Θεάσεις ufo στην ινδία;

Όπως στην αμερική τη δεκαετία του 50, χιλιάδες θεάσεις UFO έχουν αναφερθεί στην ινδία. κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η ινδία θα γίνει το πιο δυνατό κράτος!

Χιλιάδες θεάσεις UFO στη Βόρεια Ινδία, κοντά στα Ιμαλάια, εκπλήσσουν την Ινδική κυβέρνηση και το στρατό. Από το 1940 μέχρι και το 1960 παρόμοιες θεάσεις αναφέρονται κατά χιλιάδες και στην Αμερική. Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές UFO , η Ινδία βρίσκεται στο μεταίχμιο του να γίνει η πιο εξελιγμένη χώρα του κόσμου και οι εξωγήινες ομάδες είναι πιθανόν να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με την ινδική κυβέρνηση. Αν δεν το έχουν ήδη κάνει! Όταν μια χώρα εμφανίζεται σαν μεγάλη δύναμη, οι ομάδες αυτές επικοινωνούν με την κυβέρνηση για να την ενημερώσουν τι γίνεται στο σύμπαν. Για παράδειγμα, ορισμένοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η Ινδία έχει ενημερωθεί για την πιθανή χρήση πυρηνικών και για την εξερεύνηση του διαστήματος.

Σύμφωνα με πηγές, τα 5 μέλη του Συμβουλίου Ασφάλειας γνωρίζουν την διάταξη του σύμπαντος. Τα εξωγήινα σώματα θέτουν τους κανόνες και καθορίζουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι χώρες. Η Ινδία βρίσκεται τώρα στο χάρτη με τις χώρες που πρόκειται να γίνουν παντοδύναμες! Η θέαση των UFO θα αυξηθεί στα επόμενα δέκα με δεκαπέντε χρόνια και ο ινδικός στρατός θα μάθει πολλά για αυτά και από αυτά.

Μια ομάδα Ινδών επιστημόνων καμαρώνει για μια σειρά φωτογραφίες που έβγαλαν στη βόρεια πλευρά των Ιμαλαΐων, οι οποίες απεικονίζουν ένα παράξενο αντικείμενο.

"Το αντικείμενο ήταν περίπου 4 πόδια ψηλό και είχε πάνω του πολλά άσπρα σχήματα, σαν μπαλόνια, κι ένα κόκκινο. Αιωρούταν για περίπου 45 λεπτά σε μια απόσταση 200 μέτρων από μας. Η περιέργεια μας να μάθουμε περισσότερα μας έκανε να βγάλουμε αρκετές φωτογραφίες, " αναφέρει ο Anil Kulkarni, επιστήμονας στο χώρο των υδάτινων πόρων στο Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών (Space Application Centre -SAC) του ινδικού οργανισμού για Διαστημικών Ερευνών (Indian Space Research Organisation -ISRO).

Ήταν μέλος της ομάδας που εντόπισε και φωτογράφισε το παράξενο αντικείμενο κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στα βόρεια σύνορα με την Κίνα, στο Himachal Pradesh.

Ενώ κατασκήνωνε στην παγωμένη περιοχή του Samudra Tapu, 14.500 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ο Kulkarni είδε το περίεργο αντικείμενο στις 7:00 το πρωί την 27η Σεπτεμβρίου.

"Υπάρχουν κάτι σαν μπαλόνια πάνω σε αυτό το ασυνήθιστο αντικείμενο. Είχε «πόδια» αλλά δεν μπορούσες να δεις τα «χέρια». Πλησίαζε ολοένα και πιο κοντά στην κορυφή του βουνού. Όταν αρχίσαμε να περπατάμε προς το μέρος του, το αντικείμενο άρχισε να κινείται προς την κατεύθυνσή μας. Μόλις όμως οι αχθοφόροι μας έκαναν θόρυβο, τότε απομακρύνθηκε προς την κορυφή του βουνού."

Το αντικείμενο παρέμεινε ακίνητο για περίπου 5 λεπτά αφότου έφτασε στην κορυφή και μετά άρχισε να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση μέχρι που εξαφανίστηκε, πρόσθεσε ο Kulkarni.

"Πολύ ενδιαφέρον είναι το ότι το αντικείμενο γινόταν μαύρο όταν το έβλεπε ο ήλιος και άσπρο όταν βρισκόταν στη σκιά του βουνού."

Κατά πάσα πιθανότητα, όπως υποστηρίζει ο επιστήμονας, δεν ήταν κάποιο αερόστατο καθώς κινούνταν αντίθετα με τον άνεμο.

Θα μπορούσε να ήταν κάποια κατασκοπευτική συσκευή ή σκάφος, μια πιθανότητα που δεν θα πρέπει να αγνοηθεί ιδίως σε μια συνοριακή περιοχή.

"Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν ήταν κάποια κατασκοπευτική συσκευή. Οι φωτογραφίες έχουν δοθεί στο ISRO και μόνο μια λεπτομερής ανάλυση από τους ειδικούς μπορεί να μας πει τι ακριβώς ήταν, " επισημαίνει ο Kulkarni.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013