Το εμβόλιο πολιομυελίτιδας της Unicef στη νιγηρία

μια εκστρατεία της UNICEF για να εμβολιάσει τη νεολαία της Νιγηρίας ενάντια στην πολιομυελίτιδα μπορεί να ήταν ένα μέτωπο για την αποστείρωση του έθνους.

Ο Δρ Haruna Kaita, ένας επιστήμονας της Φαρμακολογιας, και κοσμήτορας της σχολής των φαρμακευτικών επιστημών του πανεπιστημίου Ahmadu bello στη Zaria, πήγε τα δείγματα του εμβολίου στα εργαστήρια στην Ινδία για ανάλυση.

Χρησιμοποιώντας τις ποιο συστημένες τεχνολογίες , όπως τη χρωματογραφία (GC) και την ραδιο-ανοσο δοκιμή, ο Δρ Kaita, επάνω στην ανάλυση, βρήκε τα στοιχεία της σοβαρής μόλυνσης.
Μερικά από τα πράγματα που ανακαλύψαμε στα εμβόλια είναι επιβλαβή, τοξικως μερικα έχουν άμεσα αποτελέσματα στο ανθρώπινο αναπαραγωγικό σύστημα, προκαλωντας στειροτητα.
Ένας νιγηριανός κυβερνητικός γιατρός προσπάθησε να πείσει τον Δρ Kaita ότι οι μολυσματικοί παράγοντες δεν θα είχαν καμία σχέση στην ανθρώπινη αναπαραγωγή.
Ήμουν έκπληκτος όταν μου έλεγε ένας από τους γιατρούς της ομοσπονδιακής κυβέρνησης κάτι αντίθετο σε αυτό που που έχω μάθε είπε.
Βρήκα εκείνο το επιχείρημα πολύ γελοίο.

Η εκστρατεία για να απελευθερώσει τη Νιγηρία της πολιομυελίτιδας είναι στο τέταρτο έτος της.
Οι ανώτεροι υπάλληλοι εκεί υποστηρίζουν ότι όλα τα μολυσμένα εμβόλια έχουν εξαντληθεί και έχουν αντικατασταθεί από τις μη μολυσμένες βατσινες.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που η UNICEF, εμπλεκεται σε τετοια διαδικασια.
Το LifeSiteNews.com ανέφερε ότι το 1995, η ένωση των καθολικών γυναικών των Φιλιππινών κέρδισε μια δικαστική απόφαση που σταματά ένα πρόγραμμα αντι-τετάνου UNICEF επειδή το εμβόλιο ήταν δεμένο με β- HCG, το οποίο όταν δίνεται σε ένα εμβόλιο αναγκάζει μόνιμα τις γυναίκες να είναι ανίκανες να κρατησουν μια εγκυμοσύνη.

Το ανώτατο δικαστήριο των Φιλιππινών βρήκε ότι το λαθραίο πρόγραμμα αποστείρωσης είχε εμβολιάσει ήδη τρία εκατομμύριο γυναίκες, ηλικίας 12 έως 45. το β-χΘΓ-δεμένο εμβόλιο βρέθηκε επίσης σε τουλάχιστον τέσσερις άλλες αναπτυσσόμενες χώρες

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013