Οι γκρίζοι



Οι γκρίζοι μία φυλή εξωγήινων που έχουν γίνει μόδα τώρα τελευταία στά ξένα sites όλου του κόσμου. 



σύμφωνα πάντα με το πως παρουσιάζονται τόσο στο βίντεο του Ρόσγουελ, όσο και σε φωτογραφίες-παραστάσεις που κυκλοφορούν στα μμε, η εξωτερική τουλάχιστον περιγραφή τους είναι ως εξής:


 1. Γκρίζο δέρμα (ορισμένοι ισχυρίζονται από τρίτου τύπου επαφές) ότι είναι στολή
2. Ωοειδή σχιστά και δυσανάλογα τεράστια μαύρα μάτια (οι ίδιοι οι παραπάνω ισχυρίζονται ότι είναι κάτι σαν γυαλιά-φακοί επαφής ή μεμβράνη που προστατεύει τα μάτια τους)
3. Δεν έχουν σχιματισμένη μύτη αλλά απλά δύο μικρές σχισμές (ρουθούνια)
4. Το ίδιο ισχύει και για τα αυτιά. Έχουν δηλαδή δυο "τρυπίτσες" χωρίς πτερύγιο
5. Έχουν 3 (ή 4 κατά άλλους) δάχτυλα στα χέρια
6. Δεν έχουν γεννητικά όργανα (ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να έχουν και είναι φυσικό άν όντως φοράνε στολή)



Όσον αφορά στις διαθέσεις τους, είναι κατά γενική ομολογία ΕΧΘΡΙΚΕΣ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, απαγάγουν ανθρώπους και όχι μόνο (αλλά και ζώα) και κάνουν πειράματα, κυρίως γεννετικού περιεχομένου και αναπαραγωγής. Ζευγαρώνει δηλαδή η φυλή τους με άντρες και γυναίκες της γης, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα νέο ον. Επικοινωνούν δε με τηλεπαθητικό τρόπο! Ενδιαφέρονται πολύ για την γήινη τεχνολογία (η οποία είναι έτη φωτός πίσω, εννοείται) και για την χρήση της. Κατά την conspiracy theory συνεργάζονται κρυφά με τους Αμερικανούς, έχοντας υπογράψει από την δεκαετία του ''50 συμφωνία που να τους επιτρέπει τα παραπάνω πειράματα με αντάλλαγμα τεχνολογικές γνώσεις...
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013