Area 51 ~ H άλυτη όψη



Η υποψία μεγάλωσε το 1984, όταν άρπαξε η Πολεμική Αεροπορία σχεδόν 90.000 στρέμματα γύρω από την περιοχή Groom Lake . Αυτή η δράση ήταν, από πολλές εκθέσεις, παράνομη. Κατόπιν κατά τη διάρκεια των ακροάσεων του Κογκρέσου για την αρπαγή εδάφους, μέλος του Κογκρέσσου o John Siberling ρώτησε τους στρατιωτικούς για τη νομική αρχή που χρησιμοποιήθηκε στη δράση και είχε την υποχρέωση ότι η αρχή ήταν σε πολύ πολύ πιό υψηλό επίπεδο από την Πολεμική Αεροπορία. .

O Siberling ρώτησε ποια αρχή είναι ανώτερη από τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών; Ο ανώτερος υπάλληλος της Πολεμικής Αεροπορίας είπε ότι θα μιλούσε, αλλά μόνο σε μια κλειστή ενημέρωση. Το 1987, όταν επιδίωξε να ανανεώσει η Πολεμική Αεροπορία τον ασφυκτικό κλοιό της στην περιοχή Groom Lαke, οι εκθέσεις ειδήσεων ανέφεραν τη συζήτηση για το εξωγήινο διαστημικό σκάφος και τα επόμενα άρθρα στα εθνικά περιοδικά ανέφεραν τις απροσδιόριστος πηγές για τα πράγματα εξωγήινης έλευσης πετώντας στη Νεβάδα. Η περιοχή 51 είναι ένα τμήμα του κυβερνητικού εδάφους περίπου 95 μίλια βόρεια από το Las Vegas. Περιβάλλεται από την περιοχή δοκιμής πτήσεων της Νεβάδας και τη σειρά Πολεμικής Αεροπορίας Nellis.

 Δορυφορική λήψη της area 51

Η περιοχή 51 το όνομά της προήλθε από μια σφραγίδα που εμφανίστηκε σε έναν παλαιό χάρτη της περιοχής δοκιμής της Νεβάδας. Η εσωτερική περιοχή 51 είναι μια μεγάλη βάση Πολεμικής Αεροπορίας κοντά στην ακτή της ξηράς Groom Lake που η κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει δημόσια. Ο εναέριος χώρος γύρω από τη βάση είναι έξω από τα όρια ακόμη και στους περισσότερους στρατιωτικούς πιλότους και αναφέρεται στις συχνότητες αεροπορίας ως Dreamland.

( Η ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ -- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ UTAH Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΎ.)

Η βάση στη Groom Lake χρησιμοποιείται ως εξεταστικό έδαφος για την πιό πρόσφατη παραγωγή των κορυφαίων μυστικών αεροσκαφών. Τα U-2, A-12, SR-71 και F-117A ήταν δοκιμασμένα εκεί πολύ πριν να εισαχθούν στο κοινό. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν θα αναγνωρίσει τη βάση, είναι δύσκολο να είναι γνωστό το τι πηγαίνει εκεί τώρα. Οι φήμες προτείνουν δύο πιθανά νέα αεροσκάφη, ένα υπερβολικα υψηλό αεροπλάνο κατασκοπίας με μεγάλη ταχύτητα γνωστό ως αυγή και μια μικρότερη έκδοση των Β-2 που μπορούν να αντικαταστήσουν το F- 117Α. Τα περισσότερα προγράμματα στη Groom Lake είναι πιθανώς πιό άγνωστα εν τούτοις κι ενδιαφέρων μόνο στα σκληροπυρηνικά στρατιωτικά κεφάλια . Αυτή η περιοχή είναι άφθονη στη γνώση UFO – συλλήψεις εξωγήινων, υπόγειες βάσεις, εξωγήινη-κυβερνητική συνεργία (κυβέρνηση των Η.Π.Α. -- αυτά είναι όλα στη Groom Lake. Μια από τις πιό ενδιαφέρουσες ιστορίες είναι ο ισχυρισμός από το Las Vegas,του Bob Lazar.

Ο ισχυρισμός του λειτουργεί με εξωγήινους ιπτάμενους δίσκους σε μια εγκατάσταση στο Papoose στη λίμνη, νότια της Groom Lake, σε μια περιοχή που ονομάζεται S-4. Λέει ότι βοήθησε τον αντίστοixο μηχανικό, αλλά o ισχυρισμός του περιλαμβάνει την μη αναγνώριση ιπτάμενου δίσκου. Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας τρόπος να επιβεβαιωθεί ή να αντικρουθεί άμεσα ο ισχυρισμός του. Δεδομένου ότι ο Bob Lazar έκανε αρχικά τους ισχυρισμούς του σε μια συνέντευξη σε τοπικό κανάλι . Πολλοί τουρίστες έχουν έρθει στα δημόσια εδάφη η πιό κοντά στη βάση για να προσπαθήσουν να δούνε UFO . Πολλοί θεωρούν ότι έχουν δει UFO στην Area 51, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά φαινόμενα UFO σε επίδειξεις στην Area 51 και είναι δύσκολο να φανεί η αλήθεια. Περίπου 130 μίλια από το Las Vegas, στο δείκτη LN 29,5 του μιλίου στη μακρινή εθνική οδό 375 της Νεβάδας, μετονόμασαν την εθνική οδό UFO από την κοινή συναίνεση είναι μια απομονωμένη ταχυδρομική θυρίδα που χρησιμοποιήθηκε από ένα τοπικό ράντσο.

KXTA is located in Nevada
KXTA
Χάρτης της area 51


Δεδομένου ότι αυτή η μαύρη ταχυδρομική θυρίδα είναι το μόνο ορόσημο σε αυτό το τέντωμα της εθνικής οδού, αυτό είναι όπου οι οπαδοί των UFO έρχονται. Πολλοί επισκέπτες υποστηρίζουν ότι έχουν δει ιπτάμενο δίσκο εδώ . Υπήρξαν δύο απόψεις στο δημόσιο έδαφος κοντά στα σύνορα -- White Sides και Freedom Ridge -- όπου ένας επισκέπτης μπόρεσε νόμιμα να δει τη μυστική βάση Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτές τις περιοχές από η Πολεμική Αεροπορία έκλεισαν τις 1995, Απριλίου Μπορείτε ακόμα να δείτε τη βάση από ένα απόμακρο βουνό, την αιχμή Tikaboo, αλλά απαιτεί πεζοπορία με 1 - 1/2 ώρας από έναν μακρινό δρόμο .

Υπάρχει επίσης η ανώνυμη ιδιωτική δύναμη ασφάλειας που οι περίπολοι φρουρούν τα στρατιωτικά σύνορα. Φορούν την στολή τους χωρίς τα διακριτικά και κίνούνται με άσπρα τζιπ Cherokees με τις κυβερνητικές πινακίδες , και παρακολουθούν στενά οποιουσδήποτε επισκέπτη που έρχεται μέσα σε μερικά μίλια από τα σύνορα, αλλά είναι κάτω από διαταγές να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή. Στην περιοχή, τα σύνορα χαρακτηρίζονται με πορτοκαλί θέσεις κάθε 50 γυάρδες. Εάν σκοπεύετε να επισκεφτείτε την περιοχή, προσέξτε τη νύχτα δεδομένου ότι εκείνη την περίοδο οι πορτοκαλί θέσεις δεν είναι ορατές.
alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013