε στην πόλη £10, 000 φτιάχτηκε για τον εορτασμό των χιλίων χρόνων της πόλης παρά τις προειδοποιήσεις από χριστιανικές ομάδες ότι ένα μη χριστιανικό χειροποίητο αντικείμενο ίσως προκαλούσε κάποια υπερφυσικό φαινόμενο.

η κατάρα των 1.069-λέξεων γράφτηκε από τον Αρχιεπίσκοπο της Καρλάιλ το 1525 για να ξορκίσει τους ληστές που κάνανε επιδρομές στην πόλη. Διαβάστηκε από τους ιερείς σε κάθε κοινότητα για να ξορκίσει τους ληστές, οι όποίοι τρομοκρατούσαν τους χωρικούς στην περιοχή.το συμβούλιο της πόλης αποφάσισε τελικά το 1999 να γράψει σε μιά γρανιτένια πλάκα την κατάρα που ξόρκισε τους ληστές, σαν ενθύμιο για τα χίλια χρόνια της πόλης τους και την τοποθέτησε σε ένα τοπικό μουσείο.άλλα απο τότε πολλά παράξενα και άτυχα γεγονότα έχουν συμβεί στήν πόλη.


1)Αφθώδης πυρετός το 2001

2)πλημμύρα τον Ιανουάριο του 2001, η οποία σκότωσε τρεις ανθρώπους

3)600 άνθρωποι απολύθηκαν απο τοπικό εργοστάσιο

4)η Carlisle United υποβιβάζεται απο την Football League


Το συμβούλιο της πόλης τώρα με απόφαση του, θέλει να σπάσει την πλάκα αυτή που έφερε τόση δυστυχία στήν πόλη τους, ελπίζοντας πως η κατάρα που κουβαλάει η πέτρα θα φύγει.

alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013