Η αλήθεια για την τραγωδία στο Keksburg

'Pravda Ru Newsrelease
Η NASA συμφώνησε να καταστήσει δημόσια τα έγγραφα σχετικά με την τραγωδία στο Keksburg μετά από τα επίμονα αιτήματα του τηλεοπτικού καναλιού Sci-Fi. 





ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Η πόλη της Pensilvania πέρασε στην ιστορία μετά από το ασυνήθιστο φαινόμενο που είδαν οι κάτοικοί της στις 9 Δεκεμβρίου ..1965 – Μια σφαίρα από φλόγες στον ουρανό το βραδυ. Η σφαίρα προσγειωνόταν. Η περιοχή προσγείωσης περικυκλώθηκε γρήγορα από τους στρατιωτικούς που εκκένωσαν την περιοχή. Τα ακριβή μέτρα της μυστικότητας λήφθηκαν - οι άνθρωποι του Keksburg έμεινα εγκλωβισμένοι στην πόλη τους. Ο τοπικός Τύπος αύξησε την ένταση με το γράψιμο ότι ένα UFO είχε προσγειωθεί εκεί. Κανένα επίσημο σχόλιο δεν έγινε.



ΟΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ
Πρώτα υπήρξε μια έκδοση της πτώσης της σοβιετικής διαστημικής συσκευής "κοσμος- 96" που σχεδιάστηκε στην έρευνα για την Αφροδίτη. Εντούτοις, αργότερα αυτή η έκδοση απορρίφθηκε. Δεν υπάρχει καμία καθορισμένη απάντηση το τι ήταν. Από τότε, οι άνθρωποι άρχισαν να μιλάνε στο Keksburg για ένα "δεύτερο Rosewell". Κοντά σε εκείνη την πόλη του New Mexico ένα διαστημόπλοιο συντρίβεται το 1947, μερικοί άνθρωποι λένε.



Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Τέτοια μυστήρια είναι σημαντικές ιστορίες για το τηλεοπτικό κανάλι Sci-Fi που παράγει τα προγράμματα για την ύπαρξη των εξωγήινων πολιτισμών και των διάφορων ειδήσεων . Το κανάλι κατέβαλε πολλές προσπάθειες να κάνει την NASA να αποκαλύψει τις πληροφορίες για την περίπτωση Keksburg. Η NASA αποφάσισε να ακολουθήσει τα αιτήματα μετά από να αντιμετωπίσει την απειλή των νομικών διαδικασιών για την παραβίαση του νόμου ελευθερίας των πληροφοριών. Είναι νωρίς για να πει ότι οι άνθρωποι θα ακούσουν μερικές ειδήσεις αίσθησης. 36 αταξινόμητες σελίδες μπορούν να περιέχουν οποιεσδήποτε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων μερικών γνωστών πραγμάτων. Ο σύμμαχος του Sci-Fi - συνασπισμός για την ελευθερία των πληροφοριών - είπε ότι μετά από να μελετήσει αυτά τα έγγραφα θα αποφασίσει τι να κάνει έπειτα. Εν τω μεταξύ, το Πεντάγωνο δεν σκοπεύει να αποκαλύψει έγγραφά του σχετικά με την περίπτωση Keksburg. Εντυπωσιακά, ο πρώην αρχηγός των υπαλλήλων του Λευκού Οίκου κατά την προεδρία του Bill Clinton στην κυβέρνηση , ο John Podesta είναι ένας από τους υποστηρικτές της αποκάλυψης της αλήθειας στα UFO. Αυτός ο προηγούμενος υψηλόβαθμος ανώτερος υπάλληλος είναι διασκεδασμένος με τις συνήθειες της γραφειοκρατίας της Ουάσιγκτον.



"Δεν θα υπερβάλω με το ρητό ότι η Ουάσιγκτον εισήγαγε την εποχή Sci-Fi. Η αποκάλυψη της ταυτότητας του πράκτορα της CIA είναι αποδεκτή, ενώ τα αρχεία της καταστροφής του Keksburg συνέβησαν ότι 38 έτη πριν είναι κρατημένος μυστικός ", εν λόγω John Podesta σαρκαστικά είναι αυτός που κάνει τις αναλογίες με τα πρόσφατα σκάνδαλα για την ιρακινή κρίση.

τελικά δεν βγάζουμε και πολλά συμπεράσματα από το κείμενο, λόγω του ότι κάποιοι μας κρατάνε μυστικά. ξέρετε περισσότερα για την υπόθεση; τι είχε γίνει ακριβώς;

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013