Πώς φάντασμα βασιλιά οδηγεί το χωριό σε θησαυρό!

fantasma
Πώς το φάντασμα του βασιλιά οδηγεί ένα ολόκληρο χωριό σε θησαυρό; Διαβάστε τι υποστηρίζει ο γκουρού του χωριού για το θησαυρό.

Βασιλιάδες και μεταθάνατων. Ή κάπως έτσι χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι σε ένα χωριό στο Νέο Δελχί εκείνους που τους κυβερνούσαν και γύρισαν τώρα ως φαντάσματα.

Όπως φαίνεται ύστερα από την αποκάλυψη ενός γκουρού της περιοχής, το χωριό βρίσκεται υπό τον πυρετό ολοήμερων ανασκαφών.

Συγκεκριμένα ο γκουρού είπε ότι επικοινώνησε με το φάντασμα του βασιλιά και έμαθε πως κάτω από το παλάτι βρίσκονται 1,000 τόνοι χρυσό που υπήρχαν για ενδεχόμενη στήριξη της οικονομίας.
Ο ίδιος ο γκουρού αναφέρει πως αν αποδειχτεί λάθος και εξ αιτίας του σπαταλιούνται άδικα δημόσια χρήματα, είναι διατεθειμένος να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στην φυλακή. Όπως είναι λογικό οι κάτοικοι του χωριού στηρίζουν τον γκουρού και το φάντασμα του βασιλιά και έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν το τι θα κάνουν τα χρήματα.

Ας σημειωθεί μόνο ότι η σημερινή αξία των 1,000 τόνων χρυσού είναι κοντά στα 40 δισεκατομμύρια δολάρια. Από την άλλη βρίσκεται η κοινωνία η οποία λέει πως αν βρεθούν τα χρήματα θα πρέπει να δοθούν για την στήριξη του τόπου όπως νοσοκομεία κτλ.

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013