Μεξικάνος αστυνομικός δέχεται επίθεση από μάγισσα

Το ακόλουθο είναι μια μερική μετάφραση ενός άρθρου που δημοσιεύθηκε Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2004 στις μεξικάνικες εφημερίδες, "EL Norte" (ο Βορράς) και "EL Milenio." (Η χιλιετία) εν συντομία, την Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2004 στο Μοντερρέυ (Μεξικό) ένας δημοτικός αστυνομικός που ονομάζεται στο Leonardo Samaniego είχε μια τρομοκρακτική εμπειρία αφού αντιμετόπισε ένα ιπτάμενο ανθρωποειδές ντυμένο στα μάυρα .



Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ
"Ένας δημοτικός αστυνομικός λέει ότι εμοίαζε με μια" γυναίκα σε μάυρα ρούχα ". "Φορούσε μια μαύρη κάπα και δεν είχε καθόλου πρόσωπο . "Όταν αυτή η" μάγισσα "άρχισε να με κάνει να κινηθώ και αμέσως ήρθα σε επαφή με τους συντροφούς αστυφύλακές μου από το ραδιόφωνο και κάλεσα για βοήθεια." "Το είδα να έρχεται προς εμένα και έβαλα το περιπολικό στην όπισθεν. Το είδα να αρχίζει να πέφτει και να πετάει. Προσέκρουσε στον παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Δεδομένου ότι συνέχισα να το κοιτάω , σήκωσα τα χέρια μου να προφυλακτώ και λυποθύμισα . "Ο συντονιστής τμημάτων αστυνομίας, Ιησούς Garcia Krestsh δήλωσε ότι ο ανώτερος υπάλληλος Samaniego θα υποβληθεί σε μια πλήρη ψυχολογική εξέταση μαζί με τη δοκιμή για ναρκωτικά προκειμένου να αποβληθούν οι παραισθήσεις ως αιτία για το γεγονός."

Η ΕΙΚΟΝΑ
Η εικόνα είναι μια ανωτέρω ερμηνεία από μια δημοσίευση της δυτικής Βιρτζίνια, στο “Αστέρι του Midwest” . Μιλά για την εμφάνιση αυτόυ που έχει γίνει γνωστό τοπικά ως "περίπτωση αναγνώρισης τεράτων Flatwoods". Το "τέρας Flatwood" είναι ίδιο στην εμφάνιση με το πλάσμα που περιγράφεται από τον ανώτερο υπάλληλο Samaniego. Το τέρας Flatwoods που πέταξε ακριβώς όπως αυτό που δίωξε τον Samaniego .

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013