Έρχεται μαύρη τρύπα στην Γη ~ Λίγες αστρονομικές πληροφορίες

Μια τερατώδης μαύρη τρύπα ανακαλύφθηκε απο το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble σε απόσταση έξι χιλιάδων έτη φωτός απο την γή, και έρχεται καταπάνω μας με ταχύτητα 400.000 χιλιομέτρων ανα ώρα!!!

υπάρχει κάποιο απόλυτο κακό στον κόσμο μας; 
είναι εκεί το απόλυτο κακό, όπως το απόλυτο μηδέν της θερμοκρασίας, το σύμβολο του θανάτου και της σιωπής, εκεί που πότε δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό απομεινάρι οποιασδήποτε μετακίνησης; το απόλυτο και τέλειο κακό είναι η μαύρη τρύπα. Οποιοδήποτε είδος καταστροφής χλωμιάζει σε σύγκριση με μια μαύρη τρύπα. μια μαύρη τρύπα τα καταβροχθίζει όλα στην πορεία της σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Η φρικτή μαύρη τρύπα η όποια ονομάστηκε GRO J1655-40 πλησιάζει τη γη με μεγάλους διασκελισμούς.
μπορεί να καταπιεί τον ήλιό μας, σαν ένας τεράστιος κροκόδειλος. αυτή η μαύρη τρύπα ανακαλύφθηκε από το αμερικανικό διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble. αυτό το τηλεσκόπιο έχει κάνει ήδη πολλές ανακαλύψεις, το οποίο έχει επιτρέψει στην ανθρωπότητα να ωθήσει τα όρια της γνώσης του κόσμου πιό πολύ.παρόλα αυτά, η πρόσφατη ανακάλυψη του Hubble είναι κάτι που δεν είναι ευχάριστο να το μαθαίνει κανείς, και οι δυσάρεστες ειδήσεις καθιστούν τον αγγελιοφόρο του κακόυ, επίσης οι άνθρωποι θα μισήσουν σίγουρα εκείνο το καταδικασμένο αμερικανικό Hubble και τις ανακαλύψεις του.

θα φανεί γελοίο να πεί κανείς ότι ο ήλιος, ο όποιος έχει μια ακτίνα 700 χιλιάδες χιλιομέτρων, μπορεί να συμπιεστεί σε μέγεθος μιας σφαίρας ποδοσφαίρου. , αυτή είναι η ακριβής διαδικασία που συμβαίνει σε ένα αστέρι που μετατρέπεται σε μαύρη τρύπα. η βαρύτητά της είναι τερατώδης, και δεν μπορεί να βγεί απο εκεί μέσα ούτε το γρηγορότερο σε ταχύτητα αντικείμενο , ούτε ακόμη και μια ακτίνα φωτός. μια μαύρη τρύπα είναι ένα μέρος από το οποίο τίποτα δεν επιστρέφει ποτέ.

μια μαύρη τρύπα είναι απολύτως αόρατη. 
Είναι ακόρεστη. επιστήμονες - οι υπολογισμοί δείχνουν ότι μια μαύρη τρύπα που ζυγίζει ένα δισεκατομμύριο τόνους (το βάρος ενός βουνού) θα είχε ακτίνα 10 (-13). αυτό είναι το μέγεθος ενός νετρονίου ή ενός πρωτονίου.άν περιγράψει κανείς τα πραγμάτα που συμβαίνουν καθώς περιέρχεστε σε μια μαύρη τρύπα είναι παρόμοια με μιά κινηματογραφική ταινία φρίκης.

αυτή η αήττητη μαύρη τρύπα κινείται προς τη γη από τον αστερισμό του σκορπιού.
την παρούσα στιγμή, αυτό το διαστημικό τέρας είναι σε απόσταση έξι χιλιάδων έτη φωτός από τον πλανήτη μας. κινείται προς τη γη με μία ταχύτητα 400 χιλιάδων χιλιομέτρων ανα ώρα. Ο επιστήμονας Vadim Pimenov είπε ότι είναι οι πρώτες ανακαλυμμένες μαύρες τρύπες που κινούνται προς τον γαλαξία μας πολύ γρήγορα.αυτό είναι μια εντυπωσιακή ανακάλυψη, επειδή η ταχύτητά της επιβεβαιώνει τη σύνδεσή της με μια έκρηξη σουπερνόβα. Οι επιστήμονες από το ίδρυμα αστροφυσικής στη γερμανία έχουν ανακαλύψει πρόσφατα τη μεγαλύτερη όλων των μαύρων τρυπών δίπλα στο ηλιακό σύστημα. Επομένως, υπάρχουν πολλές μαύρες τρύπες σε όλο το σύμπαν.

αυτές είναι οι καλές ειδήσεις, είναι σάν να μαθαίνει κανείς ότι δίπλα απο το σπίτι του υπάρχει ένας αιμοδιψής-δολοφόνος.οι ειδήσεις παίρνουν ακόμα χειρότερη τροπή, επειδή κάθε μαύρη τρύπα είναι αόρατη. δεν είναι εύκολο να βρεθεί μια μαύρη τρύπα στο διάστημα. οι επιστήμονες έχουν συγκρίνει τις εικόνες που το τηλεσκόπιο Hubble πήρε με άλλα στοιχεία. αυτό τους επέτρεψε να υπολογίσουν την ταχύτητα και την τροχιά των μαύρων τρυπών στο γαλαξία μας.

όταν οι μαύρες τρύπες παίρνουν κοντά απο ένα αστέρι, το καταβροχθίζει χωρίς οποιοδήποτε οίκτο ή ελέος. υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να αποφευχθεί αυτό; Υπάρχουν μερικές ιδέες, αλλά οι ελπίδες είναι μάλλον ασαφείς προς το παρόν.παρόλα αυτά, μια μαύρη τρύπα ανοίγει πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες για απόμακρα ταξίδια στο διάστημα. εάν υπάρχει ένα αντικείμενο που ονομάζεται μαύρη τρύπα, όπου όλα εξαφανίζονται, πρέπει να υπάρχει και ένα αντικείμενο που θα ονομάζεται άσπρη τρύπα, στο οποίο τίποτα δεν μπορεί να χαθεί. με άλλα λόγια, εάν πηδήξετε μέσα σε μια μαύρη τρύπα σε μια Χ τοποθεσία, θα βγείτε από μια άσπρη τρύπα σε ένα άλλο σημείο. ακούγεται τρελλό; Όχι σύμφωνα με τη θεωρία σχετικότητας του Einstein.είναι άχρηστο να αναφέρει, κανείς τέτοιες θεωρίες είναι μόνο θεωρίες. η πορεία από μια μαύρη τρύπα σε μια άσπρη τρύπα μπορεί να διακοπεί εξ'' αιτίας μιάς μικρής διαταραχής, μπορεί η μετατροπή αυτή να στεφθεί με επιτυχία, αν και θα ήταν πιό επικίνδυνο να πηδήξει κανείς από ένα κτήριο.

ένα άλμα από ένα ψηλό σημείο οι άνθρωποι το βλέπανε σαν αυτοκτονία πρίν την εφεύρεση του αλεξίπτωτου.η κατάδυση στο βάθος του ωκεανού ήταν αδύνατη μέχρι την εφεύρεση του υποβρυχίου.θα κατορθώσει η ανθρωπότητα να περιέλθει σε μια μαύρη τρύπα και να να βγεί από αυτήν σε έναν άλλο γαλαξία;
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013