Οι Εξωγήινοι της Φλώρινας


Αυτό το περιστατικό συνέβη στη γιαγιά μου στη Φλώρινα, σ΄ ένα χωριό που λέγεται Καύκασος. Ήταν ήδη παντρεμένη όταν της συνέβηκε αυτό. Ένα βράδυ ετοιμάζονταν να βάλουν τα ζώα τους μέσα στο μαντρί. Και τότε βλέπουν ψηλά από τον ουρανό να κατεβαίνει κάτι με πολύ θόρυβο.


Όταν έφτασε αρκετά χαμηλά είδαν ότι ήταν μια βάρκα μεγάλη. Η βάρκα συνέχισε να κατεβαίνει μέχρι που προσγειώθηκε αρκετά κοντά σ' αυτούς (ήταν εκεί και έβλεπαν τι γινότανε η γιαγιά μου και ένας γείτονάς της).

Μετά από λίγο μέσα από τη βάρκα βγήκανε κάτι ανθρωπάκια, κάτι πράγματα που έμοιαζαν με ανθρωπάκια και είχαν ανάστημα περίπου το μισό από έναν κανονικό άνθρωπο. Όταν κατέβηκαν πήρανε λίγο χώμα από κάτω και μετά ξανανέβηκαν στη βάρκα πετάξανε και φύγανε!

Η γιαγιά και ο γείτονας είχανε τρομοκρατηθεί και είχαν πάει να κρυφτούν. Όμως τα ανθρωπάκια είτε τους είδαν είτε όχι δεν τους έδωσαν σημασία. Την άλλη μέρα πήγανε στο σημείο όπου είχε προσγειωθεί η βάρκα. Εκεί είδαν ότι στο μέρος που έκατσε η βάρκα-διαστημόπλοιο το χορτάρι ήταν εντελώς καμμένο και το χώμα μαυρισμένο.

Κώστας

Πηγή

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013