Ιπτάμενος δίσκος κατασκευασμένος στην Ρωσία

Ρώσοι επιστήμονες αποκάλυψαν πρόσφατα πως έχουν στα χέρια τους έναν πραγματικό ιπτάμενο δίσκο!!.
το αεροσκάφος που βλέπετε στίς φωτογραφίες,το οποιό ονομάζεται ΕΚΙΡ.σύμφωνα με τις δηλώσεις τών επιστημόνων,βρισκόταν σε ανάπτυξη-κάτω απο απόλυτη μυστικότητα εδώ και δεκαετίες.


η σημερινή κακή οικονομική κατάσταση της ρωσίας δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η σχεδιασή του,έτσι οι διμιουργοί του το αποκάλυψαν με σκοπό να βρούνε χρηματοδότες.οι ρώσοι επιστήμονες ισχυρίζονται πως το αεροσκάφος αυτό έχει την δυνατότητα να μεταφέρει τεράστιο βάρος με μεγάλη οικονομία καυσίμων και πως χρειάζεται για την προσγειωσή η την απογειωσή του ενα μικρό αεροδρόμιο η μια επιφάνεια νερού όπως μια λίμνη η ένα ποτάμι.


το αεροσκάφος αυτό λένε οι επιστήμονες της ΕΚΙΡ οτι χρησιμοποιηθεί και σαν κατασκοπευτικό της πρώην σοβιετικής ένωσης.οι αμερικανοί πιλότοι δίσταζαν να το πλησιάσουν και αυτό μπορούσε να φωτογραφήσει ανενόχλητο οποιοσδήποτε στόχο.


το ΕΚΙΡ για να πετάξει χρισημοποιεί ένα σύστημα συμπίεσης του αέρα στις εσωτερικές επιφάνειες του σκάφους,με τέτοιο τρόπο που το αεροσκάφος δέν χρειάζεται φτερά!!!!! αυτό το σύστημα προώθησης μερικοί αναλυτές το απορρίπτουν σαν αδύνατο να υπάρξει γιατί<<είναι σάν κάποιος να προσπαθεί να υψωθεί στον αέρα τραβώντας τα μαλλιά του>>έρχεται δηλαδή σε αντίθεση με τον φυσικό νόμο της δράσης και της αντίδρασης.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013