Αστρική προβολή: Ταξίδια έξω από το σώμα

Η δοξασία ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να ταξιδεύουν σε άλλους τόπους και χρόνους χρησιμοποιώντας το αστρικό τους σώμα, και παραμένοντας συνδεδεμένοι με το φυσικό τους σώμα είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια. Στην πραγματικότητα όμως είναι μια μορφή τηλεπάθειας, έτσι όπως την ξέρουμε στην ευρύτερή της μορφή, που μας επιτρέπει να παίρνουμε πληροφορίες από άλλες "διαστάσεις" έξω από τα πλαίσια του χρόνου και του χώρου.

Άλλωστε είναι μία από τις δυνατότητες του νου που μελετάται εδώ και καιρό σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα.

Πιστευετε οτι οι Αρχαιοι Αιγυπτιοι ησαν πολυ προχωρημενοι σε τετοιου ειδους εμπειριες.

Και δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι τοποθετουσαν τους νεκρους σε <<ειδικα σημεια>>,για να εχουν μια καλυτερη πορεια στο ταξειδι τους στον  αλλο κοσμο..

Μια αποπειρα εξηγησης

Με μια υπεραπλουστευμένη ανασκόπηση της κβαντικής θεωρίας μπορούμε να πούμε ότι το φυσικό σώμα (όλα τα στοιχεία ύλης που το αποτελούν) υπάρχουν σε ένα συγκεκριμένο χώρο, ταλαντούμενο σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, όπως κάθε κομμάτι ύλης.

Διαφορετικά υλικά σώματα μπορούν να υπάρχουν στον ίδιο χώρο, αλλά ταλαντούμενα σε διαφορετικές συχνότητες και μάλιστα αλληλεπιδρόντα.

Στην τελευταία ιδιότητα της ύλης στηρίζεται λίγο πολύ η λειτουργία της ακτινογραφίας.

Η θεωρία της αστρικής προβολής λέει ότι μέσα στο φυσικό μας σώμα υπάρχει το αιθερικό μας σώμα που ταλαντώνεται σε διαφορετική συχνότητα από το φυσικό μας σώμα.

Όταν προβαλλόμαστε αιθερικά, συνειδητά επιτρέπουμε στο αιθερικό μας σώμα να αποχωριστεί χωρικά το φυσικό μας σώμα, διατηρώντας την συναίθησή μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Όλοι κάνουμε μια μορφή αιθερικής προβολής την ώρα που κοιμόμαστε, αλλά δεν πρέπει να συγχέεται αυτή η ακούσια αιθερική προβολή (όνειρο) με την εκούσια αιθερική προβολή.

Όταν προβαλλόμαστε αιθερικά παραμένουμε στο φυσικό πεδίο (τον κόσμο που βιώνουμε με τις πέντε ανθρώπινες αισθήσεις μας).

Την πρώτη φορά που προβαλλόμαστε αιθερικά εγκαταλείπουμε το φυσικό μας σώμα και βρισκόμαστε να «στεκόμαστε» δίπλα σε αυτό, παρατηρώντας το.

Μια από τις πιο τρομακτικές και συναρπαστικές πτυχές της αστρικής προβολής είναι ακριβώς αυτό : να βλέπεις το σώμα σου να κείτεται μπροστά σου.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013